..ti si mjera za glupost i s tobom se raspravljat je izgubljeno vrime..ne zato što si srbin nedaj božže..Nole wrote:Mene će trajno banirati, a meni se čtnici gade....a ti si čisti ustaša i bićeš ovde dok traje forum...Mišo...dr laganini wrote:..nisam reka nego sam spomenuo predrasude u kontekstu posta..il teme..kao da su crnogorci lini il dalmoši..a jebiga tvoj mozak to ne konta..ok već sam reka zadnji komentar na ovoj temi jer tonije tema..
Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Žalbe i sugestije
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
a sta su ti dalmatinci..?...to su ex juzni bosanci....a samo zahvaljujuci Vatikanu (
) laganini je posto hrvat...ma daajj..
Matkovića je u Mostaru 1939. bilo preko 120 kuća ustašo, lažem li ...ima li danas i jedna?
Nisam Matković al mi drugari jesu ustašo!
- dr laganini
- Inventar foruma

- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- dr laganini
- Inventar foruma

..odselili u imotski..Nole wrote:Matkovića je u Mostaru 1939. bilo preko 120 kuća ustašo, lažem li ...ima li danas i jedna?

- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Kad si mislio da sam ja bio izbjeglica u Hrvatskoj, jesi li napisao nešto u stilu "ali, hajde, bar si vidio more"
Ako ovo ne objašnjava tvoj generalni mentalni sklop, onda ne znam Šta objašnjava. Izrugivati se ljudima koji su sve izgubili
I ja ne znam zašto ti ostali Hrvati, osim Storma, šute na to, ali ja ti neću sutiti na tvoje bljuvotine
Ako ovo ne objašnjava tvoj generalni mentalni sklop, onda ne znam Šta objašnjava. Izrugivati se ljudima koji su sve izgubili
I ja ne znam zašto ti ostali Hrvati, osim Storma, šute na to, ali ja ti neću sutiti na tvoje bljuvotine
. . . . . . . . .
- dr laganini
- Inventar foruma

- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Jesi vala dosadan i gnajviš sa svojim nacionalizmom i svakodnevnom zlobnošću i to bez ikakve potrebe
jer nisam primjetio da ovdje neko prosipa antihrvatsku priču .
Za tebe su forumi tipa Poskok ili tako neki forumi na taj fazon gdje se možeš vazdan podjebavati na taj fazon .
Za tebe su forumi tipa Poskok ili tako neki forumi na taj fazon gdje se možeš vazdan podjebavati na taj fazon .
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2945 times
...veceras je uzeo samo pola vijagre.....carobnjak N wrote:Jesi vala dosadan i gnajviš sa svojim nacionalizmom i svakodnevnom zlobnošću i to bez ikakve potrebe
...i Nole...isto....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9704 times
- Been thanked: 11439 times
Nije meni problem ispaliti laganinija, nego je problem u promjenjivosti forumaškog mišljenja. Danas hoćemo ovo-sutra hoćemo ono.
Malo ću dublje izanalizirati ova dešavanja i obratiti pažnju na tradicionalnu forumašku neobjektivnost, sa svih strana.
U principu, skoro svi vi na ovoj temi, trebali bi odletjeti do Banovića, zbog vrijeđanja sagovornika, pa ma ko to bio.
Isteče mi i peta godina moderatorskog mandata i meni ne možete prodati šuplje priče, tobože, hajmo ispaliti laganog, a kad ga ispalimo, oni isti koji su to tražili, na istoj ovoj temi, poslije mjesec-dva, tražit će da mu se skine ban, kao što je bilo i u vezi Rankovića.
Začas se zaboravi, da se lik na forumu ponosio Karadžićem i dobrovoljnim učešćem u ratu, ono kad je goloruk tri godine mitraljirao, po dobojskoj teritoriji i Gračanici. Potom, za Srebreničane je rekao da su dobili tačno ono što su zaslužili, a za Vukovarce, da ih je premalo poklano.
Hrvati se nisu puno uzbudili zbog tih riječi, oko Srebreničana.
Bošnjaci se nisu puno uzbudili zbog tih riječi, oko Vukovaraca.
pa zatim, konjušari, poturice, austrijske i turske podguzne muve, hrvatsko cvijeće, handžaristi, ustaše itd..itd.. I šta se zaključilo na kraju? On je dobar čovjek, jer ima psa?
Popišanog je psa, imao i Hitler!
Laganini je provokator 1/1, ali toliko zagrdio nije.
Vama su i jedan i drugi potrebni, kako bi ih packali po nacionalnom osnovu, jer vam Nole nije zanimljiv, pošto se on ne loži toliko oko ratovanja, zar ne? Niti se ostali Hrvati uzbuđuju mnogo oko HDZ-a i sl, kao Laganini, budimo iskreni?
To samo znači, da ni vi niste imuni oko provociranja, pa su vam potrebni takvi Srbi i Hrvati, da se imate s kim svađati, pa kad oni vama dignu pritisak, e onda ih treba naguziti odmah i zauvijek.
Izvolite se zauvijek opredjeliti, želite li da vam na forumu bude sve pod konac, ili da se imate s kim svađati?
Nije frka, hajmo svim banovanim da dignemo banove, ako treba, samo nemojte kasnije da mi tu cmizdrite i tražite da se ponovo banuju, pošto niko nije banovan bez bitnog razloga, ha jah.
Laganini, ne kenjaj. Nurudin je u pravu. Na ovom forumu, nije bilo neke veće bošnjačko-hrvatske makljaže duuuugo vremena. Na ovom forumu, niko nije na dan Vukovara napisao, jel gotov taj indijanski obred, kao što na dan Srebrenice, pišu na nekim hrvatskim forumima. Čak niko ni Oluju nije eksplicitno osuđivao.. Ti pretjeruješ, a to neće proći nekažnjeno, ako tako nastaviš.
Tvoje je ponašanje zbilja omalovažavajuće, prema nama Bosancima i to se mora promijeniti pod hitno.
Nole, ne smaraj me s tim trolanjem. Ebe se mene, da li si desničar ili nisi, ako su ti postovi niđe veze s nijednom temom. Tvoj je problem, što ti uopšte nisi forumaš!
Socrates, tvoj je način komunikacije konfliktan. Sve ok, ali bih te stvarno zamolio da malo probereš te izraze. Vidjeli smo već, na oklagyju, da te ljudi tretiraju kao rječitu osobu, kao mislioca itd i uvjeren sam da ti možeš i bez toga. Zaista, šteta da se svađamo, pošto sam uvjeren da si ti ok lik i samo može biti da si još uvijek u fazi adaptacije, na forumu.
Malo ću dublje izanalizirati ova dešavanja i obratiti pažnju na tradicionalnu forumašku neobjektivnost, sa svih strana.
U principu, skoro svi vi na ovoj temi, trebali bi odletjeti do Banovića, zbog vrijeđanja sagovornika, pa ma ko to bio.
Isteče mi i peta godina moderatorskog mandata i meni ne možete prodati šuplje priče, tobože, hajmo ispaliti laganog, a kad ga ispalimo, oni isti koji su to tražili, na istoj ovoj temi, poslije mjesec-dva, tražit će da mu se skine ban, kao što je bilo i u vezi Rankovića.
Začas se zaboravi, da se lik na forumu ponosio Karadžićem i dobrovoljnim učešćem u ratu, ono kad je goloruk tri godine mitraljirao, po dobojskoj teritoriji i Gračanici. Potom, za Srebreničane je rekao da su dobili tačno ono što su zaslužili, a za Vukovarce, da ih je premalo poklano.
Hrvati se nisu puno uzbudili zbog tih riječi, oko Srebreničana.
Bošnjaci se nisu puno uzbudili zbog tih riječi, oko Vukovaraca.
pa zatim, konjušari, poturice, austrijske i turske podguzne muve, hrvatsko cvijeće, handžaristi, ustaše itd..itd.. I šta se zaključilo na kraju? On je dobar čovjek, jer ima psa?
Popišanog je psa, imao i Hitler!
Laganini je provokator 1/1, ali toliko zagrdio nije.
Vama su i jedan i drugi potrebni, kako bi ih packali po nacionalnom osnovu, jer vam Nole nije zanimljiv, pošto se on ne loži toliko oko ratovanja, zar ne? Niti se ostali Hrvati uzbuđuju mnogo oko HDZ-a i sl, kao Laganini, budimo iskreni?
To samo znači, da ni vi niste imuni oko provociranja, pa su vam potrebni takvi Srbi i Hrvati, da se imate s kim svađati, pa kad oni vama dignu pritisak, e onda ih treba naguziti odmah i zauvijek.
Izvolite se zauvijek opredjeliti, želite li da vam na forumu bude sve pod konac, ili da se imate s kim svađati?
Nije frka, hajmo svim banovanim da dignemo banove, ako treba, samo nemojte kasnije da mi tu cmizdrite i tražite da se ponovo banuju, pošto niko nije banovan bez bitnog razloga, ha jah.
Laganini, ne kenjaj. Nurudin je u pravu. Na ovom forumu, nije bilo neke veće bošnjačko-hrvatske makljaže duuuugo vremena. Na ovom forumu, niko nije na dan Vukovara napisao, jel gotov taj indijanski obred, kao što na dan Srebrenice, pišu na nekim hrvatskim forumima. Čak niko ni Oluju nije eksplicitno osuđivao.. Ti pretjeruješ, a to neće proći nekažnjeno, ako tako nastaviš.
Tvoje je ponašanje zbilja omalovažavajuće, prema nama Bosancima i to se mora promijeniti pod hitno.
Nole, ne smaraj me s tim trolanjem. Ebe se mene, da li si desničar ili nisi, ako su ti postovi niđe veze s nijednom temom. Tvoj je problem, što ti uopšte nisi forumaš!
Socrates, tvoj je način komunikacije konfliktan. Sve ok, ali bih te stvarno zamolio da malo probereš te izraze. Vidjeli smo već, na oklagyju, da te ljudi tretiraju kao rječitu osobu, kao mislioca itd i uvjeren sam da ti možeš i bez toga. Zaista, šteta da se svađamo, pošto sam uvjeren da si ti ok lik i samo može biti da si još uvijek u fazi adaptacije, na forumu.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7886 times
- Been thanked: 18643 times
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Lagani, pravis se herav.dr laganini wrote:..pa onda heidi..pa još poneka..i ode laganinini..i ostade socrates kao veliki mislilac foruna..
p.s. znam da ću bit baniran al istine radi nmolim samo jedan citat di vridjan bosanski narod..neke bosance da to je iok ..ko tebe kruha ti njega kameno..
Zasto trazis samo jedan citat gdje ti vrijedjas nas,kad je svo tvoje forumanje,kompletno, od teme kuhinja do ekonomije, privrede,gradjevine itditd samo i iskljucivo u svrhu vrijedjanja i provociranja apsolutno svega bosnjackog.
Ovo svi vide. Ko tvrdi suprotno ja mu kazem u brk da laze.
Zasto se to tebi tolerise a neki za drasticno manje stvari dobijaju i upozorenja i banove-e to je dio koji ne znam.
Imam neke teorije,no nije vazno. Samo dajem do znanja da nisam corava i glupa,a nisu bogme ni mnogi drugi forumasi,i nemojte nam vrijedjat inteligenciju.
Pozdrav
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
p.s. sokrat i mire su te apsolutno pomeli pri prvom sukobljavanju i sad je vec vrlo vidno da si izgubio tlo pod nogama i da vec lagano histerises,ta sam se sa sobom dopisujes 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1644 times
- Been thanked: 3082 times
Uvijek kad je nekakava frka Maja dođe.
Eto ubuduće ako poželiti Maju samo napravte neki belaj, ona će iskočiti kao džak iz kutije.
Eto ubuduće ako poželiti Maju samo napravte neki belaj, ona će iskočiti kao džak iz kutije.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- dr laganini
- Inventar foruma

..ako je neko izgubio tlo to su oni..i gospeti kmečat po forumu da se nekog baira je dno dna intelektualne i duhovne razine..kolko god sam mora i sam neke stvari istrpit nisam se poziva na moderatore i slično..a ovi dječaci su samo nastavili u stilu mama jure je uzeo moju loptu..Zagorka wrote:p.s. sokrat i mire su te apsolutno pomeli pri prvom sukobljavanju i sad je vec vrlo vidno da si izgubio tlo pod nogama i da vec lagano histerises,ta sam se sa sobom dopisujes
- dr laganini
- Inventar foruma

..hvala na obrani mog lika i dijela ali..Tvoje je ponašanje zbilja omalovažavajuće, prema nama Bosancima i to se mora promijeniti pod hitno...ja tozovem podjebavanjem... 
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ma sto si nam se uznemirio?dr laganini wrote:..ako je neko izgubio tlo to su oni..i gospeti kmečat po forumu da se nekog baira je dno dna intelektualne i duhovne razine..kolko god sam mora i sam neke stvari istrpit nisam se poziva na moderatore i slično..a ovi dječaci su samo nastavili u stilu mama jure je uzeo moju loptu..Zagorka wrote:p.s. sokrat i mire su te apsolutno pomeli pri prvom sukobljavanju i sad je vec vrlo vidno da si izgubio tlo pod nogama i da vec lagano histerises,ta sam se sa sobom dopisujes
Just for the record, ja nisam pozvao ni na čiji ban i baniranje me uopste ne interesuje. Koristio sam tvoj rječnik na ovoj temi. Ti si rekao "obrati paznju", ja sam rekao "obrati paznju", i Behko je obratio paznju.
No big deal. Ja se radujem sto ostajes. Kad se osvrnem na lik i djelo oca nacije u vezi Bosne i Hercegovine, a koliko sam ja vidio to ni izbliza nije prodiskutovano ozbiljno na ovom forumu, srce će ti pocet' preskakati.
. . . . . . . . .