Hrvatska - aktuelnosti
Moderator: Krokodil Behko
Re: Hrvatska - aktuelnosti
Ma dobio na tweeter... Ali poznavajuci ih čisto vjerujemMirelam wrote:Storme reci mi da lazes.storm wrote:katolibans strikes again
Niti me zanima... Lagani uskuhao... Cilj pogođen
Habibti, ya nour el - ain... 
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
..ti si balkanac djaba ato si osa iz bosne nije ona iz tebe..kad sam ja vridja osijecaje nacionalne rasne il vijerske ma kakvi bili..a ruganje spada u vridjanje..storm wrote:Floskuledr laganini wrote:..pa eto poistovjetio si zlocinacku organizaciju s duhovnom udrugu koja sigurno ne poziva na mrznju ubijanje i slicno..naravno meni oni niau faktor al rugat se s time..ne nisi katolik..mohr prenisko je to..a to govori o tebi pa nema potrebe da trim rijeci..drs se marxa..
![]()
Samo su malo sofisticirani danas... Nekad nisu bili...
Ovo nisam udario na katolicanstvo nego na zatucane frakcije... Fali ti malo samokritika i cinizam prema vlastitom korpsu... To je temelj za dalje![]()
Ne budi balkanac
- dr laganini
- Inventar foruma

..sad se vadi znaci neki kreten se izruguje a ti jedva doceka..bravo majstore..storm wrote:Ma dobio na tweeter... Ali poznavajuci ih čisto vjerujemMirelam wrote:Storme reci mi da lazes.storm wrote:katolibans strikes again
Niti me zanima... Lagani uskuhao... Cilj pogođen
Našao se pravi o ruganjudr laganini wrote:..ti si balkanac djaba ato si osa iz bosne nije ona iz tebe..kad sam ja vridja osijecaje nacionalne rasne il vijerske ma kakvi bili..a ruganje spada u vridjanje..storm wrote:Floskuledr laganini wrote:..pa eto poistovjetio si zlocinacku organizaciju s duhovnom udrugu koja sigurno ne poziva na mrznju ubijanje i slicno..naravno meni oni niau faktor al rugat se s time..ne nisi katolik..mohr prenisko je to..a to govori o tebi pa nema potrebe da trim rijeci..drs se marxa..
![]()
Samo su malo sofisticirani danas... Nekad nisu bili...
Ovo nisam udario na katolicanstvo nego na zatucane frakcije... Fali ti malo samokritika i cinizam prema vlastitom korpsu... To je temelj za dalje![]()
Ne budi balkanac
Ajjj popravi mi nedjelju
- dr laganini
- Inventar foruma

..pa onda mi se zahvali..ali nadji primjer da se rugam po osnovama koje sam naveo.. 
Uvijek zahvalandr laganini wrote:..pa onda mi se zahvali..ali nadji primjer da se rugam po osnovama koje sam naveo..
I ne samo danas
- dr laganini
- Inventar foruma

Oni neka o svojoj brizi...dr laganini wrote:..i da..ajde jednom se narugaj muslimanima..za promjenu..
Zato i jesmo na pozicijama kojima jesmo... Jer svoje metemo pod tepih a drugima volimo pametovati...
- dr laganini
- Inventar foruma

...opet nešto doktorskidr laganini wrote:..vjerske osjecaje su za metlu po tebi..necu rec svoja..
skužajem al nisan razumia
- dr laganini
- Inventar foruma

..cak si kritizira i onog kaplana koji je pretuka trojicu hrvata bas si se zalozio..da je to neki hrvat napravio doslo bi do un...stara prica srbi napaadaju a hrvatima se prijeti..toliko o tvojoj objektivnosti i ciscenju..
Iskritizirali su ga njegovi....ja sam se orijentirao na pripadnika mog etnosa koji je izvlačio biračke popise, sa preminulima te planirao dopustiti glasovanje sa dokumentima susjedne države, te koji je na primjedbe i navedbe tih nepravilnosti, hladno one koji su se drznuli uložiti prigovor- odstranio iz biračke komisije....dr laganini wrote:..cak si kritizira i onog kaplana koji je pretuka trojicu hrvata bas si se zalozio..da je to neki hrvat napravio doslo bi do un...stara prica srbi napaadaju a hrvatima se prijeti..toliko o tvojoj objektivnosti i ciscenju..
a poznata je priča o Stocu, znaš da nije uputno oko toga praviti se lud
btw
jaki su mi to hrvati inače, kad ih jedan kaplan istambura...ja koji vučem genetski kod iz Sinjske krajine.....nepojmljivo mi
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 354 times
Ma ne pravi se Vojo lud, nego to smatra legalnim i legitimnim u odbrani nacionalnog pitanja. Njegovo poimanje visoke politikestorm wrote:Iskritizirali su ga njegovi....ja sam se orijentirao na pripadnika mog etnosa koji je izvlačio biračke popise, sa preminulima te planirao dopustiti glasovanje sa dokumentima susjedne države, te koji je na primjedbe i navedbe tih nepravilnosti, hladno one koji su se drznuli uložiti prigovor- odstranio iz biračke komisije....dr laganini wrote:..cak si kritizira i onog kaplana koji je pretuka trojicu hrvata bas si se zalozio..da je to neki hrvat napravio doslo bi do un...stara prica srbi napaadaju a hrvatima se prijeti..toliko o tvojoj objektivnosti i ciscenju..
btw
jaki su mi to hrvati inače, kad ih jedan kaplan istambura...ja koji vučem genetski kod iz Sinjske krajine.....nepojmljivo mi
Sada ce doci sa pricom "Niko ne sme da vas bije"
- dr laganini
- Inventar foruma

