Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Donald Trump
Koji je tvoj razlog sto podrzavas Trumpa?
Bas me interesuje zasto bi iko, pogotovo neko kao ti kome su svi drugi krivi za sve, podrzavao neo-fasistu...
Bas me interesuje zasto bi iko, pogotovo neko kao ti kome su svi drugi krivi za sve, podrzavao neo-fasistu...
. . . . . . . . .
Btw... U Sloveniji je Melanija uglavnom predmet sprdnje... Gotovo svaki Slovenac koji je malo vidio svijeta a o mladima da ne pričam, za nju, koja živi tamo, je profesor engleskog...
Na stranu priče o pionirki spozorusa u Slovenaca

Habibti, ya nour el - ain... 

Putinov frend... Na istoj su liniji...Socrates wrote:Koji je tvoj razlog sto podrzavas Trumpa?
Samo da je naš

Habibti, ya nour el - ain... 

- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Nisam ja ovo izmislio, ovo piše u Blicu.Pasaga wrote:...ono ..pod ruski.....storm wrote:Ono kad ga Vlado zvekne... Pravo ga zvekne
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
Iz istog razloga zbog kojeg većina na Balkanu podržava Trampa. Manje zlo.Socrates wrote:Koji je tvoj razlog sto podrzavas Trumpa?

Last edited by Vladimir RUS on 06 Nov 2016, 20:10, edited 1 time in total.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
Što onda cipele idu iz Beme za Melaniju.storm wrote:Btw... U Sloveniji je Melanija uglavnom predmet sprdnje... Gotovo svaki Slovenac koji je malo vidio svijeta a o mladima da ne pričam, za nju, koja živi tamo, je profesor engleskog...

- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1632 times
- Been thanked: 3039 times
Ja nisam znao da je Swartznegger Crni Niger na njemačkom Swartz crno a na engleskom nigger crnjo.
I onda kažu da nije korisno znati strane jezike.
I onda kažu da nije korisno znati strane jezike.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- dr laganini
- Inventar foruma
..o cemu ti veci je fasist hillari bombardiraj pa razgovaraj..Socrates wrote:Koji je tvoj razlog sto podrzavas Trumpa?

- Socrates
- Forum [Bot]
Lagani, ti si drugi slucaj, Ti toliko pojma nemas da je to za pricu.dr laganini wrote:..o cemu ti veci je fasist hillari bombardiraj pa razgovaraj..Socrates wrote:Koji je tvoj razlog sto podrzavas Trumpa?
Evo, recimo, Donald pobjedi. Automatski trazi da svi u NATO doprinose koliko je zacrtano odlukama NATA. On ce preispitivati sve, pa ti gledaj ko ce ti garantovati sigurnost. Ode hrvatski budzet na odbranu, dize se ljevica.

Drugo, Trumpa uopste ne interesuje Evropa. Eto ti Putina na granici Hrvatske

Ti uopste ne znas o cemu pricas.
Last edited by Socrates on 06 Nov 2016, 20:35, edited 1 time in total.
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
Na stranu to sto je Klinton polupao samare I Hrvatskoj I Srbiji pa vam I njegova zena mora biti mrska.
To prihvatam kao validan argument za sljepilo u Srbiji, ali u Hrvatskoj.
Ali kad ovaj Vlado, koji bi guzice dao da dodje na Zapad, pocne da lupeta, e to je vec poseban slucaj.

To prihvatam kao validan argument za sljepilo u Srbiji, ali u Hrvatskoj.

Ali kad ovaj Vlado, koji bi guzice dao da dodje na Zapad, pocne da lupeta, e to je vec poseban slucaj.

. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
A da ne govorim o tome da postoji mogucnost da se Srbi I Bosnjaci u Bosni mogu dosjetiti iste stvari kao sto su se Putin i Erdogan dosjetili.
Stvarno, ko je u Hrvatskoj za Trumpa mora biti malo

Stvarno, ko je u Hrvatskoj za Trumpa mora biti malo

. . . . . . . . .
- STrendzer
- Inventar foruma
Socrates wrote:Na stranu to sto je Klinton polupao samare I Hrvatskoj I Srbiji pa vam I njegova zena mora biti mrska.![]()
To prihvatam kao validan argument za sljepilo u Srbiji, ali u Hrvatskoj.![]()
zar je bas dotle doslo da bi i guzu dao na pazar samo da klisne anamo tam..?!

- dr laganini
- Inventar foruma
..kako mislis pojacan nato budzet a jebe mu se za europu..a lutin je uvik tu bio i bit ce..il mislis da ce vucic prezivit..Socrates wrote:Lagani, ti si drugi slucaj, Ti toliko pojma nemas da je to za pricu.dr laganini wrote:..o cemu ti veci je fasist hillari bombardiraj pa razgovaraj..Socrates wrote:Koji je tvoj razlog sto podrzavas Trumpa?
Evo, recimo, Donald pobjedi. Automatski trazi da svi u NATO doprinose koliko je zacrtano odlukama NATA. On ce preispitivati sve, pa ti gledaj ko ce ti garantovati sigurnost. Ode hrvatski budzet na odbranu, dize se ljevica.![]()
Drugo, Trumpa uopste ne interesuje Evropa. Eto ti Putina na granici Hrvatske.
- Socrates
- Forum [Bot]
Ma da, sve Putin najveci sin I slobodotvorac, ali euri I dolari ne bi bili mrski. 

. . . . . . . . .
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1632 times
- Been thanked: 3039 times
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Socrates
- Forum [Bot]
Sa Trumpom prolazi vrijeme da Amerika drzi NATO, nego ce svaka drzava morati da ima operativnu I spremnu vojsku. Tu je posebno ostar prema Evropi, I posebno prema manjim drzavama.dr laganini wrote:..kako mislis pojacan nato budzet a jebe mu se za europu..a lutin je uvik tu bio i bit ce..il mislis da ce vucic prezivit..Socrates wrote:Lagani, ti si drugi slucaj, Ti toliko pojma nemas da je to za pricu.dr laganini wrote:..o cemu ti veci je fasist hillari bombardiraj pa razgovaraj..Socrates wrote:Koji je tvoj razlog sto podrzavas Trumpa?
Evo, recimo, Donald pobjedi. Automatski trazi da svi u NATO doprinose koliko je zacrtano odlukama NATA. On ce preispitivati sve, pa ti gledaj ko ce ti garantovati sigurnost. Ode hrvatski budzet na odbranu, dize se ljevica.![]()
Drugo, Trumpa uopste ne interesuje Evropa. Eto ti Putina na granici Hrvatske.
Naravno da mu se iebe za Evropu. On nije najavio nikakav plan vanjske politike, osim da ce preispitati sve ugovore koje je Amerika potpisala, trgovinske, vojne I druge. Najavio je preispitivanje iranskog nuklearnog ugovora, recimo.
. . . . . . . . .
- dr laganini
- Inventar foruma
..ma daj soc reagan je bio glumac...i najveci predsjednik..i trump ce radit ono sto mu republikanci kazu i to je sve...jebe se ke i za trumpa...ko sto se njemu jebe za nas..
- STrendzer
- Inventar foruma
Njemacki predsjednik je izjavio da je jako zabrinut zbog Trumpa,odnosno njegovog eventualnog dolaska na USA tron..
http://www.t-online.de/nachrichten/ausl ... trump.html
- dr laganini
- Inventar foruma
..i ako cemo ici tvojom logikom zasto muslimani podrzavaju hillari..il ti osobno..vjerojatno je no i kod mene politicka orijentacija..Socrates wrote:Ma da, sve Putin najveci sin I slobodotvorac, ali euri I dolari ne bi bili mrski.
- dr laganini
- Inventar foruma
..a ko ja onSTrendzer wrote:Njemacki predsjednik je izjavio da je jako zabrinut zbog Trumpa,odnosno njegovog eventualnog dolaska na USA tron..