Emira sam gledala u zmbt i skoro jos u nekoj emisiji, ne sjećam se naziva,,, i svidjeo mi se, korektan i jako, jako pametan.
Osim toga, ima ono nesto
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jes' to ironična i sumnjaš u moj izbor?Zagorka wrote:Jest ova slatka, ma ko med. Zdrava nekako. Samo jednu manicu ima ali posto zraci necim vedrim to treba zanemariti apsolutno.greeneyes wrote:Divlja, je l to mjesanac Kutchera i Suareza?
Ma na stranu što je bio pekmezavi seronja(nemojte se naći uvrijedjenimanavika wrote:Dobro, znao je pretjerati, ali ne slazem se da je bio odvratan.greeneyes wrote:Mislim da se nije pojavila odvratnija osoba na tv-u od tog lika.
ko ti je odvratan??Hannibal Lecter wrote:Joj jes odvratan pa prebio bi ga kad bi ga vidio na ulici ocm
ovaj sa zmbtSPINERKA wrote:ko ti je odvratan??Hannibal Lecter wrote:Joj jes odvratan pa prebio bi ga kad bi ga vidio na ulici ocm

mislis -EMIR --ovaj ----i meni je antipatican--Hannibal Lecter wrote:ovaj sa zmbtSPINERKA wrote:ko ti je odvratan??Hannibal Lecter wrote:Joj jes odvratan pa prebio bi ga kad bi ga vidio na ulici ocm
Zasto ljubomora, jel' im izabranice srca flertuju sa ovim TV personality?navika wrote:Ljubomora govori iz vas
pogledaj jednu emisiju samo jedan njegov komentar i skontaces ocmSocrates wrote:Sta je uradio covjek da ga toliko mrzite?
Ma cojek dobro izgledaSocrates wrote:Zasto ljubomora, jel' im izabranice srca flertuju sa ovim TV personality?navika wrote:Ljubomora govori iz vas

greeneyes wrote:Sefica voli prikaze, ali Navika je otisla korak dalje pa lajka totalno antipaticne likove.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest