Uvreda na forumu
Moderator: VIP
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Uvreda na forumu
..ke i nije jasno sto je hajka na spin..
ok ja volim iaprovocirat foruma radi al ona samo iskreno spika.
a briga je samouvjerena i to s pokricem i mnoge to iritirA..ukratko jedino ja zasluzujem te kritike na uvrede...i to sto volim vidit di su necije granice...
-
vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 446 times
- Been thanked: 806 times
Ja se zalila moderatoru???SPINERKA wrote:![]()
-- pa kako se netko moze uvrijediti na --neidentifikovane smajlice i ne dorecene recenice ---![]()
aaaaaaaaaaa sa visoka --- to ti smeta -pa se zalila -moderatoru -- zbog toga
![]()
---A opet nitko ne zna o cemu ti---
Nikad do sad a ni ubuduce nemam namjeru
Tebi se zalim
-
vila
- Forum [Bot]
Koja hajka?dr laganini wrote:..ke i nije jasno sto je hajka na spin..ok ja volim iaprovocirat foruma radi al ona samo iskreno spika.
a briga je samouvjerena i to s pokricem i mnoge to iritirA..ukratko jedino ja zasluzujem te kritike na uvrede...i to sto volim vidit di su necije granice...
Ne preuvelicavaj..bar ne sto se mene tice
Pa ako spika iskreno onda mora i pretrpjeti neciju reakciju
Jer mozda nekog iskreno zasmeta taj njen iskren komentar
Ja iskreno kazem da nju (cesto) ne razumin
I sta joj to ima smetati
To nije hajka!
-ZNA SE STA JE UVREDA.Julia-Klara wrote:Ako svakome ko provocira/vrijedja/partonizira/isvastanesto drugo MORAS RECI i skrenuti paznju da to NIJE LIJEPO, ond aje dzaba da i to radis
Stvar je odgoja znati sta se ljudima moze reci a sta ne, sta je lijepo/kulturno/podnosljivo a sta ne.
Bezveze je "bokseru" (karikiram) govoriti da ima tesku ruku, jer on to ne zna.
Tako ako ja tebi(nekome) moram objasnjavati da nesto sto si rekao nije lijepo, da se osoba moze uvrijediti, onda fakat nema svrhe.
Nismo svi jednako senzibilni, pa je tako i diskusija malo bezveze, jer statebriga (niti SPINERKA) ne mogu shvatiti da svojim ponasanjem i pricom MOGU uvijediti nekoga.
--zbilja me cude
--konkretno ti JK da si -normalan forumas - a ne osoba kako saznados da mozes da -ban- DRUGACIJE BI SE PONASALA I BIRALA IZBOR RIJECI .
-VRLO SI GRUBA, I ZNAS POSLATI JAKO UVRIJEDLJIV ''TON' PORUKU.
ne derem se samo naglasavam --
vila wrote:Ja se zalila moderatoru???SPINERKA wrote:![]()
-- pa kako se netko moze uvrijediti na --neidentifikovane smajlice i ne dorecene recenice ---![]()
![]()
Tebi se zalim
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10241 times
Kakva hajka?dr laganini wrote:..ke i nije jasno sto je hajka na spin..ok ja volim iaprovocirat foruma radi al ona samo iskreno spika.
Postavile su pitanje, i ne vide da su jedne od onih ciji komentari nekim forumasicama/forumasa smetaju.
Opet ne vidim problem
Ili trebamo sjediti i reci daje sve ok, a nije?
Trazite da se neke stvari kazu,pa kad se kazu onda se kmeci na sve strane.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- dr laganini
- Inventar foruma

..nije da i bilo upuceno tebi neto uopćeno..vila wrote:Koja hajka?dr laganini wrote:..ke i nije jasno sto je hajka na spin..ok ja volim iaprovocirat foruma radi al ona samo iskreno spika.
