Moj dragi kaže da ga najviše nerviraju cure koje psuju.
A curama s kojima je u vezi najviše zamjeri kad ga sramote pred prijateljima

Moderator: spacebound
Baš naprotiv; da sam suprug, vjerovatno bih vrlo lako pomislio: "Ja sam stvarno sretan čovjek"....ne bi mi ta rečenica nikad dosadilaOstavi to, obavit ću ja to sama
Ovakva izjava je štetna iz dva razloga; poljuljati ćete ulogu vašeg supruga kao sposobne osobe na koju se cijela porodica može osloniti te potaknuti ćete frustriranost neprestanim uvjeravanjem kako on ništa ne može napraviti kako treba. Ukoliko ovu rečenicu često koristite, vaš suprug bi vrlo lako moga pomisliti: 'Nikada ne mogu ništa napraviti kako treba i više ne znam kako da joj ugodim.'
Jao,jao prijatelju,.. nisi to smio napisatiniska grana wrote:Baš naprotiv; da sam suprug, vjerovatno bih vrlo lako pomislio: "Ja sam stvarno sretan čovjek"....ne bi mi ta rečenica nikad dosadilaOstavi to, obavit ću ja to sama
Ovakva izjava je štetna iz dva razloga; poljuljati ćete ulogu vašeg supruga kao sposobne osobe na koju se cijela porodica može osloniti te potaknuti ćete frustriranost neprestanim uvjeravanjem kako on ništa ne može napraviti kako treba. Ukoliko ovu rečenicu često koristite, vaš suprug bi vrlo lako moga pomisliti: 'Nikada ne mogu ništa napraviti kako treba i više ne znam kako da joj ugodim.'![]()
kako ovo meni promake...Krokodil Behko wrote:Ma kakva Luna baaa.
sad ce ona fasovati,cim uhvatim malo vremena pa cu i nju da uhvatim
kako fino receno...String wrote:Nema vise zenskih osobina koje me nerviraju jer sam shvatio da je zivot samo jedan...mislim davno sam to znao ,...ono...ali sam to poceo da sprovodim u djelo. Malo mi je glupo razdvajanje na muske i zenske stvari koje nas nerviraju ali eto...moras nekada da se stopis u sivilo danasnjeg razmisljanja kako bi sacuvao mozak od stetnih vijuganja....Od covjeka se moze napraviti sto god pozelis...i dobrica i monstrum i prijatelj, neprijatelj, pa i sve ovo zajedno itd...Nerviraju me stereotipi....nervira me blebetanje o bontonu, pravednosti, moralu itd....Svi koji prave razlike...oni koji blebecu o bontonu, pravdi, moralu itd. ..ne bore s oni za ovo nabrojano...oni se bore da pobjedi njihova slika o tome kakav covjek treba da bude.Nije li to nametanje?? JESTE!!! Kako kaze jedan pametni ciko "Zeni su nuzna djeca, muskarac je uvijek sredstvo."...Uopste me nista ne nervira kod zena...Zato ja fino "odvrnem" pojacalo i stresem zice da gore i tako odem iz ovog svijeta...ne na tren...nego na cijelu vjecnost....
String wrote:Nema vise zenskih osobina koje me nerviraju jer sam shvatio da je zivot samo jedan...mislim davno sam to znao ,...ono...ali sam to poceo da sprovodim u djelo. Malo mi je glupo razdvajanje na muske i zenske stvari koje nas nerviraju ali eto...moras nekada da se stopis u sivilo danasnjeg razmisljanja kako bi sacuvao mozak od stetnih vijuganja....Od covjeka se moze napraviti sto god pozelis...i dobrica i monstrum i prijatelj, neprijatelj, pa i sve ovo zajedno itd...Nerviraju me stereotipi....nervira me blebetanje o bontonu, pravednosti, moralu itd....Svi koji prave razlike...oni koji blebecu o bontonu, pravdi, moralu itd. ..ne bore s oni za ovo nabrojano...oni se bore da pobjedi njihova slika o tome kakav covjek treba da bude.Nije li to nametanje?? JESTE!!! Kako kaze jedan pametni ciko "Zeni su nuzna djeca, muskarac je uvijek sredstvo."...Uopste me nista ne nervira kod zena...Zato ja fino "odvrnem" pojacalo i stresem zice da gore i tako odem iz ovog svijeta...ne na tren...nego na cijelu vjecnost....
Ako mozes malo podrobnije pojasniti tu navodnu zensku sklonost da paradira na nekom mjestu koje je plod fikcije.Krokodil Behko wrote:Itekako ih ima.
Danas ce me nervirati, zenska sklonost, da paradira na nekom mjestu, jer je to plod njene fikcije. Samo ne znam, sta sam bogu skrivio, da ja budem dio ostvarenja te fikcije. I to radi puno zena. Izmastaju, da se zele, pojaviti na ovom ili onom mjestu sa nekim tipom, koji im se dopadne i to iz razloga, znanih samo njima. Puno bi bolje bilo, da se pojavimo u spavacoj sobi. Ionako je to silj.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest