...ok, znamsabinna75 wrote: Storm, ne pomazes [emoji1]
Sent from my G7-L01 using Tapatalk
malo koristim temu, da bocnem mutu....nešto pametnije teško da znam reći na tu temu
znam jedino da od čaja ne bu niš' bolje u vezi DH
Moderator: Krokodil Behko
...ok, znamsabinna75 wrote: Storm, ne pomazes [emoji1]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Sabinna, ja sam imao slican problem.sabinna75 wrote:Dzaba ja ovaj controloc pijem...10 dana bilo ok i evo opet drma li ga drma !!... Moozda neko zna neki prirodni nacin umirivanja zeludca???

Mutevelija wrote: 04 Oct 2016, 23:04 Mene je znala boliti kičma tako kad bih se pomakao i to gornji dio, jedan dan kad sam htjeo nešto štemati sa hiltijom tačno me je zabolio gornji dio kičme, tako da nisam ni štemao, trebalo je podići u zrak bušilicu i tako da ona štema, odmah sam osjetio bol i nisam to odradio, uradio sam nešto drugo.
Mislim da imam neke znake discus hernije ali sreća nije me taj bol držao. A isti je onome kao kad grč uhvati nogu.

Evo svisnucuMutevelija wrote: 12 Mar 2018, 20:25Mutevelija wrote: 04 Oct 2016, 23:04 Mene je znala boliti kičma tako kad bih se pomakao i to gornji dio, jedan dan kad sam htjeo nešto štemati sa hiltijom tačno me je zabolio gornji dio kičme, tako da nisam ni štemao, trebalo je podići u zrak bušilicu i tako da ona štema, odmah sam osjetio bol i nisam to odradio, uradio sam nešto drugo.
Mislim da imam neke znake discus hernije ali sreća nije me taj bol držao. A isti je onome kao kad grč uhvati nogu.
MA biži otkud![]()

Bio na jednoj pretpostavljaju da trebam 4 terapije.srculence7 wrote: 12 Oct 2016, 16:28 U Nišu postoji jedna klinika gde sprovode dekompresionu terapiju – to je nova bezbolna metoda za uklanjanje bolova u leđima i vratu i delotvorna je kod diskusa, čak se njenom primenom može izbeći i operacija.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests