Hrvatska - aktuelnosti

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 3 times
Been thanked: 21 times
Status: Offline

Re: Hrvatska - aktuelnosti

Post by Mohr »

Leleee... Šta je to @dr, jesi li OK? I ti zap'o u neku (južnjačku :hihi ) sentimentalnost :rozi :D.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm »

Mirelam wrote:
storm wrote::oo katolibans strikes again
Storme reci mi da lazes. :ooo
Ma dobio na tweeter... Ali poznavajuci ih čisto vjerujem :D.
Niti me zanima... Lagani uskuhao... Cilj pogođen :valja
Habibti, ya nour el - ain... :srce
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

storm wrote:
dr laganini wrote:..pa eto poistovjetio si zlocinacku organizaciju s duhovnom udrugu koja sigurno ne poziva na mrznju ubijanje i slicno..naravno meni oni niau faktor al rugat se s time..ne nisi katolik.. :jok mohr prenisko je to..a to govori o tebi pa nema potrebe da trim rijeci..drs se marxa..
Floskule :maja

Samo su malo sofisticirani danas... Nekad nisu bili...
Ovo nisam udario na katolicanstvo nego na zatucane frakcije... Fali ti malo samokritika i cinizam prema vlastitom korpsu... To je temelj za dalje :ok
Ne budi balkanac
..ti si balkanac djaba ato si osa iz bosne nije ona iz tebe..kad sam ja vridja osijecaje nacionalne rasne il vijerske ma kakvi bili..a ruganje spada u vridjanje..
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

storm wrote:
Mirelam wrote:
storm wrote::oo katolibans strikes again
Storme reci mi da lazes. :ooo
Ma dobio na tweeter... Ali poznavajuci ih čisto vjerujem :D.
Niti me zanima... Lagani uskuhao... Cilj pogođen :valja
..sad se vadi znaci neki kreten se izruguje a ti jedva doceka..bravo majstore..
Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 36 times
Been thanked: 354 times

Post by Mirelam »

Mohr wrote:Leleee... Šta je to @dr, jesi li OK? I ti zap'o u neku (južnjačku :hihi ) sentimentalnost :rozi :D.
To je upgrade level, nece on šale dogurati dotle. :ooo
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

dr laganini wrote:
storm wrote:
dr laganini wrote:..pa eto poistovjetio si zlocinacku organizaciju s duhovnom udrugu koja sigurno ne poziva na mrznju ubijanje i slicno..naravno meni oni niau faktor al rugat se s time..ne nisi katolik.. :jok mohr prenisko je to..a to govori o tebi pa nema potrebe da trim rijeci..drs se marxa..
Floskule :maja

Samo su malo sofisticirani danas... Nekad nisu bili...
Ovo nisam udario na katolicanstvo nego na zatucane frakcije... Fali ti malo samokritika i cinizam prema vlastitom korpsu... To je temelj za dalje :ok
Ne budi balkanac
..ti si balkanac djaba ato si osa iz bosne nije ona iz tebe..kad sam ja vridja osijecaje nacionalne rasne il vijerske ma kakvi bili..a ruganje spada u vridjanje..
Našao se pravi o ruganju :haha :haha :haha

Ajjj popravi mi nedjelju :888
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

..pa onda mi se zahvali..ali nadji primjer da se rugam po osnovama koje sam naveo.. :ok
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

dr laganini wrote:..pa onda mi se zahvali..ali nadji primjer da se rugam po osnovama koje sam naveo.. :ok
Uvijek zahvalan :hoi

I ne samo danas :ok
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

..i da..ajde jednom se narugaj muslimanima..za promjenu..
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

dr laganini wrote:..i da..ajde jednom se narugaj muslimanima..za promjenu..
Oni neka o svojoj brizi...
Zato i jesmo na pozicijama kojima jesmo... Jer svoje metemo pod tepih a drugima volimo pametovati...
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

..vjerske osjecaje su za metlu po tebi..necu rec svoja.. :zubi
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

dr laganini wrote:..vjerske osjecaje su za metlu po tebi..necu rec svoja.. :zubi
...opet nešto doktorski :misli

skužajem al nisan razumia :zubi
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

