..ispravak netocnog navoda to su radili hr gradjani al srpske nacionalnosti..u baranji..carobnjak N wrote:Za 200 kuna Hrvati postali Mađari i dali glas na izborima
http://vijesti.hrt.hr/352385/postali-ma ... 0-300-kuna
Dominacija Hrvata...
Moderator: Krokodil Behko
- dr laganini
- Inventar foruma
- Status: Offline
Re: Dominacija Hrvata...
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
http://www.telegram.hr/politika-krimina ... kao-madar/
Teškog sam imovinskog stanja, moja supruga, naše troje malodobne djece i ja živimo od 1.925 kuna socijalne pomoći. Kad nam je ponuđeno da za 200 kuna moja supruga i ja, a oboje smo Hrvati, pristanemo izjasniti se kao pripadnici mađarske nacionalne manjine i da tako glasujemo na izborima, prihvatili smo. Za nas je 200 kuna jako, jako puno – priča za Telegram Dalibor Vrbanić iz baranjskog mjesta Kozarac.
Teškog sam imovinskog stanja, moja supruga, naše troje malodobne djece i ja živimo od 1.925 kuna socijalne pomoći. Kad nam je ponuđeno da za 200 kuna moja supruga i ja, a oboje smo Hrvati, pristanemo izjasniti se kao pripadnici mađarske nacionalne manjine i da tako glasujemo na izborima, prihvatili smo. Za nas je 200 kuna jako, jako puno – priča za Telegram Dalibor Vrbanić iz baranjskog mjesta Kozarac.
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- dr laganini
- Inventar foruma
Bradu Pittu odobrena gradnja vila vrijednih 2 milijarde eura..zanimljivo sibenik ga nece proglasit pocasnim gradjanin om... 

Lepo je more Jadrnsko...ćerka mi u oktobru ide na Kanarska ostrva ali joj je krivo što ne ide na hrvatsko primorje jer je u oktobru hladno za kupanje na Jadranu. Do sad je bila samo u Dubrovniku i ima želju da obiđe više Jadran.dr laganini wrote:Bradu Pittu odobrena gradnja vila vrijednih 2 milijarde eura..zanimljivo sibenik ga nece proglasit pocasnim gradjanin om...
- dr laganini
- Inventar foruma
- titicha
- Osvježenje foruma
ti fakat imaš ispran mozakdr laganini wrote:..ispravak netocnog navoda to su radili hr gradjani al srpske nacionalnosti..u baranji..carobnjak N wrote:Za 200 kuna Hrvati postali Mađari i dali glas na izborima
ili ga uopće nemaš

ili, svaki tvoj post se svodi na provokaciju

dr laganini wrote:..ko joj brani..samo da ne ostane

..polako ti ---kcerka je

- dr laganini
- Inventar foruma
..o cemu ti lupetas..gleda sam prilog na rtl i tocno je zena rekla da je srpkinja i da je socijalna radnica ucjenila..i samo sam prenio informaciju na temu..i to na provakaciju nekog forumasa..i to sam da ponovim jer znam da je ovdje djir mene napadat napisa hrvatski gradjanin sprske nacionalnosti...pa ako se tu moze nac zamjerke tvoj problem..titicha wrote:ti fakat imaš ispran mozakdr laganini wrote:..ispravak netocnog navoda to su radili hr gradjani al srpske nacionalnosti..u baranji..carobnjak N wrote:Za 200 kuna Hrvati postali Mađari i dali glas na izborima
ili ga uopće nemaš![]()
ili, svaki tvoj post se svodi na provokaciju
- dr laganini
- Inventar foruma
...pokatalocio bi gaSPINERKA wrote:dr laganini wrote:..ko joj brani..samo da ne ostane
![]()
..polako ti ---kcerka je--
a tvoj sin ...
koji bi urnebes bio vas dvojica -da se uortacite

....ne znam bil' ti uspjelo ----nije on -vjernik
..ali ga na vino -navadi --bilo bi

- dr laganini
- Inventar foruma
..ma srbi su slabi na hrvate ko muslimani na srbe...a obe neuzvracene ljubavi

Nije izludela da bi ostaladr laganini wrote:..ko joj brani..samo da ne ostane

- dr laganini
- Inventar foruma
Hrvatice na Srbe....eno ti mehaning živi svedokdr laganini wrote:..ma srbi su slabi na hrvate ko muslimani na srbe...a obe neuzvracene ljubavi![]()

Ok i ja slab na Hrvatice

Upravo sad pomažem drugarici, ALI drugarici da se dokopa posla van exyu

- dr laganini
- Inventar foruma
Nemam ništa protiv...ako njena odluka bude Dalmoš...pa šta? Pravimo svadbu ...za sad nisu u planu...ali nikada se ne zna..možda i tvoja ćerka se zaljubi u nekog Lalu iz Novog Sada. .pa šta ako je lik ok?dr laganini wrote:..je tebe ce pitat..srpkinje padaju na dalmose:hihi
To je liga bez brigadr laganini wrote:..ma daj tebi pripada druga liga

Ček i dve Riječanke....koje su ona liga

- dr laganini
- Inventar foruma
..cerke su odabrele al bekriji mala nebi odolila..Nole wrote:Nemam ništa protiv...ako njena odluka bude Dalmoš...pa šta? Pravimo svadbu ...za sad nisu u planu...ali nikada se ne zna..možda i tvoja ćerka se zaljubi u nekog Lalu iz Novog Sada. .pa šta ako je lik ok?dr laganini wrote:..je tebe ce pitat..srpkinje padaju na dalmose:hihi

A ti si bekrija?? Kriterijumi nisu isti svukud...za nju je "bekrija" onaj koji je među najboljim studentima na svetskim priznatim fakultetima jer i ona sama tu pripada... I šta i da ona odluči samo joj podršku dajem...ako si kandidat "bekrije" napiši CV svoj ovdedr laganini wrote:..cerke su odabrele al bekriji mala nebi odolila..Nole wrote:Nemam ništa protiv...ako njena odluka bude Dalmoš...pa šta? Pravimo svadbu ...za sad nisu u planu...ali nikada se ne zna..možda i tvoja ćerka se zaljubi u nekog Lalu iz Novog Sada. .pa šta ako je lik ok?dr laganini wrote:..je tebe ce pitat..srpkinje padaju na dalmose:hihi

- dr laganini
- Inventar foruma