Ne preuvelicavaj..bar ne sto se mene tice
Pa ako spika iskreno onda mora i pretrpjeti neciju reakciju
Jer mozda nekog iskreno zasmeta taj njen iskren komentar
Ja iskreno kazem da nju (cesto) ne razumin
I sta joj to ima smetati
To nije hajka!
-
vila
- Forum [Bot]
Moram opet reciSPINERKA wrote:vila wrote:Ja se zalila moderatoru???SPINERKA wrote:![]()
![]()
Tebi se zalim
to smo nas dvije mislim rijesile ---
Ja te nista ne razumin
Sad ozbiljno..meni ti ne smetas niti mi sneta tvoj stil
Kad mi zasmeta to ti i kazem a cesto dobijem nerazumljiv odgovor i jos nerazumljivije smajlice
Tako da smo opet na pocetku
Spiny ja tebe nista ne razumin
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Kada sam ja to "iskoristila ovlasti" osim u onom slucaju Mutevelije i rhetne, a naglasila sam i sama ponovila?SPINERKA wrote:-ZNA SE STA JE UVREDA.Julia-Klara wrote:Ako svakome ko provocira/vrijedja/partonizira/isvastanesto drugo MORAS RECI i skrenuti paznju da to NIJE LIJEPO, ond aje dzaba da i to radis
Stvar je odgoja znati sta se ljudima moze reci a sta ne, sta je lijepo/kulturno/podnosljivo a sta ne.
Tako ako ja tebi(nekome) moram objasnjavati da nesto sto si rekao nije lijepo, da se osoba moze uvrijediti, onda fakat nema svrhe.
Nismo svi jednako senzibilni, pa je tako i diskusija malo bezveze, jer statebriga (niti SPINERKA) ne mogu shvatiti da svojim ponasanjem i pricom MOGU uvijediti nekoga.
--zbilja me cudeneke izjave ovdje --
--konkretno ti JK da si -normalan forumas - a ne osoba kako saznados da mozes da -ban- DRUGACIJE BI SE PONASALA I BIRALA IZBOR RIJECI .
Par puta se desavalo da i ti budes "zrela" za bana jer, znam i ja citati izmedju redova, rekla sam to vec,ali ne spustam takve stvari na osobnu razinu.
Ja i ti imamo nesto slicno konfliktu, ne razumijemo se, i najradije te izbjegavam, tvoj nacin komuniciranja mi ne lezi, a ni tebi moj, tako da je pametnije ne zalaziti u diskusije.
Gruba? Ja sebe dozivljavam kao hladnu i trezvenu, pogotovo sa ljudima s kojima nemam bas puno sta pricati, i nije mi stalo do istih.
I naravno da ti,kao i ja, imas pravo na svoje misljenje. Koje ovdje iznosim(o)
pa sta ako smetraju- nisu uvrede --gdje su te uvrede --zasto ne napisu ???Postavile su pitanje, i ne vide da su jedne od onih ciji komentari nekim forumasicama/forumasa smetaju.
o cemu vi ???
--koje su to ''pogrdne'' rijeci -koje su dotakle nekoga ????
--- necija -VISINA- TO VAM SMETA --
- dr laganini
- Inventar foruma

..uglavnom spin briga i ja smo izdvojeni..fala ti boze da smo mi ti koji sipaju uvrede onda je forum olicenje cistoce..a sta svega tu nije bilo..
-
vila
- Forum [Bot]
Meni smeta!SPINERKA wrote:![]()
pa sta ako smetraju- nisu uvrede --gdje su te uvrede --zasto ne napisu ???Postavile su pitanje, i ne vide da su jedne od onih ciji komentari nekim forumasicama/forumasa smetaju.
o cemu vi ???
--koje su to ''pogrdne'' rijeci -koje su dotakle nekoga ????
