Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
dr laganini wrote:..jasno da desnica pobijeđuje jer ljevičari samo pričaju i ništa ne rade..i puše travu
da....jer pušenje trave je primarno zlo ovoga svijeta
idi upucaj se u koljeno....pucaj u comp još bolje
Upucace se on kad vidi sta ga ocekuje pod Trumpom.
Kako rekoh ....deal sa Putinom je u najavi.....baš me zanima kako će vrli desničari još vrlijeg balkana to prihvatiti ....
Dva idiota sad imaju koferčiće sa crvenim kodovima...
dr laganini wrote:..jasno da desnica pobijeđuje jer ljevičari samo pričaju i ništa ne rade..i puše travu
da....jer pušenje trave je primarno zlo ovoga svijeta
idi upucaj se u koljeno....pucaj u comp još bolje
Upucace se on kad vidi sta ga ocekuje pod Trumpom.
Kako rekoh ....deal sa Putinom je u najavi.....baš me zanima kako će vrli desničari još vrlijeg balkana to prihvatiti ....
Dva idiota sad imaju koferčiće sa crvenim kodovima...
..zar i ti nasidaš medijskoj propagandi..triba si noćas gledat cnn takvo kmečanje nije bilo ni kad je hdz pobjedio na tv nosača štafete .
dr laganini wrote:
..zar i ti nasidaš medijskoj propagandi..triba si noćas gledat cnn takvo kmečanje nije bilo ni kad je hdz pobjedio na tv nosača štafete .
Clinton news network drzi rezultat 238-215 a prije 1h je Hillary vodila.
Ovo je ludnica. Istraživači javnog mnijenja trebali bi uzeti kolektivni godišnji, zapravo svima do jednoga bi trebali dati otkaz. Burze za ovo nisu bile pripremljene, u bunilu je izjavio burzovni analitičat tvrtke IG Markets Chris Weston...ja mislio da je to samo u hrvatskoj
Ovogodišnji američki izbori prvorazredan su politički događaj i zato što upozoravaju na nezaustavljivu promjenu građanske percepcije vlasti, ali i čini se jednako tako opasno nezaustavljivu promjenu odnosa vlasti prema građanima. Umorne od krize, prestrašene prijetnjom terorizma i pod pritiskom vala emigranata, Amerika i Europa danas od svojih lidera traže zaštitu i osjećaj sigurnosti, upravo to i baš prije svega. Ne samo od “vanjskog neprijatelja”, nego i od vlastitih, predugim političkim životom korumpiranih elita za koje smatraju da su ih dovele na sam rub propasti. I zato su te teme postale politički izuzetno važne i definirajuće u svim sustavima moderne demokracije u onome što nazivamo Zapadom...jedna zanimljiva analiz..realistična..
..i čemu dvoličnost ovih koji nazivaju trumpa klaunom budalom kretenom i slično..nije se glasovalo za trumpa glasalo se republikance ko da bi neko od vas da glas republikacima da je najveći genijalac na svitu i da ima najači program..koga lažete..