To kako mi nekog dozivljavamo ne mora imati nikakve veze s osobom.IM_ex wrote: Zanimljivo da o Peri Gudelju (kojeg dozivljavam humanim covjekom)
O puno vecim i tezim stvarima se nikad ne napise ni slovcaAko je pouzdan izvor, cudno da takve vijesti nisu preplavile brojne iternet stranice, lovce na skandalozne vijesti?!

Netacno.Ratni profiter.Fis je osnovan 92-ge i taj podatak je svima dostupan.(toliko se bar moze informisati i ta informacija bi pametnom trebala bit dovoljna)Pero Gudelj je poduzetnik
A kako drugacije da zaposli kad su tu razlicite vjeroispovijesti? Koja firma nema razlicite vjeroispovijesti? Koji trzni centar? da li je iko uspio naci stotine radnika jedne vjere,sa istim zanimanjem?koji u mojim ocima uziva respekt od saznanja da je, nakon rata, prvi poduzetnik koji je zaposljavao radnike razlicitih vjeroispovijesti. U Vitezu.

Nisam ohola,vec cisto realna. To im je reklama,a pravi humanisti djeluju iz sjene.Ne treba biti ohol pa podcjenjivati necije dobro djelo ma o koliko visokoj cifri da se radi.
Niko nije ni rekao da je pod moranje. Imaju oni vec spomenute razloge.Dao je a nije pod moranje.
Jest,za njega je svaki respekt.Respekt!

I mene.Citav dan skacemZaista me obradovala vijest da se probudio.

Ja isto. Crkla bih da mu se sta dogodiloSto brzi oporavak mu zelim!

A sad ozb. Ne bi bilo lose da se ova tema okonca. Tesko je meni objasnjavat stvari ljudima koji glasaju za nacelnika koji je podigao krov nekojs koli na selu i uslikao se. Oni vicu njegovo ime,a on dobar na krovu bar sedam hiljada. Krov prokisne do proljeca.
Nije uopce dao svojih para. Dao tvojih,mojih. Sta da pricas s ljudima koji ovo ne skontaju vec kazu:dobro je,hej nek je dao samo

Pa tvoje su bolan,ama dao je suti.Iz teme o sportu odosmo u nesto malo dalje jer ja prezirem ratne profitere i smatram ih velikim zlom ovog drustva.
Slucajno se spomenulo ime jednog,a meni se digla kosa na glavi,pa tako odreagovala kako i jesam......