...kako kuhas....spacebound wrote:Morala kratko napolje, smrzla seIma li ko u toplijim krajevima da me udomi do aprila

Moderator: VIP
...kako kuhas....spacebound wrote:Morala kratko napolje, smrzla seIma li ko u toplijim krajevima da me udomi do aprila
Lavlje_srce wrote:Donald Trump je novi americki predsjednik.
Ma nemoj muljaže , jucer si čistio snijegPasaga wrote:...kako kuhas....spacebound wrote:Morala kratko napolje, smrzla seIma li ko u toplijim krajevima da me udomi do aprila
Oprosti sto sam se oglasila.Divlja_u_srcu wrote: Bas??![]()
Sta bi mi bez tebe ovdje
naravno,,to niste znaliLavlje_srce wrote:Oprosti sto sam se oglasila.Divlja_u_srcu wrote: Bas??![]()
Sta bi mi bez tebe ovdjeVijest o skidanju tvog kamenca sa zubi(ju) je mnogo bitnija.
Lavlje_srce wrote:Oprosti sto sam se oglasila.Vijest o skidanju kamenca sa tvojih zubi(ju) je neuporedivo bitnija.
Ne znam sta bismo bez te informacije, slazem se. I Trump se garant uzbihuzurio. On bi ipak umjesto izbjeljivanja zubi preporucio dodatno izbjeljivanje koze, kao i spartansku kontrolu kilaze za zene slutim. EliminateDivlja_u_srcu wrote:naravno,,to niste znali![]()
ajde sta se nama ljutiš
.....kakvi bona gostovi,....jel radni dan....spacebound wrote:Idem za šporet, najaviše mi se iznenada dragi gosti
Eto i mene ondaspacebound wrote:Idem za šporet, najaviše mi se iznenada dragi gosti
Da se razumijemo, nemam bilo kakve iluzije vezane za americko stanovnistvo, politiku i politicare opcenito. Da je Hilary pobijedila, bila bih ravnodusna. Imala sam (slicno mnogima) predosjecaj da ce Trump pobijediti, ali ipak sam se nadala da nece. Tu izjavu sam napisala u soku, ono kada nesto ne vjerujes pa napises najvise samoj sebi jer izgleda realnije kada vidis crne tragove na bijelom virtualnom papiru. Valjda mi je tesko pojmiti da je bilo koja zena glasala za njega, no medjutim ocigledno su glasale.Chloe wrote:Danima ne jedem kako treba ... i samo se mogu razboliti. Ništa više.
Ja cim sam vidjela ono "dragi " gosti mislila da se n mene odnosiChloe wrote:@Nora ...![]()
Jesi je vidjela, ne zove, ali mi ćemo se same pozvati ...
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests