SRETAN ROĐENDAN

Horoskop, numerologija, kolačići sudbine, proroci, razni testovi i zanimljivosti.
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times
Status: Offline

Re: SRETAN ROĐENDAN

Post by greeneyes »

Srean rodjendan, Space, sve najljepse. Da ih dozivis kolik' i Barca trofeja( :oo ). :pusa :cvijece
Samo sabura
Divlja_u_srcu
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Divlja_u_srcu »

Sretan rođendan, draga Space :cvijece
Želim ti puno zdravlja, kao prvo, pa ljubavi i sretnih trenutaka :pusa
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1647 times
Been thanked: 3093 times

Post by Mutevelija »

Sretan rodjendan boundspace i rstom ako ga budes imo.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9912 times
Been thanked: 16714 times
Status: Online

Post by spacebound »

Hvala vam :cvijece
Mutevelija, moze prevod :123 :cvijece ?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
niska grana
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by niska grana »

Sretan rodjendan Spejs, ne daj se omesti i neprekidno nastavi forum oplemenjivati svojom osobenom ljepotom i prepoznatljivom vedrinom :cvijece
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates »

Postovana Nasha Forumashice Spacebound,

Zelim ti Sretan 29-ti Rodjendan I da ti se ostvare sve zelje koje pozelis..... :cvijece Zakljucio sam, spejsice, nakon dugacke 3 i po sekunde razmisljanja, da je meni mnogo lakse cestitati rodjendane onima kojih nema, nego onima koji su redovni. Uhvatim se za neki njihov komentar (ili nedostatak istog) i udri po stranputicama. To je citava filozofija oko cestitanja rodjendana. :djed

Naprimjer, lakse bi mi bilo cestitati rodjendan postovanoj forumashici Baby, koja je sa zavidna dva posta u 2012-toj ostavila neizbrisivi trag u srcima i dusama svih forumasha I forumashica. Ovom prilikom joj porucujem da sam joj dao +2 karme za ta dva posta, a ostala tri ce dobiti kada ostavi jos tri posta 2063-ce.
Ali, medjutim, onda sam jos dvije sekunde proveo razmisljajuci kako mi je bilo lakse cestitati i Sandzakliji the Zubaru, koji takodje nije odsutan, nego tebi. :hm Zasto? Pa iz veoma jednostavnog razloga sto Sandzo the Dentist nije ni zena ni skorpija. :oo Ne znam nista o horoskopu, ali sam cuo svasta..... :ooo

Dakle, svjestan rizika koje ova cestitka povlaci, prije svega se nadam da si uspjela da otreses stres I odmoris se od svakodnevnice jer te si ciljeve, 20 maja tekuce godine, istakla kao primarne. A drugo, bio sam iznenadjen kad sam shvatio da si ti na forumu krace od mene. Nekako si mi se cinila kao forumashica sa duzim stazom. :hm

Ali, WTF, space, Legends of the Fall?!?!?!? (sorry :( ) Sjecam se, jednom na fakultetu, neke studentice predlozile da organizujemo maraton filmova Pite Breda. I dodje ti na red Legende Jeseni or whatever.... I gledam ti ja gledam, zabuljio se u ovo nevjerovatno, svjesno, emotivno kidnapovanje gledaoca koje se odvija na ekranu, onako blago oduzet od nekog vina, I sve me neki znoj oblije na apsolutno svakom dijelu moje koze. Pita mene ova jedna organizatorka "Jel' to places?" A ja ni pet ni sest, nego "Ako I placem, placem iz osjecaja duboke neizrecive nesrece sto sam dozvolio sebi da gledam ovo. Hocu gledati fuckin' Fight Club." :flasavinanaeks

Ne sjecam se mozda najbolje svih detalja, ali....
Dakle, zaboravicu ja sto on srce mrtvog brata izvadi I skalpira neke Nijemce. Zaboravicu i sto je Pita krajnje patetican u tom filmu kao fol-gol neki wannabe Indijanac. Pravi Indijanci bi imali sta reci o tom krajnje bizarnom liku. Ali, ono sto ne mogu zaboraviti, da nasa draga herojka, kako joj ime bjese, svu trojicu brace zavoli, odvoli, zavede, odvede, I sta se tu sve izdesavalo sa njom I ovom trojicom, Bog dragi zna, a mozda I Buddha. I sve sam cekao, u kojem ce trenutku nasa draga herojka da shvati da ima muskaraca I izvan te porodice, da ne mora bas da trci iz kreveta u krevet, a u svakom brat onog prethodnog, da malo dodje sebi, da pobjegne iz tog scenarija glavom bez obzira.... Medjutim, taj trenutak ne dodje, I ona, duboko razocarana u Ljubav, odluci da se samoeliminise. :place Zao mi je bilo, ali WTF!!!!

