Luna. wrote:Ja sam zaključila da ova statebriga udaviChloe wrote:Šta ste zaključili?

eto,papaj burek with desire

Moderator: spacebound
Luna. wrote:Ja sam zaključila da ova statebriga udaviChloe wrote:Šta ste zaključili?
--neka zalije saeto,papaj burek with desire
Eto tebi garnelen auf dem heimwegstatebriga wrote:Luna. wrote:Ja sam zaključila da ova statebriga udaviChloe wrote:Šta ste zaključili?
eto,papaj burek with desire
A što su tebi mozak i srce neprijatelji?Heidi wrote:I ovo:
Hahah
Pametni ljudi su skloni prikupljanju informacija i izvođenju zaključka. Ovo je u isto vrijeme prednost i hendikep, jer će oni češće pobjeći iz veze kada se susretnu sa prvim problemima. Poslije prvog nesporazuma ili svađe, reći će vam – zbogom i prijatno.
srculence7 wrote:Pametni ljudi su skloni prikupljanju informacija i izvođenju zaključka. Ovo je u isto vrijeme prednost i hendikep, jer će oni češće pobjeći iz veze kada se susretnu sa prvim problemima. Poslije prvog nesporazuma ili svađe, reći će vam – zbogom i prijatno.Zar neće pokušati prvo da reše problem i nađu način da prevaziđu nesuglasice, naravno bitan je i razlog svađe ali sigurna sam da "bekstvo" od problema nije rešenje kome pribegavaju pametni.