..nisam primjetio da ga je itko izkritizirao čak ni na nivou ijedne stranke s bošnjakim predznakom..storm wrote:Iskritizirali su ga njegovi....ja sam se orijentirao na pripadnika mog etnosa koji je izvlačio biračke popise, sa preminulima te planirao dopustiti glasovanje sa dokumentima susjedne države, te koji je na primjedbe i navedbe tih nepravilnosti, hladno one koji su se drznuli uložiti prigovor- odstranio iz biračke komisije....dr laganini wrote:..cak si kritizira i onog kaplana koji je pretuka trojicu hrvata bas si se zalozio..da je to neki hrvat napravio doslo bi do un...stara prica srbi napaadaju a hrvatima se prijeti..toliko o tvojoj objektivnosti i ciscenju..
btw
-
vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 446 times
- Been thanked: 806 times
Naravno da nije!dr laganini wrote:..nisam primjetio da ga je itko izkritizirao čak ni na nivou ijedne stranke s bošnjakim predznakom..storm wrote:Iskritizirali su ga njegovi....ja sam se orijentirao na pripadnika mog etnosa koji je izvlačio biračke popise, sa preminulima te planirao dopustiti glasovanje sa dokumentima susjedne države, te koji je na primjedbe i navedbe tih nepravilnosti, hladno one koji su se drznuli uložiti prigovor- odstranio iz biračke komisije....dr laganini wrote:..cak si kritizira i onog kaplana koji je pretuka trojicu hrvata bas si se zalozio..da je to neki hrvat napravio doslo bi do un...stara prica srbi napaadaju a hrvatima se prijeti..toliko o tvojoj objektivnosti i ciscenju..
btw
To se presutno zamaskira
@storm
Sta znaci dopustili glasanje sa hr dokumentima?
Ako mislis na hr putovnicu...svima nama u njoj stoji prebivaliste u bih
Inace ni ne mozes glasati
- dr laganini
- Inventar foruma

..Policija Hercegovačko-neretvanske županije prijavila je zbog tog incidenta 27 osoba, među kojima su kandidat SDA za načelnika Salmir Kaplan, predsjednik SDP-a u Stolcu Demir Mahmutćehajić i visoki dužnosnik SDA Ahmet Ljubović...da jedan..
..Policija Hercegovačko-neretvanske županije prijavila je zbog tog incidenta 27 osoba, među kojima su kandidat SDA za načelnika Salmir Kaplan, predsjednik SDP-a u Stolcu Demir Mahmutćehajić i visoki dužnosnik SDA Ahmet Ljubović...da jedan..
- dr laganini
- Inventar foruma

Prijavljeni su zbog fizičkog napada na predsjednika općinskog izbornog povjerenstva Ivana Perića i člana biračkog odbora Marija Raguža koji je zadobio teže tjelesne ozljede te se još uvijek nalazi u bolnici.
- dr laganini
- Inventar foruma

Hrvatski sabor je u petak kasno navečer usvojio paket od četiri zakona usmjerena na uspostavu učinkovitog sustava državne uprave, sastavljanje nove Vlade i provedbu njenog programa koje je predložio Klub HDZ-a.
Sabor je izglasovao izmjene
•Zakon o obvezama i pravima državnih dužnosnika,
•Zakon o sustavu državne uprave,
•Zakon o ustroju i djelokrugu ministarstava i drugih središnjih tijela državne uprave te
•Zakon o Vladi.
Izmjenama Zakona o pravima i obvezama državnih dužnosnika ograničeno je pravo na naknadu plaće dužnosnika po isteku mandata.
Umjesto dosadašnjih “šest plus šest”, dužnosnici koji na dužnosti provedu manje od tri mjeseca neće imati pravo na nikakvu naknadu. Oni koji dužnost obnašaju između tri mjeseca i godine dana po isteku mandata primat će cijelu plaću tri i još pola plaće iduća tri mjeseca, a onima koji na dužnosti ostanu više od godine dana ostaje sadašnje pravo na šest mjeseci pune i još šest mjeseci pola plaće.
Sabor je izglasovao izmjene
•Zakon o obvezama i pravima državnih dužnosnika,
•Zakon o sustavu državne uprave,
•Zakon o ustroju i djelokrugu ministarstava i drugih središnjih tijela državne uprave te
•Zakon o Vladi.
Izmjenama Zakona o pravima i obvezama državnih dužnosnika ograničeno je pravo na naknadu plaće dužnosnika po isteku mandata.
Umjesto dosadašnjih “šest plus šest”, dužnosnici koji na dužnosti provedu manje od tri mjeseca neće imati pravo na nikakvu naknadu. Oni koji dužnost obnašaju između tri mjeseca i godine dana po isteku mandata primat će cijelu plaću tri i još pola plaće iduća tri mjeseca, a onima koji na dužnosti ostanu više od godine dana ostaje sadašnje pravo na šest mjeseci pune i još šest mjeseci pola plaće.