dr laganini wrote:..tvrtkova bosna je dokaz da su hrvati etnicki stozerni narod..okolnosti su ucinile da se jedan dio tog etnikosa odlucio za muslimansku viru al dugo hrvatski korijena..i bilo je tako sve dok nije dosla juga i poltronski se dio prebacio na srpsku naciju...sad se furaju na bosnjastvo i to postivam..njihovo pravo..samo ima jos previse gube koja se fura na yugoslvenstvo...
I sta i da je ovo istina? Hoce li i Hrvatska da ruši Sarajevo? Koja je uopste fuckin' poenta tvoga posta?
Jesam...al činjenice istorijske su činjenice...pa i Skenderbeg je preuzeo islamsku veru jer je morao...džaba mu što je posle kneza Larara bio najveća brana Osmanlijskom carstvu... Jača kera jebe...upamti..Tvrtko je preuzeo pravoslavnu veru da bi bio kralj posle Nemanjića na celom Balkanu....pa i ja bih na njegovom mestu! Ko tog vladara uopšte optužuje danas?
Jel' živi danas u toj Bosni iko, ili je Tvrtko jedini stanovnik, koji sjedi na po Bosne i misli se da li je HDZ-ovac ili SDS-ovac?
ukinite SDS I HDZ... ma mi smo na Balkanu NIKO...sve jedno glasali ili ne isto nam...
dr laganini wrote:..pa nisam se ja vratio na tvrtka al ne mogu dopustit debilizam..sto nisi na njihov post reagira..
ebala te katolička 'Rvacka i mene moja pravoslavna Srbija i njih njihova muslimanska Bosna....CARE....XX vek je prošao...NEĆU I NE DAM DA SE MI VIŠE KOLJEMO!!! Jel ti jasno??? Dosta je bilo....XXI vek smo ...KRAJ!!!
dr laganini wrote:..pa nisam se ja vratio na tvrtka al ne mogu dopustit debilizam..sto nisi na njihov post reagira..
ebala te katolička 'Rvacka i mene moja pravoslavna Srbija i njih njihova muslimanska Bosna....CARE....XX vek je prošao...NEĆU I NE DAM DA SE MI VIŠE KOLJEMO!!! Jel ti jasno??? Dosta je bilo....XXI vek smo ...KRAJ!!!
..tvoji korijeni su turski..u stvari pokrsteni turci..i nemate nikakve veze s danasnjim hrvatima i bisnjacima koje veze isti korijeni..
..tvoji korijeni su turski..u stvari pokrsteni turci..i nemate nikakve veze s danasnjim hrvatima i bisnjacima koje veze isti korijeni..
ne lupetaj... možda si ti poreklom pokatoličeni Turčin ali mi imamo rodoslov...od pre kosovskog boja....dođi u NS i pokazaću ti
ne lupetaj... možda si ti poreklom pokatoličeni Turčin ali mi imamo rodoslov...od pre kosovskog boja....dođi u NS i pokazaću ti
E yeben ti rodoslov kada si ti odlucio da sve to zavrsis lupetanjem na Bosanskom Forumu.
dr laganini wrote:..smisno je da se bosnjaci odricu hrvatskog etnikosa..
Pa da budem iskren, ja imam najvise hrvatske krvi, ali me je nekako sramota da se izjasnjavam da sam u bilo kakvoj istoj grupi sa tobom.
Ali, eto, tu su vila, storm, bramsica i ostali, pa mi je nekako lakse.
Ti si takva karikatura da je dalje suvisno pisati.
Ne shvataj ga ozbiljno...on je ovde napisao da je u Jasenovcu ubijeno 400 ljudi....al nije jedini, Behko je na temi Srebrenica u danu kada sam baniran napisao da ja pišem o 500.000 žrtava u Jasenovcu, a na temi Naser Orić upravo smo nas dvojica polemisali da je 95.000 ili 85.000. Simon Vizantel tvrdi pola miliona, a ne ja...nekada je neko pametan napisao: Ubiti čoveka je zločin, ubiti milion ljudi je statistika...kad danas pogledamo našu istoriju...u pravu je...
dr laganini wrote:..smisno je da se bosnjaci odricu hrvatskog etnikosa..
Pa da budem iskren, ja imam najvise hrvatske krvi, ali me je nekako sramota da se izjasnjavam da sam u bilo kakvoj istoj grupi sa tobom.
Ali, eto, tu su vila, storm, bramsica i ostali, pa mi je nekako lakse.
Ti si takva karikatura da je dalje suvisno pisati.
Ne shvataj ga ozbiljno...on je ovde napisao da je u Jasenovcu ubijeno 400 ljudi....al nije jedini, Behko je na temi Srebrenica u danu kada sam baniran napisao da ja pišem o 500.000 žrtava u Jasenovcu, a na temi Naser Orić upravo smo nas dvojica polemisali da je 95.000 ili 85.000. Simon Vizantel tvrdi pola miliona, a ne ja...nekada je neko pametan napisao: Ubiti čoveka je zločin, ubiti milion ljudi je statistika...kad danas pogledamo našu istoriju...u pravu je...
Sto ti sad prebacujes na Jasenovac?
Eno ti tema, nije je ni tesko naci, pa pisi sta hoces o Jasenovcu.
I taj "neko pametan" je Staljin.
Last edited by Socrates on 14 Sep 2016, 20:49, edited 1 time in total.