..cak si kritizira i onog kaplana koji je pretuka trojicu hrvata bas si se zalozio..da je to neki hrvat napravio doslo bi do un...stara prica srbi napaadaju a hrvatima se prijeti..toliko o tvojoj objektivnosti i ciscenju..
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

dr laganini wrote:..cak si kritizira i onog kaplana koji je pretuka trojicu hrvata bas si se zalozio..da je to neki hrvat napravio doslo bi do un...stara prica srbi napaadaju a hrvatima se prijeti..toliko o tvojoj objektivnosti i ciscenju..
Iskritizirali su ga njegovi....ja sam se orijentirao na pripadnika mog etnosa koji je izvlačio biračke popise, sa preminulima te planirao dopustiti glasovanje sa dokumentima susjedne države, te koji je na primjedbe i navedbe tih nepravilnosti, hladno one koji su se drznuli uložiti prigovor- odstranio iz biračke komisije....

a poznata je priča o Stocu, znaš da nije uputno oko toga praviti se lud

btw
jaki su mi to hrvati inače, kad ih jedan kaplan istambura...ja koji vučem genetski kod iz Sinjske krajine.....nepojmljivo mi :zubi
Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 36 times
Been thanked: 354 times

Post by Mirelam »

storm wrote:
dr laganini wrote:..cak si kritizira i onog kaplana koji je pretuka trojicu hrvata bas si se zalozio..da je to neki hrvat napravio doslo bi do un...stara prica srbi napaadaju a hrvatima se prijeti..toliko o tvojoj objektivnosti i ciscenju..
Iskritizirali su ga njegovi....ja sam se orijentirao na pripadnika mog etnosa koji je izvlačio biračke popise, sa preminulima te planirao dopustiti glasovanje sa dokumentima susjedne države, te koji je na primjedbe i navedbe tih nepravilnosti, hladno one koji su se drznuli uložiti prigovor- odstranio iz biračke komisije....

btw
jaki su mi to hrvati inače, kad ih jedan kaplan istambura...ja koji vučem genetski kod iz Sinjske krajine.....nepojmljivo mi :zubi
Ma ne pravi se Vojo lud, nego to smatra legalnim i legitimnim u odbrani nacionalnog pitanja. Njegovo poimanje visoke politike :ooo
Sada ce doci sa pricom "Niko ne sme da vas bije" :plavi
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

storm wrote:

btw
..nisam primjetio da ga je itko izkritizirao čak ni na nivou ijedne stranke s bošnjakim predznakom.. :sjedi
vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 446 times
Been thanked: 806 times

Post by vila »

dr laganini wrote:
storm wrote:

btw
..nisam primjetio da ga je itko izkritizirao čak ni na nivou ijedne stranke s bošnjakim predznakom.. :sjedi
Naravno da nije!
To se presutno zamaskira

@storm
Sta znaci dopustili glasanje sa hr dokumentima?
Ako mislis na hr putovnicu...svima nama u njoj stoji prebivaliste u bih
Inace ni ne mozes glasati
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

..Policija Hercegovačko-neretvanske županije prijavila je zbog tog incidenta 27 osoba, među kojima su kandidat SDA za načelnika Salmir Kaplan, predsjednik SDP-a u Stolcu Demir Mahmutćehajić i visoki dužnosnik SDA Ahmet Ljubović...da jedan..
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

Prijavljeni su zbog fizičkog napada na predsjednika općinskog izbornog povjerenstva Ivana Perića i člana biračkog odbora Marija Raguža koji je zadobio teže tjelesne ozljede te se još uvijek nalazi u bolnici.
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

Hrvatski sabor je u petak kasno navečer usvojio paket od četiri zakona usmjerena na uspostavu učinkovitog sustava državne uprave, sastavljanje nove Vlade i provedbu njenog programa koje je predložio Klub HDZ-a.

Sabor je izglasovao izmjene
•Zakon o obvezama i pravima državnih dužnosnika,
•Zakon o sustavu državne uprave,
•Zakon o ustroju i djelokrugu ministarstava i drugih središnjih tijela državne uprave te
•Zakon o Vladi.

Izmjenama Zakona o pravima i obvezama državnih dužnosnika ograničeno je pravo na naknadu plaće dužnosnika po isteku mandata.

Umjesto dosadašnjih “šest plus šest”, dužnosnici koji na dužnosti provedu manje od tri mjeseca neće imati pravo na nikakvu naknadu. Oni koji dužnost obnašaju između tri mjeseca i godine dana po isteku mandata primat će cijelu plaću tri i još pola plaće iduća tri mjeseca, a onima koji na dužnosti ostanu više od godine dana ostaje sadašnje pravo na šest mjeseci pune i još šest mjeseci pola plaće.
Post Reply

Return to “EX YU”