(ja sam mislio da je prestalo)
http://www.youtube.com/watch?v=ZzhSnr1eNII
Ja ne... Previše je nas u tih šest godina prestalo ozbiljno o tome razmišljati... I previše je generacija u tih šest godina propalo... Cak je bilo iznad mojih očekivanja.Hannibal Lecter wrote:Ja ocekivo bolji povratak
to ne može biti za poštanske markice dinamuHannibal Lecter wrote:dinamo ovu sezonu zivi od saidovog transfera
a jos ste zajebali sirotinju... mi vam ga dali za 50 hiljada u najboljoj formi a vi nama za 50 sa dvije operacije koljena hahahastorm wrote:to ne može biti za poštanske markice dinamuHannibal Lecter wrote:dinamo ovu sezonu zivi od saidovog transfera
Nogu je lomio....šteta, talent ali spor za današnji nogomet....ali to su treneri danas krivi....malo gdje se trenira i atletika uz nogometni trening na balkanu....a trebalo bi....džaba talent, kad nisi pravovremen.Hannibal Lecter wrote:a jos ste zajebali sirotinju... mi vam ga dali za 50 hiljada u najboljoj formi a vi nama za 50 sa dvije operacije koljena hahahastorm wrote:to ne može biti za poštanske markice dinamuHannibal Lecter wrote:dinamo ovu sezonu zivi od saidovog transfera
On vise brt ne moze ni u premijer ligi da igra. Dobija zadnjih pet minuta svaku utakmicu a 15 milja plata svaki mjesec jos dvije godinestorm wrote:Nogu je lomio....šteta, talent ali spor za današnji nogomet....ali to su treneri danas krivi....malo gdje se trenira i atletika uz nogometni trening na balkanu....a trebalo bi....džaba talent, kad nisi pravovremen.Hannibal Lecter wrote:a jos ste zajebali sirotinju... mi vam ga dali za 50 hiljada u najboljoj formi a vi nama za 50 sa dvije operacije koljena hahahastorm wrote:to ne može biti za poštanske markice dinamuHannibal Lecter wrote:dinamo ovu sezonu zivi od saidovog transfera
2.liga si odmah
Ma boli me qrac jel njemu puno. Iz kluba ide 15 hiljada a moglo je bit puno bolje ulozeno. On i duljevic imaju najvece platestorm wrote:Pitanje koliko ima "rikverca" .....ne dobiju u džep uvijek svi....netko ga uvalio u klub, da se lova izvuče i da dobije nešto.....sce legalno na papirima
Tako je mamić grdne milijune izvukao- i još uvijek izvlači...
zato tih 15.000 mjesečno i nije nešto
Sta to se bod slavidr laganini wrote:https://youtu.be/OjNFhlme4RM
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests