-ako je upuceno

Koji je fazon sa stomakom? Nešto seksi?Maja wrote:
Modna Biblija, kako mnogi nazivaju Vogue, ovog je mjeseca u svom izdanju napisao kako modeli sve više pokazuju svoja ramena, stomak i noge umjesto grudi.
Krokodil Behko wrote:Koji je fazon sa stomakom? Nešto seksi?Maja wrote:
Modna Biblija, kako mnogi nazivaju Vogue, ovog je mjeseca u svom izdanju napisao kako modeli sve više pokazuju svoja ramena, stomak i noge umjesto grudi.
Bzvz.
Osim toga, stomak mogu pokazivti samo one koje su u starosnoj dobi -30, dok dekolte (makar uz pomoć grudnjaka) mogu prikazivati i dobrodržeće 50+.
ПриљебаPasaga wrote:Krokodil Behko wrote:Koji je fazon sa stomakom? Nešto seksi?Maja wrote:
Bzvz.
Osim toga, stomak mogu pokazivti samo one koje su u starosnoj dobi -30, dok dekolte (makar uz pomoć grudnjaka) mogu prikazivati i dobrodržeće 50+.
---nest vak´o ...
ma samo body sa rolkom ispod obuci i eto teZagorka wrote:Eh nek ste mi ovo prenijeli. Hvala puno. Odoh se latit sivaceg pribora da to zasijem sve. Inace su mi sve i jedna haljina i bluza a la dziberka Lopez
Laznu dolcevitu ko wolowitz cu nabavimstorm wrote:ma samo body sa rolkom ispod obuci i eto teZagorka wrote:Eh nek ste mi ovo prenijeli. Hvala puno. Odoh se latit sivaceg pribora da to zasijem sve. Inace su mi sve i jedna haljina i bluza a la dziberka Lopez
storm wrote:Bilo bi dobro provesti anketu
koja Vam je više sexy?
(ista osoba... Emily Ratajkowski)
ili ovo ...