Ne pamtim godinu kad sam popila tabletu osim što sebi kupim vitamine i minerale na prirodnoj bazi.
Radije koristim čajeve, med, prirodne preparate ...

Moderator: VIP
..moja je imal aželjezo dva pa došla na petnest al ti nećeš od mene savjet..ok..Julia-Klara wrote:U ponedjeljak nalazi, pa cu je nazvat da mi kaze kakvo je stanje. Rekla sam da imam problema sa onim "zeljeznim" tabletama pa mi je dala kapi, a ne piju mi se ni one vala.Chloe wrote:I?
Šta krv kaže?
Cijelo vrijeme čekam da se javiš.
Donijela sam od kuce neke kapi od koprive i caj isto, pa bih se radije trovala biljcicama nego hemijom.
greeneyes wrote:Dosla nam Saritoos![]()
Pa di si ti![]()
Zagorka wrote:Jao dana danasnjeg............tobe tobe....tezak ko zemlja.
Sad se osjecam ko u nekoj drugoj dimenziji...nadrealno bkt
Sto jes', jes'! Da kucnem o drvoSaraSara wrote:greeneyes wrote:Dosla nam Saritoos![]()
Pa di si ti![]()
green ti sve ljepsi i ljepsi.....
Jock vece je ovo od pekmeza...Krokodil Behko wrote:Zagorka wrote:Jao dana danasnjeg............tobe tobe....tezak ko zemlja.
Sad se osjecam ko u nekoj drugoj dimenziji...nadrealno bkt
Da nisi pretjerala sa šećerom, u pekmezu?
onaj peder sto je snimo je ubrzo dobro snimak vidi se to jasno kad postane zeleno trepcuce kako brze trepti, inace nije tako. a dok god zeleno traje pjesak moze da krene da prelazi ulicu, to je pravilo. ako ga vidim u gradu sa kamerom razbicu mu je o glavugreeneyes wrote:Čo'eče, nisam znao da su u Rajvosa onak' loše odradjeni semafori. Pa interval izmedj' crvenog i zelenog svjetla za pješake nije duži od 3 sekunde.
Ima ih kratkih da prostis. Nije puno fulao. Na dosta mjesta negdje na pola pjesackog pali se crveno.greeneyes wrote:Čo'eče, nisam znao da su u Rajvosa onak' loše odradjeni semafori. Pa interval izmedj' crvenog i zelenog svjetla za pješake nije duži od 3 sekunde.
Users browsing this forum: No registered users and 24 guests