ja se log in i log out svaki put ,tj. pravim off line pauzezloćko_tokmak wrote:mene vrijeđa i to što @briga može pisati na forumu,a piše joj cijelo vrijeme da je offline...

Moderator: VIP
ja se log in i log out svaki put ,tj. pravim off line pauzezloćko_tokmak wrote:mene vrijeđa i to što @briga može pisati na forumu,a piše joj cijelo vrijeme da je offline...
Sta bi dala da sam joj ja ovo rekaostatebriga wrote:uvijekSheval wrote:Brigo...jesi za ljubav?
kupila bih ti nove tegove/diskoveRum wrote:Sta bi dala da sam joj ja ovo rekaostatebriga wrote:uvijekSheval wrote:Brigo...jesi za ljubav?
jednu stvar u cemu si ti bolja od prosjecne osobe
uopste komuniciram.mailed je napisao/la:
---- jezik desetogodinjakaHajde majke ti
Mohr wrote:mailed wrote:Ne mogu pustit pravopis, to mi je prvo po cemu ocjenim forumasa, tako da ovo tupavo mozes pripisat sebi.SPINERKA wrote:eto tipicno -kada nemas ARGUMENATA tupavo zensko![]()
--daj napisi -uvredljive rijeci - sta te uvrijedilo -zar je to tako tesko , koliko ih je to bilo da ne mozes da se sjetis ?
pusti pravopis -znas sta prodaje
Ako hoces argumente odgovori zasto si sklonila karmu?
To te ja pitamSheval wrote:Ja sam 100% ubijedjen da mi uzivo nitko nista ne bi mogao.Prejak sam.
HannibaleSheval wrote:Ja sam 100% ubijedjen da mi uzivo nitko nista ne bi mogao.Prejak sam.
evo citam i razmisljam sta da mu radimspacebound wrote:HannibaleSheval wrote:Ja sam 100% ubijedjen da mi uzivo nitko nista ne bi mogao.Prejak sam.
U mom postu nigdje ne pise da sam se osjetila uvridjeno, ne znam sta vi citate, tebe sam navela zbog tvog pitanja nastatebriga wrote:Ja sma iskljucila karmu jer mi ide na zivce,ima pp,ako se zeli poslati karmicko misljenjemailed wrote:Ma koji uspjeh u pm, koja hrabrost vrijedjati na forumu skriven iza ekrana, pretvarajuci se da si neko ko nisi,
pa to svaki idiot moze, ali tesko je ostati dosljedan sebi. Hvala bogu vecina nas je normalna.
Pitam se koliko bijedan zivot moras imati da bi ti cilj bio samo da uvrijedis ili omalozavas nekog, zar bas nista zanimljivije nemaju
familiju, prijatelje? ili su ih i oni odbacili pa im forum dodje kao terapija.
Zamislite na sta bi forum licio da su svi kao statebriga, spinerka i njima slicni?
I kao ne doticu ih uvrede a obje su iskljucile karmu.
I nije drage moje da se neko trese i hvata za zeludac zbog vasih komentara, previse ste se umislile, ljudi jednostavno
ne dozvoljavaju ih neko pljuje, posebno neko ko je gori od njihmeni se ziasta nije dalo da odgovrama svakome ko mi posaje karmu , i mislim da je karma cista glupost
![]()
Gdje ,kad i koga sma nekoga uvijrdila? Kad sam tebe uvrijedila![]()
Meni je nelogicno da se mozes osajecait povriedjenom na forumu
.svak tuce svojim oruzjem...i stor se fura..Sheval wrote:Ja sam 100% ubijedjen da mi uzivo nitko nista ne bi mogao.Prejak sam.
toxic wrote:Ljudi su razliciti i razlicito reaguju.
Neko je kratak s zivcima, ne slozi se s tobom i odmah skace u oci, a nekom ovo dodje kao izduvni ventil ako ne moze da se istrese u privatnom zivotu.
Ima ovde svakakvih profila, od provokatora koji ne znaju da diskutuju do onih otvoreno bezobraznih koji na razlicite stavove reaguju uvredom![]()
Ne volim neprijateljski nastrojene forumase![]()
Retko se dam isprovocirati, a na uvrede ne odgovaram niti mi pada na pamet da se jurim po temama. S nekim mogu da pricam u nedogled, s nekim se kulturno zaobilazim.
No no... Pogrešno si shvatio... Meni je bilo prijetnji... A kad sam prihvatio i ponudio - muk... (nije da nisam znao ishod)dr laganini wrote:.svak tuce svojim oruzjem...i stor se fura..Sheval wrote:Ja sam 100% ubijedjen da mi uzivo nitko nista ne bi mogao.Prejak sam.
Pa ne gledaju svi forum i forumase kao neke nickovestatebriga wrote:Kako se moze pisati o uvredama,ako smo anonimni na forumuvila wrote:Tema je postavljena kao pretpostavka da ne moze biti uvreda na forumu
Naravno da moze....sad ovisi kako to dozivljavamo i od koga to dolazi i u kojem obliku
Ako smo s neki "dobri" nesto ce nas vise dotaci
To se odnosi samo na neke uvrede na osobnoj razini
Ovo sto je sokrates napisao o kaladontasima ili spinerka o outfitasicama..to mi nije nesto sto bi nazvala uvredom
I ja znam napisati da mi idu na zivce s kavicama i beskonacnim dobrim jutrima
Kako bi to bila uvreda?
Ajd eto mozda bi bilo korektno presutiti ali ni ja nikom ne branim da mi kaze da mu idem na zivce
Ja sam svjesno i namjerno izvrijedala samo dvi osobe..alphu i satnika i opet bi
Ko mene kamenom ja njega isto kamenom al vecimKako se moze neko uvrijedtiti?