Može a pasa meni nešto zauzvrat što živi kod njega malogreeneyes wrote:Paša će ti dati smjernice.

Moderator: VIP
Može a pasa meni nešto zauzvrat što živi kod njega malogreeneyes wrote:Paša će ti dati smjernice.
Hvala ali meni ne može ni sveta vodica donijeti sta dobro a kamoli ljubavna prašina uzvracamHeidi wrote:Galieva wrote:Ljubav ne postoji ipak je paradajz taman da isjeckam i napravim rižu sa povrćem nisam dugo pozelila sam se.Heidi wrote:Sve ce to ljubav pozlatiti!
Sad sam te posula ljubavnom prasinom.
Bibbidibabbidiboo!
Paša će ti dati nešto malo? HmmGalieva wrote:Može a pasa meni nešto zauzvrat što živi kod njega malogreeneyes wrote:Paša će ti dati smjernice.
Tacnije je da je sovinista na svom putu do sovinizma zaboravio gramatiku, posto se radi o istoj osobi.Mutevelija wrote:Šovinista NEZNA grumatiku.
I je li ga na kraju isparkiraogreeneyes wrote:Paša će ti dati nešto malo? HmmGalieva wrote:Može a pasa meni nešto zauzvrat što živi kod njega malogreeneyes wrote:Paša će ti dati smjernice.
Neku noć, tačnije za vrijeme tekme, na parkingu jedno djevojče preda ključeve starijem liku(valjda ocu) da on isparkira auto i lola ga tak' isparkira da je pomaknuo Opela, koji mu bješe iza ledja, jedno poL metra. A čim sam vidio kak' je krenuo isparkiravati ja ka'em raJanu de mu ba reci da se onako neće isparkirati do sabaha, neka ide "tako i tako" i gotov je za pet sekundi. I govori to raJan ovoj mladoj hanumi, a ona ka'e-ma ne znam ti ja ništa. I eto t' kad ne znaš ništa.
Moram vam to ilustrirati.
ps: ovi nepravilni oblici nisu vekne hljeba, a bogam ni oblačići, to su specijalno dizajnirani automobili
greeneyes wrote:
zawowiš me najgowu, dobićeš me najbolju
Odo u aseksualce. Muško me ne privlači za žensko nemam živaca..greeneyes wrote:Mute ba, na čemu si? Jes' se to dočepao kakve dobre domaćice?
Jesi li pokusao sa biljkama?Mutevelija wrote:Odo u aseksualce. Muško me ne privlači za žensko nemam živaca..greeneyes wrote:Mute ba, na čemu si? Jes' se to dočepao kakve dobre domaćice?
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 26 guests