--- necija -VISINA- TO VAM SMETA --
Ako vec hoces neku komunikaciju sa mnom i kad me vec citiras i ja uzmem svoje vrime da ti odgovorim onda od tebe ocekujem da obrazlozis svoje pitanje,komentar,bilo sto a zauzvrat dobijem
I ostalu plejadu smajlica a to je za mene nepristojno
Dakle nije uvreda nego je nepristojno
Julia-Klara wrote:Kada sam ja to "iskoristila ovlasti" osim u onom slucaju Mutevelije i rhetne, a naglasila sam i sama ponovila?SPINERKA wrote:-ZNA SE STA JE UVREDA.Julia-Klara wrote:Ako svakome ko provocira/vrijedja/partonizira/isvastanesto drugo MORAS RECI i skrenuti paznju da to NIJE LIJEPO, ond aje dzaba da i to radis
--zbilja me cudeneke izjave ovdje --
Par puta se desavalo da i ti budes "zrela" za bana jer, znam i ja citati izmedju redova, rekla sam to vec,ali ne spustam takve stvari na osobnu razinu.
Ja i ti imamo nesto slicno konfliktu, ne razumijemo se, i najradije te izbjegavam, tvoj nacin komuniciranja mi ne lezi, a ni tebi moj, tako da je pametnije ne zalaziti u diskusije.
Gruba? Ja sebe dozivljavam kao hladnu i trezvenu, pogotovo sa ljudima s kojima nemam bas puno sta pricati, i nije mi stalo do istih.
I naravno da ti,kao i ja, imas pravo na svoje misljenje. Koje ovdje iznosim(o)
--
--- ne uvijek --komuniciras ti ok , vecinom - no -kada se sjetis --da imas MOC
---pravo na misljenje ---
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
mene fasciniraju inovacije na području interpunkcijskih znakova u nekih forumaša
somehow I manage
- dr laganini
- Inventar foruma

- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41540 times
- Been thanked: 28320 times
Vilo koje boje su gacice 
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
dr laganini wrote:..uglavnom spin briga i ja smo izdvojeni..fala ti boze da smo mi ti koji sipaju uvrede onda je forum olicenje cistoce..a sta svega tu nije bilo..
--SPOMINJE SE ---@podrinac --ja nikada nisam procitala da je taj momak nekoga uvrijedio--on 'podyebava 'kako kaze socrat ali ne VRIJEDJA -po mom kriteriju .
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Opet pitam - jesam li IKOGA banovala jer mi je bio cejf, jer nisu zasluzili? NISAM
Tako da diskusija o istom nema smisla.
Tebi sam samo napomenula da vidim sta radis, i kad bockas ne prodje "nako". To je sve.
Tako da diskusija o istom nema smisla.
Tebi sam samo napomenula da vidim sta radis, i kad bockas ne prodje "nako". To je sve.
-
vila
- Forum [Bot]
Ne preuvelicavajdr laganini wrote:..uglavnom spin briga i ja smo izdvojeni..fala ti boze da smo mi ti koji sipaju uvrede onda je forum olicenje cistoce..a sta svega tu nije bilo..
Ja nisam napisala da sipate uvrede nego imate taj stil provocirajucih komentara
A kad vec imas taj stil onda mozes i ocekivati da ce netko nekad na to i reagirati jer je to normalno...nismo roboti
A ne...vi cekate reakciju pa onda pricate kako ne moze biti uvreda na forumu...ili triumfalno kazete e bas sam pogodio,znao sam tko ce se javiti,e bas boli istina...bla bla
I sad svi trebaju sutiti na sve da se ne prepoznaju?
Sta li?
Ma mos mislit
Spiny na outfitu nije nikog uvrijedila ali je komentirala neukusno
Ona to moze pravdati kako hoce ali ni u reali ne ide okolo i djeli lekcije ljudima o njihovom izgledu
-
vila
- Forum [Bot]
I evo ja se na ruma necu ni naljutiti niti se uvrijeditiRum wrote:Vilo koje boje su gacice
Zato sto je to rum..
A kad sam tek dosla...fino sam ga ispljuskala zbog neke fotke
On se ispricao i idemo dalje
Sad moze pitati glupa pitanja do besvijesti
Crne ...naravno