Bošnjački islam ne postoji. U Bosni je na sceni SDA islam koji nema nikakve veze sa izvornim islamom niti uopće sa vjerom.statebriga wrote:a bosnjacki Islam u BIH propagira SDA med i mlijekoKOMESAR wrote:Katoličanstvo u Mostaru je otišlo u tri .. materine.Prvo križ na Humu,a sad nekakve staze i obilježja po hercegovačkim vrletima.![]()
to je ispolitizirano katolicanstvo HDZ![]()
isto ako i kod Srba SDS![]()
Danas je svima vazna politizacija relgije,a interesantno,svi se rugate u drugim relgijskim skupinama,a vase religjske skupine rade isto
Katoličanstvo
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Katoličanstvo
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
De mi objasni gdje je tu vjera u betonskom križu od sto metara visine?dr laganini wrote:..nije pristojnobda to komentiras mesar..na temi islam nemam ni jedan komentar a nije da je islam bezgrisan..KOMESAR wrote:Katoličanstvo u Mostaru je otišlo u tri .. materine.Prvo križ na Humu,a sad nekakve staze i obilježja po hercegovačkim vrletima.
- dr laganini
- Inventar foruma
..a jel to tvoj problem..di je islam di su dgi muslinanske kuce a dzamija se gradi...
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Bosanjcki Islam sam upravo upotjrebila kao SDA islam ,citaj pazljivoKOMESAR wrote:Bošnjački islam ne postoji. U Bosni je na sceni SDA islam koji nema nikakve veze sa izvornim islamom niti uopće sa vjerom.statebriga wrote:a bosnjacki Islam u BIH propagira SDA med i mlijekoKOMESAR wrote:Katoličanstvo u Mostaru je otišlo u tri .. materine.Prvo križ na Humu,a sad nekakve staze i obilježja po hercegovačkim vrletima.![]()
to je ispolitizirano katolicanstvo HDZ![]()
isto ako i kod Srba SDS![]()
Danas je svima vazna politizacija relgije,a interesantno,svi se rugate u drugim relgijskim skupinama,a vase religjske skupine rade isto
Izvorni Islam je postojao isjucivo tokom zivota Muhameda,a poslije njegov smrti nastaju razne sekste i problemi,kao i modifikacije. Vehabije pokusavaju kopirati tja izvorni Islam,ali je prosto nemoguce zivjeti u 21 stoljecu zivotm iz 6 stoljeca,osim ako ne odlucis zivjeti kao Amisi.

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
- Seksologinja
Kaba postojala prije objave Islama,a danas je centrlano mejsto hadza,kako toKOMESAR wrote:De mi objasni gdje je tu vjera u betonskom križu od sto metara visine?dr laganini wrote:..nije pristojnobda to komentiras mesar..na temi islam nemam ni jedan komentar a nije da je islam bezgrisan..KOMESAR wrote:Katoličanstvo u Mostaru je otišlo u tri .. materine.Prvo križ na Humu,a sad nekakve staze i obilježja po hercegovačkim vrletima.

Krizevi u Juznoj Americi se nalaze bilo gdje,to je biljezenje teritorije

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Naravno da jeste! Mi smo uvijek brinuli da se ne skreće sa pravog puta.dr laganini wrote:..a jel to tvoj problem..di je islam di su dgi muslinanske kuce a dzamija se gradi...
p.s.
Mene ovaj golemi križ i tvoja opaska podsjeća na doba inkvizicije.
-
- Seksologinja
KOMESAR wrote:Naravno da jeste! Mi smo uvijek brinuli da se ne skreće sa pravog puta.dr laganini wrote:..a jel to tvoj problem..di je islam di su dgi muslinanske kuce a dzamija se gradi...
p.s.
Mene ovaj golemi križ i tvoja opaska podsjeća na doba inkvizicije.
debata vjernika protiv vjernika

- dr laganini
- Inventar foruma
- dr laganini
- Inventar foruma
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Naravno da postoje križevi,mali i veliki,ali Mostar je grad sa najmanje tri konfesije. Uzeti za pravo da je tvoja vjera, u takvoj sredini, dominantnija je u najmanju ruku bezobrazno.statebriga wrote:Kaba postojala prije objave Islama,a danas je centrlano mejsto hadza,kako toKOMESAR wrote:De mi objasni gdje je tu vjera u betonskom križu od sto metara visine?dr laganini wrote:..nije pristojnobda to komentiras mesar..na temi islam nemam ni jedan komentar a nije da je islam bezgrisan..KOMESAR wrote:Katoličanstvo u Mostaru je otišlo u tri .. materine.Prvo križ na Humu,a sad nekakve staze i obilježja po hercegovačkim vrletima.![]()
Krizevi u Juznoj Americi se nalaze bilo gdje,to je biljezenje teritorije![]()
- dr laganini
- Inventar foruma
je islam bezgrisan..[/quote]
De mi objasni gdje je tu vjera u betonskom križu od sto metara visine?[/quote]
Kaba postojala prije objave Islama,a danas je centrlano mejsto hadza,kako to
[/quote]
Naravno da postoje križevi,mali i veliki,ali Mostar je grad sa najmanje tri konfesije. Uzeti za pravo da je tvoja vjera, u takvoj sredini, dominantnija je u najmanju ruku bezobrazno.[/quote]
..bice da ti kriz smeta zbog neceg drugig..u mostaru...
meni opce ne smeta..
De mi objasni gdje je tu vjera u betonskom križu od sto metara visine?[/quote]
Kaba postojala prije objave Islama,a danas je centrlano mejsto hadza,kako to

