Podrinjac wrote:I te kakve pameti ona ima. Da je glupa sigurno ne bi znala ovakav dug tekst sastaviti i napisati. 90% vas ne bi uopšte znali sastavit tekst, a da se bar ne zapetljate oko gramatičkih i pravopisnih grešaka.Lavlje_srce wrote:Nebitno gdje ode greeneyez, uskoro ce imati slicnu reakciju. Mozda joj se ovaj put Crnci ne svide?Ono sto je cinjenica je - niko ziv za nju ne bi cuo da nije izvalila glupost epohalnih razmjera. Premalo se razlikuje od onih koje tako zestoko kritizira, u tome je cijeli problem.
Nit' briga ni pameti, na to se ova kompletna saga svodi.
Poznavanje gramatike je za tebe, šta? Inteligencija?
Fino se sjećam, da sam prvi put bio najoštriji u osudi onog debila, ali nedvojbeno je ova mala glupa na kubik.
Od pismene osobe (ali i pametne) očekujem neki mnogo smišljeniji nastup u pravljenju poređenja, sa predmetnim hidžabom. Nešto duhovito, originalno, ali i suptilno, jednostavno, nešto inteligentno.
Poređenje sa dildom je nemaštovito i pretjerano bukvalno. Predložio bih joj, da se nikad ne okušava u spisateljstvu, a pogotovo ne oko poezije - kraljice uma, jer joj fali mozga kolko hoš.
Jel se kužimo sad? Ona je glupa.
Pošto ne kontaš, moram malo slovkati - G L U P A.
Njen tekst nije bio pokušaj ubjeđenja čitateljstva, da oni trebaju malo razmisliti o svemu, nego je bio namjerna šaka u oko svima. Kako ona sad doprinosi sekularnom bloku u BiH, ako ovakvim tekstovima, otjeruje sve od te opcije, uključujući tu i one koji su i razmišljali o tome?
Tog vojnika, naravno, treba izbaciti iz OSBiH, pa i kazniti kaznom koja je predviđena zakonom, plus, natjerati ga da se javno izvinjava predmetnoj kokoši i šta sve ne, ali to ne mijenja stvar oko toga ko je izazvao ovaj problem.
Ja uopšte ne obavljam nikakve vjerske obrede, niti sam za taj hidžab, pa čak sam i dosta agresivno protiv, ali ovo sa dildom, nikad ne bih rekao, jer je to GLUPO.
Prvenstveno, bilo bi me sramota pred onim koji imaju afitrmativnije stavove oko toga. Ako govorimo o forumu, biolo bi me sramota, da pred Chloe, kažem nešto takvo
Ona se vjerovatno nije ni zapitala koliko je nadaren spisatelj, kad je krenula u pravljenje tih poređenja, pa se izbrukala. Vjerovatno joj i njen portal više nije ukazivao povjerenje, pa je eto, odlučila da ode. Ali hajde de, pripišimo to njenim godinama.
@Dobre Vibracije, kaćemo malo o katoličkom svecu Dariju Kordiću i inim fašistima od kojih sve vrvi u crkvi?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)