Cookies rulessrculence7 wrote:a vas dve ste znači za kolačiće
Ne udara na pluća
Moderator: VIP
Cookies rulessrculence7 wrote:a vas dve ste znači za kolačiće
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Joj navika, što me ti nekad iznenađuje naivnosću. Vec par decenija filozofi raspravljaju o moralnosti oko vještackog poboljšavanja genetskog materijala i kloniranja, a ti postavljaš ovakva pitanja.navika wrote:Moguce je. Ali ja jednaka i mogucnost da to sebi umisljamo.rethna wrote:Zbog onih u sjeni, mocnijih i od njih a da bi mi-beznacajni jos vise zabludom se ogrnuli.navika wrote:Pa i ja imam momente kad mislim da je rak izlijeciv, a onda mi opet nije jasno zasto i mocni ljudi umiru od njega.
A i mirihuana je uostalom biznis, i pustit ce se u slobodan promet kad dobro razrade plan kako da prave pare od nje:)
Uzmi logiku, ako su covjeku otisli vitalni organi, ko ga moze spasiti?
Ima na netu sigurno...navika wrote:Ja cu vala te probat nekad, pa kud puklo da puklo
Ko ima recept?
Ali cinjenica je da ljudi umiru, bez obzira na materijalno stanje. Mozda je problem sto jos uvijk o tome raspravljaju umjesto da sprovode u praksuSocrates wrote:Joj navika, što me ti nekad iznenađuje naivnosću. Vec par decenija filozofi raspravljaju o moralnosti oko vještackog poboljšavanja genetskog materijala i kloniranja, a ti postavljaš ovakva pitanja.navika wrote:Moguce je. Ali ja jednaka i mogucnost da to sebi umisljamo.rethna wrote:Zbog onih u sjeni, mocnijih i od njih a da bi mi-beznacajni jos vise zabludom se ogrnuli.navika wrote:Pa i ja imam momente kad mislim da je rak izlijeciv, a onda mi opet nije jasno zasto i mocni ljudi umiru od njega.
A i mirihuana je uostalom biznis, i pustit ce se u slobodan promet kad dobro razrade plan kako da prave pare od nje:)
Na sta stvarno moćni ljudi, po vašem mišljenju, troše tolike milijarde? Na golf i jagnjetinu? Ko plaća najbolje naučnike danas u svijetu?
Na kulinariku to idenavika wrote:Recept je dopusteno prilozit ovdje. Autor teme vjerovatno nece zavirivat, a ionako smo mi odmakli od uvodne tematike

Nego, šta ćemo sa smradom?Socrates wrote:Znaci, ne pričam ja o tome da su kokakola, cigarete, fast food I ostale gluposti malo štetniji od marihuane, nego su hiljade puta štetniji. Stotine hiljada puta stetniji.
A o pozitivnim stranama marihuane, kao što Dust reče, relevantnu literaturu u šake pa učite.
Svakih mjesec dana, ima najmanje jedna vijest, o uzgoju ljudskih organa, od matičnih ćelija. E sad, đe su meni moje matične ćelije?navika wrote: Moguce je. Ali ja jednaka i mogucnost da to sebi umisljamo.
to prijavi na onoj drugoj temi.....orgazam i te spikeTigris wrote:
p.s. cula sam nesto mozda zanimljivo o kokainu ....ali to je druga prica![]()

storm wrote:to prijavi na onoj drugoj temi.....orgazam i te spikeTigris wrote:
Tigris wrote:storm wrote:to prijavi na onoj drugoj temi.....orgazam i te spikeTigris wrote:
ma prosto ba, a ti si garant to i probao