Naravno da postoje križevi,mali i veliki,ali Mostar je grad sa najmanje tri konfesije. Uzeti za pravo da je tvoja vjera, u takvoj sredini, dominantnija je u najmanju ruku bezobrazno.[/quote]
..bice da ti kriz smeta zbog neceg drugig..u mostaru...

- dr laganini
- Inventar foruma
..ne nego bas poturice..bas su iz uvjerenja preuzeli na islam..tada su ljudi imali razcijenu svijest..KOMESAR wrote:Misliš islamizirane katolike?dr laganini wrote:..a ti mene na poturcene hrvate

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Zašto se uzrujavaš.Moje namjere su čiste.Taj križ treba srušiti jer nema nikakve veze sa vjerom niti sa katoličanstvom,nego najviše sa politikom koja ne vodi nikuda.dr laganini wrote:.komentar je za mesara..
-
- Seksologinja
pih,pa u popisu ste vi Bosanci najbrojniji i najdominatniji,zar ti to nije dragoKOMESAR wrote:Naravno da postoje križevi,mali i veliki,ali Mostar je grad sa najmanje tri konfesije. Uzeti za pravo da je tvoja vjera, u takvoj sredini, dominantnija je u najmanju ruku bezobrazno.statebriga wrote:Kaba postojala prije objave Islama,a danas je centrlano mejsto hadza,kako toKOMESAR wrote:De mi objasni gdje je tu vjera u betonskom križu od sto metara visine?dr laganini wrote: ..nije pristojnobda to komentiras mesar..na temi islam nemam ni jedan komentar a nije da je islam bezgrisan..![]()
Krizevi u Juznoj Americi se nalaze bilo gdje,to je biljezenje teritorije![]()

Mostar je SAD-HDZ leglo,pa se obrati njima u vezi krizeva

jedan dio Mostara je krzi,a drugi mejsec i zvijezda, normlano da je tragicno sto gledate isto,a bunite se na forumu i svadjate se oko toga,a to i jeste cilj politicara, da se vi verbalno koljete,umjesto da kritikujete njih.

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Hoće li Hrvati nastaviti poturčavanje ili je to sa ovim križom na Humu zaustavljeno?dr laganini wrote:..ne nego bas poturice..bas su iz uvjerenja preuzeli na islam..tada su ljudi imali razcijenu svijest..KOMESAR wrote:Misliš islamizirane katolike?dr laganini wrote:..a ti mene na poturcene hrvate
-
- Seksologinja
a rusenje kriza se promjniti situaciju u BiHKOMESAR wrote:Zašto se uzrujavaš.Moje namjere su čiste.Taj križ treba srušiti jer nema nikakve veze sa vjerom niti sa katoličanstvom,nego najviše sa politikom koja ne vodi nikuda.dr laganini wrote:.komentar je za mesara..

- dr laganini
- Inventar foruma
.bise je dzamija u mostaru zadnji dvadeset godina nego sto se crkvi napravilo u ciloj bih..
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Pa,šta ja radim nego kritikujem?!statebriga wrote:
pih,pa u popisu ste vi Bosanci najbrojniji i najdominatniji,zar ti to nije drago![]()
Mostar je SAD-HDZ leglo,pa se obrati njima u vezi krizeva![]()
jedan dio Mostara je krzi,a drugi mejsec i zvijezda, normlano da je tragicno sto gledate isto,a bunite se na forumu i svadjate se oko toga,a to i jeste cilj politicara, da se vi verbalno koljete,umjesto da kritikujete njih.
- dr laganini
- Inventar foruma
..nece iako ima takvog interesa..kroz tezu o bosancima..KOMESAR wrote:Hoće li Hrvati nastaviti poturčavanje ili je to sa ovim križom na Humu zaustavljeno?dr laganini wrote:..ne nego bas poturice..bas su iz uvjerenja preuzeli na islam..tada su ljudi imali razcijenu svijest..KOMESAR wrote:Misliš islamizirane katolike?dr laganini wrote:..a ti mene na poturcene hrvate