..dr laganini wrote:..velika odgovornost za jednu zenu...
. Ako gledas njene stare intervjue --ona je postigla ono sto je -zacrtala.
...Dobro ce ona obaviti novu -ulogu.
..no BILL ipak treba da zahvali --ovome
James Carville.Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
..dr laganini wrote:..velika odgovornost za jednu zenu...
James Carville.dr laganini wrote:..a opet jeli ziv ovalni stol..prilika hillarinza revans:hm

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

neće, već oralno zadovoljiti. Kako možeš biti tako prost ??Krokodil Behko wrote:Madona izjavila, da će popušiti svakom ko glasa za Hillary, navali narode

Sarajlije nemaju pravo glasa u USAPodrinjac wrote:neće, već oralno zadovoljiti. Kako možeš biti tako prost ??Krokodil Behko wrote:Madona izjavila, da će popušiti svakom ko glasa za Hillary, navali narode
Znači, kad su već Sarajlije ispred katedrale dali joj podršku, onda možemo očekivati Madonu da zadovolji Sarajlije.

dr laganini wrote:prenosi fb grupa Hrvatska republika Herceg-Bosna
Ako mu Fox News nije naklonjen, onda je stvarno nesto gadno zayebao.dr laganini wrote:Utjecajni direktor Martin Sorell je naveo da je ishod predsjedničkih izbora 2016. godine već odlučen i da je svejedno koga će republikanci odabrati za kandidata jer će Hillary pobijediti.
Sorelov komentar, temeljen na podatcima stranice DCWhispers, je izuzetno važan jer je on predstavlja jednu od najutjecajnijih i najistaknutijih marketinških kompanija na svijetu koja je usko povezana sa elitom SAD.
Sorell je težak preko 150 milijuna dolara i vrijedi za “glavnog gazdu” u svijetu reklamiranja. Sorellovo mišljenje ima velik značaj.
On je povezan s televizijskom kućom Fox News, koja je u nekoliko navrata bila antagonistički postavljena prema Donaldu Trumpu, što je također važno napomenuti.
Sorell i njegova tvrtka donose Fox News-u više od polovice prihoda od reklama, odnosno preko deset milijuna dolara mjesečno, što održava tu televizijsku kuću i isplaćuje njene radnike.
Stoga njegova prijetnja da nije bitno koga će republikanci nominirati jer se zna da će Hillary Clinton biti sljedeća predsjednica SAD, mora se uzeti za ozbiljno.
Sorellovi komentari se poklapaju s mišljenjem globalista na nedavnoj konferenciji u Davosu. Sorell je oženjen Cristianom Falcone, direktoricom za medijsku i zabavnu industriju na Svjetskom ekonomskom forumu.
Nisu to sarajlije? Da jesu, nazočio bi i ja.Krokodil Behko wrote:Sarajlioje danas organizirali, ni manje ni više, nego potpisivanje pisma podrške Clintonovoj, a Srbi u istočnom dijelu, sutra uzvraćaju pismom podrške Trampu

ja bih je podrzo...KOMESAR wrote:Nisu to sarajlije? Da jesu, nazočio bi i ja.Krokodil Behko wrote:Sarajlioje danas organizirali, ni manje ni više, nego potpisivanje pisma podrške Clintonovoj, a Srbi u istočnom dijelu, sutra uzvraćaju pismom podrške Trampu
Imamo mi preča posla?Pasaga wrote:ja bih je podrzo...KOMESAR wrote:Nisu to sarajlije? Da jesu, nazočio bi i ja.Krokodil Behko wrote:Sarajlioje danas organizirali, ni manje ni više, nego potpisivanje pisma podrške Clintonovoj, a Srbi u istočnom dijelu, sutra uzvraćaju pismom podrške Trampu
radi Madone.....

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests