Najsimptomaticnije je sto je Behko vec jutros postavio ovu vijest,ali gospodin Nole se nije ni udostojio pogledati sta je vec "odradjeno"
Ratni zločini - zločinci - suđenja
Moderator: Krokodil Behko
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14541 times
- Been thanked: 10043 times
- Status: Offline
Re: Srbija u Nikincima ruši laž s Markala
Najsimptomaticnije je sto je Behko vec jutros postavio ovu vijest,ali gospodin Nole se nije ni udostojio pogledati sta je vec "odradjeno"
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Ne samo nepismen nego i bezobrazan...
Tipično
Tipično
Habibti, ya nour el - ain... 
ja se sećam da u jednoj izjavi iz Haga piše da nije moguće utvrditi odakle je stigla...još nije 100% utvrđeno da je stigla sa položaja VRS, niti da nije, da budemo pošteni...jbt nek urade pa da se više jednom stavi tačka na tu nesrećnu pijacu, a pokojnici u miru da počivaju.carobnjak N wrote:čuj, sačekaj analizu , a već piše "laž"
koja glupost ...međunarodni sud već presudio za Markale, a sad ćemo mi da vjerujemo projektu
kojeg finasira vlada Srbije
Nisam gledao sve vesti ovde na forumu, iznenadilo me kada sam ovo našao u štampi, a kako jutros nisam bio u firmi no jurcao svukud sad došao i postavio...nek aministratori izbrišu ili moju ili Behkovu vest...Izvinjavam se svima zbog nesmotrenosti.Julia-Klara wrote:
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9960 times
- Been thanked: 16762 times
Iznenadio se
Pa svaki mjesec prave rekonstrukcije i zaključuju da granata nije ispaljena sa srpskih polozaja 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Kada si ti pročitala da sam ja ikoga nazvao POTURICA??? Pravo na slobodu veroispovesti imaju svi i to pravo ću uvek i svukud zastupati...spacebound wrote:De da se slozimo da su "poturice" '90-ih masovno izvrsavale kolektivna samoubistva. Desilo se nesto slicno kao u filmu The Happening, samo sto na uzvišeni srpski rod virus nije imao uticaj, te je tako na neki nacin izvršena prirodna selekcija. Jači su opstali, slabiji(genetski otpad) obolili te tako lišili ovu zemlju znatnog procenta oštećenih organizama.
O MARKALAMA NISAM NI JA DRUGAČIJE RAZMIŠLJAO DOK SLUČAJNO NEKO POPODNE PRE OHOHO GODINA POGLEDAM SUĐENJE KARADŽIĆU GDE JE ON PO OVOM PITANJU RAZBIO NA SUĐENJU ENGLESKOG EKSPERTA ZA MINE G.DINA HILA...
I sad ne tvrdim da je autoterorizam već da je mnogo sumnjivo...nije loše da experti jednom za svagda to reše.
Ovo je obiljna rekonstrukcija, vidiš li da prave makete u prirodnoj veličini i pijacu i okolne zgrade. Pročitaj iz kojih svih država će doći eksperti.spacebound wrote:Iznenadio se![]()
Pa svaki mjesec prave rekonstrukcije i zaključuju da granata nije ispaljena sa srpskih polozaja
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Ne kaki Nole
Samo pogledaj kakve vijesti ti citas, a kako ih prenosi Behko
U tvojima su Markale vec "LAZ".
U tvojima su Markale vec "LAZ".
Tvrdiš, tvrdiš nole ... Nisi jednom to ovdje napisao... Kao ni ostalo sto sad negiras... Samo si vjerovatno bio pijan k'o letva pa se ne sjećaš...
Koliko me sećanje služi na suđenju se "Rašo" pitao gde su telesne tečnosti ispod nesrećnog čoveka oji je preko ograde visio.SPINERKA wrote:..-"""nesrecnu ''''
--sta ono rece Raso --lutke , sve lutke ...
ne no će mene Behka i Storma voditi tamo da istražujemo....jel pivo dovoljno ladno ili nijeSPINERKA wrote:
---oh ...eksperti.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Jesi li ti vidio "tjelesne tecnosti" kod ostalih?
Nole, prekidaj diskusiju
Nole, prekidaj diskusiju
To si ti ekspert... Svakodnevno treniran...Nole wrote:ne no će mene Behka i Storma voditi tamo da istražujemo....jel pivo dovoljno ladno ili nijeSPINERKA wrote:
---oh ...eksperti.
Ima li ekspertize i za ostalo
- spacebound
- Urednik foruma

@Nole, nisam se tebi lično obratila kad sam napisala poturice. De mi sad reci da ne znaš da "tvoji" "moje" zovu poturicama
Velika slova znače da vičeš , smanji malo ton, ne uzbuđuj se toliko
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

Ne vidim, ne čitam te bljuvotine otkad sam pročitala da je Mladić srebranicanima koji su se sakrivali po šumama davao vekne i prevoz do Tuzle, a ubijali ih muslimani po Oricevoj naredbiNole wrote:Ovo je obiljna rekonstrukcija, vidiš li da prave makete u prirodnoj veličini i pijacu i okolne zgrade. Pročitaj iz kojih svih država će doći eksperti.spacebound wrote:Iznenadio se![]()
Ja nikada nisam ni gledao snimak sa pijace, ne volim ni masakre ni krv...ja i dalje nisam napisao da je to autoterorizam, a svi me optužujete. Samo sam postavio vest iz dnevne štampe...Julia-Klara wrote:Jesi li ti vidio "tjelesne tecnosti" kod ostalih?
Nole, prekidaj diskusiju
Zajebo si se bratac već nekoliko dana ovde povišena kontrola saobraćaja. Samo Minaqvu pijemstorm wrote:To si ti ekspert... Svakodnevno treniran...Nole wrote:ne no će mene Behka i Storma voditi tamo da istražujemo....jel pivo dovoljno ladno ili nijeSPINERKA wrote:
---oh ...eksperti.
Ima li ekspertize i za ostalo
Prije postavljanja vijesti, pogleda se, da nije slučajno već tu...Nole wrote:Ja nikada nisam ni gledao snimak sa pijace, ne volim ni masakre ni krv...ja i dalje nisam napisao da je to autoterorizam, a svi me optužujete. Samo sam postavio vest iz dnevne štampe...Julia-Klara wrote:Jesi li ti vidio "tjelesne tecnosti" kod ostalih?
Nole, prekidaj diskusiju
Ja znam da si u euforiji uletio... Onako bebav sa par pivi u guzici nisi ni primjetio da je to određeno, jer nisi ni očekivao da bi se moglo to tu nalaziti.
Sljedeći put, a možda i ovaj, briše se.
Tvoja naravno.
Caps lock je bio uključen pa su zbog toga bila velika slovaspacebound wrote:@Nole, nisam se tebi lično obratila kad sam napisala poturice. De mi sad reci da ne znaš da "tvoji" "moje" zovu poturicama![]()
Da li ti misliš da se sa ovdašnjim četnicima ja ne svađam oko Bosne i Hrvatske? Ne često me nazovu ustašom...