Pitam se pitam se, koliko bi film trajao da su bila sestorica-sedmorica brace I da li bi ona, onako rutinski, isprobala ljubavno-seksualnu vezu sa svakim, da se empirijski uvjeri koji najbolje odgovara njenoj napacenoj dusi I tijelu. Ja takvu filmografiju sigurno ne bih izdurao, ugusio bih se ili od znoja ili od vina. :zao Dakle, hvala Anthony Hopkinsu sto nije imao vise sinova u tom filmu. :klanja

Sorry, ali ovo sam morao. :cvijece Jednostavno mi je doslo na volej. :zubi

Kad smo vec kod voleja, Chelsea, what the hell!!!! Salim se, necu o tome. :valja Ali, kako smo vas prosle godine oderali 5:3, to je za posebnu pricu. :p

Vec je ovo predugo, tako da....

Anyway, ovako bi moja rodjendanska poruka izgledala da si odsutna. A posto si prisutna, zaboravi ovo sve sto sam napisao. Ti si vazan dio nase forumaske porodice i da ti vise nikad ne padne napamet da odes. :pivo

Sretan ti, jos jednom, Rodjendan uz Pixies, koji kazu da kad se apsolutno sve sto znas I osjecas postavi naglavacke, mozda ima neki bolji smisao. To je gorepomenuto bjezanje iz scenarija.

http://www.youtube.com/watch?v=yFAnn2j4iB0
. . . . . . . . .
nora
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by nora »

Space :pusa nek je sretan curo :cvijece
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Socrates wrote:Postovana Nasha Forumashice Spacebound,

Zelim ti Sretan 29-ti Rodjendan I da ti se ostvare sve zelje koje pozelis..... :cvijece Zakljucio sam, spejsice, nakon dugacke 3 i po sekunde razmisljanja, da je meni mnogo lakse cestitati rodjendane onima kojih nema, nego onima koji su redovni. Uhvatim se za neki njihov komentar (ili nedostatak istog) i udri po stranputicama. To je citava filozofija oko cestitanja rodjendana. :djed

Naprimjer, lakse bi mi bilo cestitati rodjendan postovanoj forumashici Baby, koja je sa zavidna dva posta u 2012-toj ostavila neizbrisivi trag u srcima i dusama svih forumasha I forumashica. Ovom prilikom joj porucujem da sam joj dao +2 karme za ta dva posta, a ostala tri ce dobiti kada ostavi jos tri posta 2063-ce.
Ali, medjutim, onda sam jos dvije sekunde proveo razmisljajuci kako mi je bilo lakse cestitati i Sandzakliji the Zubaru, koji takodje nije odsutan, nego tebi. :hm Zasto? Pa iz veoma jednostavnog razloga sto Sandzo the Dentist nije ni zena ni skorpija. :oo Ne znam nista o horoskopu, ali sam cuo svasta..... :ooo

Dakle, svjestan rizika koje ova cestitka povlaci, prije svega se nadam da si uspjela da otreses stres I odmoris se od svakodnevnice jer te si ciljeve, 20 maja tekuce godine, istakla kao primarne. A drugo, bio sam iznenadjen kad sam shvatio da si ti na forumu krace od mene. Nekako si mi se cinila kao forumashica sa duzim stazom. :hm

Ali, WTF, space, Legends of the Fall?!?!?!? (sorry :( ) Sjecam se, jednom na fakultetu, neke studentice predlozile da organizujemo maraton filmova Pite Breda. I dodje ti na red Legende Jeseni or whatever.... I gledam ti ja gledam, zabuljio se u ovo nevjerovatno, svjesno, emotivno kidnapovanje gledaoca koje se odvija na ekranu, onako blago oduzet od nekog vina, I sve me neki znoj oblije na apsolutno svakom dijelu moje koze. Pita mene ova jedna organizatorka "Jel' to places?" A ja ni pet ni sest, nego "Ako I placem, placem iz osjecaja duboke neizrecive nesrece sto sam dozvolio sebi da gledam ovo. Hocu gledati fuckin' Fight Club." :flasavinanaeks

Ne sjecam se mozda najbolje svih detalja, ali....
Dakle, zaboravicu ja sto on srce mrtvog brata izvadi I skalpira neke Nijemce. Zaboravicu i sto je Pita krajnje patetican u tom filmu kao fol-gol neki wannabe Indijanac. Pravi Indijanci bi imali sta reci o tom krajnje bizarnom liku. Ali, ono sto ne mogu zaboraviti, da nasa draga herojka, kako joj ime bjese, svu trojicu brace zavoli, odvoli, zavede, odvede, I sta se tu sve izdesavalo sa njom I ovom trojicom, Bog dragi zna, a mozda I Buddha. I sve sam cekao, u kojem ce trenutku nasa draga herojka da shvati da ima muskaraca I izvan te porodice, da ne mora bas da trci iz kreveta u krevet, a u svakom brat onog prethodnog, da malo dodje sebi, da pobjegne iz tog scenarija glavom bez obzira.... Medjutim, taj trenutak ne dodje, I ona, duboko razocarana u Ljubav, odluci da se samoeliminise. :place Zao mi je bilo, ali WTF!!!!

Pitam se pitam se, koliko bi film trajao da su bila sestorica-sedmorica brace I da li bi ona, onako rutinski, isprobala ljubavno-seksualnu vezu sa svakim, da se empirijski uvjeri koji najbolje odgovara njenoj napacenoj dusi I tijelu. Ja takvu filmografiju sigurno ne bih izdurao, ugusio bih se ili od znoja ili od vina. :zao Dakle, hvala Anthony Hopkinsu sto nije imao vise sinova u tom filmu. :klanja

Sorry, ali ovo sam morao. :cvijece Jednostavno mi je doslo na volej. :zubi

Kad smo vec kod voleja, Chelsea, what the hell!!!! Salim se, necu o tome. :valja Ali, kako smo vas prosle godine oderali 5:3, to je za posebnu pricu. :p

Vec je ovo predugo, tako da....

Anyway, ovako bi moja rodjendanska poruka izgledala da si odsutna. A posto si prisutna, zaboravi ovo sve sto sam napisao. Ti si vazan dio nase forumaske porodice i da ti vise nikad ne padne napamet da odes. :pivo

Sretan ti, jos jednom, Rodjendan uz Pixies, koji kazu da kad se apsolutno sve sto znas I osjecas postavi naglavacke, mozda ima neki bolji smisao. To je gorepomenuto bjezanje iz scenarija.

http://www.youtube.com/watch?v=yFAnn2j4iB0

Rodendan je vrijedio ovoga Dobila sam najdužu cestitku na forumu (Heidi ne biti ljubomorna ), a ti si zasluzio karmu svake hefte pocevsi od danas pa do kraja forumske karijere, jAL tvoje, jAL moje

P. S. Nabac'o si puno smajlija, pa ja nisam mogla niti jednoga, te se tako nisam uspjela potpuno izraziti. U iducem postu samo smajliji koje sam morala obrisati.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

:sok :valja
:cvijece
:jupi
:jok
:pusa
Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

Post by Konsultant »

Spejsice, sretan rodjen, ziva i zdrava jos 1000 godina bila. Crvena haljinica na poklon :cvijece
Image
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal »

Moja je cestitka duza jer tvoja cestitka je fabula nekog filma
🐽
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Hvala :cvijece

Lakše bi bilo da sam sačekala ponoć i onda vam se djuture zahvalila :hm :D.
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi »

Sretan rodjendan, Space! :grle
Prvenstveno dobro zdravlje, unutarnje zadovoljstvo i mLogo, mLogo ljubavi, one prave, skorpijske, duboke, strasne i dramaticne. :srce Sve ostalo je dosadno. :ooo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Hvala Heidi, pogodila si suštinu :ljub
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40980 times
Been thanked: 27545 times

Post by Rum »

Sretan space :pivo :pusa

Image

Image
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

@Rum- hvala :pusa
mailed
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mailed »

Space sve najbolje :cvijece :pusa
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates »

Ja se ubijem od smijeha kad vidim Rumove poklone.

Pashi poklonio litru ulja. :ha
. . . . . . . . .
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7905 times
Been thanked: 18692 times

Post by Maja »

Sa srecom :pivo
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi »

Sretan rodjendan, niska grana :grle
Da mi budes zdrav, veseo, zadovoljan i zauvijek sretan sa tvojom hanumicom. :srce
I da imate 10 decA :ooo :srce
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Post Reply

Return to “Astrologija, testovi, mozgalice”