prevedi ovo utoka?Salahuddin wrote:Ja u Hercegovinu ne bih dolazio bez utoke.
pa da razmislim kakvim pogledom da te prostrijelim
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
a tek ženePasaga wrote:Calla wrote:ee pricajte vi meni o mentalitetu gdje cemo se sledece godine susresti,,da znam kako se ponasati prema ljudima iz tog regiona
nemojte samo pokusavat da lazete....
svi lazu bolje od vas.....![]()
...a...ljudi....ko dusa.....

Mene je raja u Mostaru i Blagaju gdje sam provela nekla tri neobavezna dana oduševila,Pasaga wrote:Here ba nisu take...
Sa njima si jaro za 5 min. ...
...neoptereceni ljudi svakodnevnim stresom....
uvjek za dobru zaj.ebanciju....toje prvo.....
...vidjet ce te......

....eee...tesko je se navici...zloćko_tokmak wrote:ja samo znam da ne bih mogao zivjeti negdje gdje nema brda oko mene,u nepreglednoj ravnici...
totalno bih popizdio,jos i vise...
i mnoga znanstvena istrazivanja su pokazala da su ljudi koji zive u nizim i ravnicarskim podrucjima skloniji depresiji puno vise od prosjeka...
U diskoteci u Trebinju sam dobio komplekse niže vrednostiChloe wrote:Mene je raja u Mostaru i Blagaju gdje sam provela nekla tri neobavezna dana oduševila,Pasaga wrote:Here ba nisu take...
...vidjet ce te......
jer smo nakon upoznavanja već bili raja koja uglas priča, smije se, pjeva ...
Posebno me se dojmila visina .. ne mogu objasniti kako sam se lijepo osjećala u masi cura višljih od mene ...
Tak'i smo ti mi , svi krsni, visoki i lepi.Chloe wrote:Mene je raja u Mostaru i Blagaju gdje sam provela nekla tri neobavezna dana oduševila,Pasaga wrote:Here ba nisu take...
...vidjet ce te......
Posebno me se dojmila visina .. ne mogu objasniti kako sam se lijepo osjećala u masi cura višljih od mene ...

Ne znam za takve podjele,ali je narod na Balkanu preoptercen istorijom svog etniteta,svi zivite u proslosti,nije vam vazno kako zivite ,ismijavate dijasporu,iskomplekisrani ste svi ,ne valljate nijedni,bez obzria na unutarnje regionlane razlikeMaja wrote:Znamo da su Krajišnici ljuti, borbeni, opaZni
Sarajlije glume neke frajere, jalijaše, đido mova itd..
Hercegovci su svadljivi i temeperamentni.
I u Hrvatskoj Zagorci važe za veseljake, Zagrepčani djeluju hladno u odnosu na vatrene Dalmatince.
U Srbiji su Zemunci dobili i svoje viceve.
A znate i za onu: "Čuvaj se muslimana iz Stoca, Srbina iz Sokoca i Hrvata iz Ljutog Doca."
Kao što znate, ja sam iz Stoca. Nisam saburli, to je očito, jel. Znam se naljutiti, ali da me se treba čuvati, ne treba brate.
Često mi ovako na netu kažu ah ti si ljuta Hercegovka, pa se ponekad pitam koristim li to uvriježeno mišljenje o nama Hercegovcima kao opravdanje za svoj poganluk?
Šta mislite koliko ima istine u ovim "podjelama" naroda po regijama. Kakva ste vi stekli iskustva?

@Mire... em dobro kuhaš, pa još kršan, visok i l'ep... svaka častMirelam wrote:Tak'i smo ti mi , svi krsni, visoki i lepi.Chloe wrote:Mene je raja u Mostaru i Blagaju gdje sam provela nekla tri neobavezna dana oduševila,Pasaga wrote:Here ba nisu take...
...vidjet ce te......

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests