Demokratska partija (USA)
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Re: Kćerka Baracka Obame se zaposlila u ribljem restoranu
i ja bih takogreeneyes wrote:Lezihljebanerka jena.
radi onaj ko mora
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- greeneyes
- Hadžija

I ja bih svašta nešt', al' neeJma.statebriga wrote:i ja bih takogreeneyes wrote:Lezihljebanerka jena.![]()
radi onaj ko mora
Netačno. Ko se mora on ne radi, već se mora ili ti uživa.
Samo sabura
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
nista te nisam razumjela, whaaaaat !?greeneyes wrote:I ja bih svašta nešt', al' neeJma.statebriga wrote:i ja bih takogreeneyes wrote:Lezihljebanerka jena.![]()
radi onaj ko mora
Netačno. Ko se mora on ne radi, već se mora ili ti uživa.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Re: HILLARY CLINTON
Evil

‘Junak i mentor Hillary Clinton je čovjek koji je svoju knjigu posvetio Luciferu’ rekao je dr. Ben Carson dodajući da bi Amerika trebala dobro razmisliti o tome želi li da netko čiji je mentor Saul Alinsky bude predsjednik te zemlje. Naime, osim što je Hillary Clinton svoje sluganstvo zlu pokazala kroz odgovornost za Arapsko proljeću gdje su stradale tisuće i tisuće ljudi
Habibti, ya nour el - ain... 
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times

Kada je u pitanju ustavna vlast, paradigme levice i desnice, konzervativaca i liberala, republikanaca i demokrata, pa čak i hrišćana i sekularista predstavljaju većinom iluziju.
Svi oni su u proteklom veku samo pokušavali da uspostave policijsku državu, piše “Chuckbaldwinlive.com”
Takozvani konzervativni republikanci vole da govore o „ograničeoj vladi“, a prvi prevazilaze demokrate kada je u pitanju veličina vlade u predsedničkoj administraciji i Kongresu.
Na isti način, liberalne demokrate vole da govore o okončanju ratova i takozvanih sporazuma o slobodnoj trgovini koji odgovaraju međunarodnim korporacijama, a u stvarnosti oni nisu ništa uradili da vrate vojsku kući i razmontiraju sporazume.
Nakon čitave kampanje, obe veće partije u Vašingtonu su se pokazale samo kao kuriri elite od 1% koja ih finansira.
U proteklih nekoliko decenija, republikanci i demokrate, konzervativci i liberali, hrišćani i sekularisti, uglavnom su se trudili da podrže Patriotski akt, Akt o vojnoj regrutaciji, militarizaciju lokalne policije, špijuniranje američkog naroda, beskrajne ratove protiv „terorizma“ i mnoge druge stvari.
Izgleda da oni samo žele veću i intruzivniji vladu.
Klasičan dokaz da navedene paradigme ne postoje vidi se u abortusima. Da li mislite da samo sekularisti sprovode abortuse? Prema podacima nekih studija, čak polovina takozvanih hrišćana sprovodi abortuse.
Isto važi i za republikance i demokrate, ali i za konzervativce i liberale. Prirodna prava čoveka nisu niti konzervativna niti liberalna, niti su hrišćanska ili sekularna. Američka deklaracija, ustav i zakon treba da štite prirodna prava svih ljudi bez obzira na sve.
Prilikom glasanja za predsedničke kandidate, mnogo je važnije da li je neko globalista ili nacionalista nego da li je konzervativac ili liberal.
Međutim, globalisti još od Drugog svetskog rata upravljaju predsedničkim administracijama obe partije (s mogućim izuzetkom Džona F. Kenedija i Ronalda Regana) i većinom Kongresa u SAD. Ta realnost je dovela Ameriku na ivicu stvaranja policijske države i pokretanja Trećeg svetskog rata.
Sprečavanje formiranja policijske države i Trećeg svetskog rata zahtevaće brojne napore.
Interesantno je kako su upravo „progresivci“ (iliti „liberali“) oni koju upozoravaju da svet bliži nuklearnom ratu i da će Treći svetski rat postati neizbežan ako se Hilari Klinton izabere za predsednika.
Hilari Klinton je klasični ratni huškač Vol Strita čije predsedništvo predstavlja egzistencijalnu pretnju po čitavo čovečanstvo.
Ona podržava ilegalne ratove SAD i agresiju u inostranstvu i priznala je da je učestvovala u stvaranju Al Kaide.
„Kada je Sovjetski savez napao Avganistan, došli smo na genijalnu ideju da stvorimo mudžahedine, da ih opremimo ručnim raketama i pustimo u Avganistan da se bore protiv Sovjeta“, rekla je ona jednom prilikom.
Njena podrška ratu u Libiji i džihadistima u Siriji kao sekretarke države direktno je dovela do uspona ISIS-a i migrantske krize u Evropi.
Ona je ta koja je pokrenula takozvano „okretanje ka Aziji“ i postavljanje američke vojske u Pacifik s ciljem prkošenja Kini.
Hilari Klinton je neokonzervativka, ratni huškač i marioneta Vol Strita. Zašto njeni progresivci upozoravaju da će ona sve pokvariti ako postane predsednica?
Majkl Čosudovski je naveo da Klintonova želi da uništi planetu, što je jasno i istakla svojim izjavama. Bilo ko ko želi da uništi planetu nije progresivan. Pored toga, postoje brojni dokazi o tome da je ona sprovodila razne novčane prevare, te bi njen odabir za predsednika označio odabir nepouzdanog političara.
Uopšte nije preuveličavanje kada se kaže da bi izbor Hilari Klinton za predsednika u novembru bila jedna od najvećih tragedija u istoriji SAD, a verovatno i u svetu.
Porodice Klinton i Buš su već decenijama na vlasti. Taman kada se pomislilo da će Barak Obama doneti neku promenu, ispostavilo se da je on u stvari samo popločao put za novu vladavinu ovih porodica.
Glavni cilj Klintonove je da uspostavi policijsku državu u Americi i izazove Treći svetski rat. Srećom pa su progresivci to shvatili i pobunili se protiv toga.
U ovom slučaju paradigme definitivno ne važe. Hilari Klinton je pretnja po čitavo čovečanstvo.
Webtribune.rs
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3927 times
- Been thanked: 2953 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
https://www.facebook.com/cnn/videos/10155292103211509/
--nije da nema -problema --za ocekivati je --no -koliko su ozbiljni i da li je i stanju pratiti tempo takve pozicije ---
--nije da nema -problema --za ocekivati je --no -koliko su ozbiljni i da li je i stanju pratiti tempo takve pozicije ---
- dr laganini
- Inventar foruma

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Trump i Clinton u vatrenoj TV debati

Utrka za predsjednika SAD sve više podsjeća na neki reallity show, a u tom duhu voditelj američke TV-kuće NBC Lester Holt je i predstavio dvoje kandidata: demokratu Hillary Clinton i republikanca Donalda Trumpa.
Voditelj je otvorio debatu iznošenjem pravila za sudionike debate i publiku te predstavljanjem dvoje kandidata.
Jedna od prvih tema bili su trgovinski sporazumi (TPP), a nakon što je Trump te sporazume nazvao prevarom i najavio njihovo ukidanje, Clintonova mu je odgovorila:
- Znam da živiš u nekoj svojoj realnosti, ali to nisu činjenice".
U jednom je trenutku Trump optužio Clinton da otkriva sve planove neprijateljima te da bi pod njom kao predsjednicom Amerika teško pobijedila Islamsku državu.
Clinton se na to nasmijala i ponovila da Trump živi u nekoj svojoj realnosti, što je nimalo skrivena referenca na njegovu prošlost kao voditelja reality showa.
Trump je najavio da će objaviti svoj povrat poreza, kada Hillary Clinton bude objavila svoje nestale e-mailove.
Zanimljivo, Trump je tokom cijele debate Hillary Clinton oslovljavao sa "sekretaru Clinton".
Poraženi demokrata u izboru za predsjednika SAD Bernie Sanders, prokomentarisao je Trumpa na sljedeći način:
"Rijetko kad se slažem sa Mittom Romneyem, ali Donald Trump je prevarant i lažnjak", napisao je Sanders na Twitteru.
Clinton je, bez imalo ustezanja, nazvala Trumpa rasistom!
"On (Trump) ima dugu istoriju rasističkog ponašanja. Dva puta je bio pod istragom zbog rasizma. Zato me ne čudi što je godinama tvrdio da Barack Obama nije rođen u SAD", kazala je Hilary Clinton.
Trump se obrušio na Clintonovu i zbog privatnog servera, a onda iznova počeo uspoređivati Ameriku i, kako ga on naziva, nered u njoj, s nekim drugim mjestima u svijetu.
Tako je rekao da su američki aerodromi kao u državama trećeg svijeta, dok su oni u, naprimjer, Dubaiju i Kini, sjajni.
Rekao je i da je Amerika toliko novca ulupala na Bliskom istoku da se već dvaput mogla za taj iznos obnoviti, na što mu je Clinton rekla da možda u proračunu novca nema jer on nije plaćao federalni porez.
"Bio sam protiv rata i napada na Irak. Laž je da sam podržavao tu besmislenu invaziju. To su izmislili mainstrem mediji i Hillary Clinton. Za taj su rat krivi oni koji su ga naredili, predsjednik Obama i tadašnji državni sekretar Hillary Clinton", rekao je Trump, optuživši Hillary da je administracija kojoj je ona bila na čelu izazvala krizu na Bliskom istoku, a potom i u većem dijelu planete.
Clintonova je potom podsjetila na Trumpove izjave u muslimanima:
"Trump je vrijeđao muslimane, u vremenu kada moramo sarađivati sa muslimanskim državama, kao i sa Amerikancima muslimanima", rekla je Clinton.
Posebna tema su bile cyber prijetnje s kojima je Amerika sve češće suočena.
Clinton je tu odmah poentirala i rekla da zna kako je 'Donald pun lijepih riječi za Vladimira Putina'.
- Bila sam šokirana kada sam čula da javno zove Putina da hakira Amerikance, izjavila je pozivajući se na njegov poziv da Rusi pokušaju pronaći njezine izbrisane emailove.
Trump se pohvalio kako ga podržava nekoliko stotina nekoć visokopozicioniranih ljudi u američkoj vojsci što je dovoljan dokaz koliko je dobar izbor za predsjednika SAD-a. Rekao je i da nije sasvim siguran da su Rusi hakirali Demokratsku stranku, kaže da su to možda učinili i Kinezi, ali pritom napominje da se zahvaljujući njima otkrilo da je ekipa okupljena oko Hillary izigrala njenog demokratskog protivkandidata Bernieja Sandersa.
- Clinton je bila državni sekretar u trenutku kada je ISIS bio mala beba, a sada se proširio na 30 država i ona ga planira zaustaviti? Ne bih rekao.
- Rekao sam da je to grozna i glupava stvar i da će destabilizirati Bliski istok. Mnogo bolje rasuđujem od nje. Imam i mnogo bolji temperament od nje, pobjednički temperament, rekao je.
Clinton je nakon njegove tirade glasno uskliknula i rekla da će se pokušati fokusirati na doista važne stvari, koje je Trump, kako je rekla, dodirnuo samo na trenutak.
Između ostalog, napomenula je da NATO funkcionira na principu kolektivne odbrane.
Trump je na kraju rekao da je najveća prijetnja svijetu danas nuklearno naoružanje, a ne klimatske promjene, kao što, kako kaže, misle Clinton i njezin predsjednik.
(Avaz)
- dr laganini
- Inventar foruma

Re: Trump i Clinton u vatrenoj TV debati
..hr mediji kazu da je clinton pobjedila..l oni su to rekli i za kizu a izbori su ih osramotili..
Istina.Username wrote:Ko god dobije nastavlja gdje su prethodnici stali.
Ima toliko tema o ovim suparnicima, sto ih ne sjedinite?
- greeneyes
- Hadžija

--navika wrote:Hoces glasati Spin?
...Za Obamu sam glasala tako sto mi je prijateljica(demokratski volonter) donijela sve papirice -samo se potpisala , ove godine , je bolesna ,nece to moci.
..Ne znam , ali ipak mislim u datoj kombinaciji da nam je bolje sa Hillary nego li Trump-om.
- dr laganini
- Inventar foruma

- dr laganini
- Inventar foruma

..a opet jeli ziv ovalni stol..
prilika hillarinza revans:hm