Donald Trump is an American of German Descent. His Grandfather, Friedrich Trump was born in Kallstadt, Palatinate, then part of the Kingdom of Bavaria, to Christian Johannes Trump and Katharina Kober. Trump’s earliest known ancestor, the lawyer Hanns Drumpf, first settled in Kallstadt in 1608. The Palatinate, then a relatively impoverished region, is known for its viticulture since the Roman Empire.
After the devastation during the Thirty Years' War, the family's name was changed from the German-originating "Drumpf" to the current "Trump" and the family had the opportunity to become Winemaker.
Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Donald Trump je novi predsjednik SAD-a

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7802 times
- Been thanked: 18392 times
- Status: Offline
Pitanje za statebriga i spinerku.
Od kako ste na forumu stalno ponizavate Bosance zbog glasanja za trenutno aktuelne politicare. Ono u stilu mi ovce mi u torovima mi glupi i koliko god nas gaze glasamo za iste.
S druge strane Amerikance ste kovale u zvijezde kao savrsenu naciju. Sve suprotno nama.
Pa opet ta divna Amerika izabra Trumpa. Kako to objasnjavate?
Pitanje za Hrvate i Srbe.
Zasto vam je toliko drago sto je Trump pobijedio? Jel se nadate da ce pobiti sve muslimane na svijetu? Zar se toliko bojite muslimana? Jel Srbi misle da ce Trump suradjivati s Putinom cime ce se i oni okoristiti na neki nacin?
De mi malo pojasnite.
Kao laik licno smatram da pobjeda Trumpa nista znacajno nece promijeniti. Tako su se velike nade polagale u Obamu pa corak.
Od kako ste na forumu stalno ponizavate Bosance zbog glasanja za trenutno aktuelne politicare. Ono u stilu mi ovce mi u torovima mi glupi i koliko god nas gaze glasamo za iste.
S druge strane Amerikance ste kovale u zvijezde kao savrsenu naciju. Sve suprotno nama.
Pa opet ta divna Amerika izabra Trumpa. Kako to objasnjavate?
Pitanje za Hrvate i Srbe.
Zasto vam je toliko drago sto je Trump pobijedio? Jel se nadate da ce pobiti sve muslimane na svijetu? Zar se toliko bojite muslimana? Jel Srbi misle da ce Trump suradjivati s Putinom cime ce se i oni okoristiti na neki nacin?
De mi malo pojasnite.
Kao laik licno smatram da pobjeda Trumpa nista znacajno nece promijeniti. Tako su se velike nade polagale u Obamu pa corak.
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1489 times
- Been thanked: 1397 times
podcrtao bih Majo tvoju zadnju recenicu u postu,sa tim se slazem...
e sad,ta recenica da ce Trump pobiti sve muslimane u svijetu je bas smijesna,da ne kazem nesto drugo...
i ti i Behko isto pricate a zar ne vidis sta radi Obamina administracija,takodjer demokrati...
pa zar ne vidite vas dvoje i vama slicni sta su Demokrati uradili od jedne Libije?????zamalo i od Egipta...
Palestina jos uvijek nije drzava,
Siriju da ne spominjem...
koliko znam u svim tim drzavama su vecina muslimani...
kako to komentirate???
moras malo dignuti glavu i gledati siri kontest a ne samo ponavljati mantru sa klixa i slicnih foruma i portala...
e sad,ta recenica da ce Trump pobiti sve muslimane u svijetu je bas smijesna,da ne kazem nesto drugo...
i ti i Behko isto pricate a zar ne vidis sta radi Obamina administracija,takodjer demokrati...
pa zar ne vidite vas dvoje i vama slicni sta su Demokrati uradili od jedne Libije?????zamalo i od Egipta...
Palestina jos uvijek nije drzava,
Siriju da ne spominjem...
koliko znam u svim tim drzavama su vecina muslimani...
kako to komentirate???
moras malo dignuti glavu i gledati siri kontest a ne samo ponavljati mantru sa klixa i slicnih foruma i portala...
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- dr laganini
- Inventar foruma
Re: Donald Trump
..liberalna ideja propala u europi sad o americi..mozete vi vridjat covika kolko ocete dobio ie na nacionalnom na sirotinji koja polaze nade jer ko svugdje tako i u americi ljevica il liberalizam je cista sminka i preseravanje napuseni studenata s filozofskog...prosle su te fore o liberalizmu od sexualnog pa dalje..konacno..a blesavi ljevicare i dalje kmece o nepismenim i neurbanim glasacima..luzeri..
Pa klasika... Ruralno, zatucano, fobicno od svih i svega, ograničeno poput balkona vs urbanog ili naprednog... Odnosi još jednu pobjedu... A ratovi na svakom koraku sa tendencijom eskalacije.. To je to Jel?
Inače
Inače

Habibti, ya nour el - ain... 

- dr laganini
- Inventar foruma
Reka jadr laganini wrote:..eto ..jel reka index..

Sad se čuo sa Matijom... Zezali se... Kaze svi Hrvati bi trebali dobiti naknadu za odvojeni život...

Žive u Hrvatskoj a život je negdje drugdje

- dr laganini
- Inventar foruma
..nije se njemu lako budit svaki dan a tenkovi nikako da atignu do zagreba....a sal na stranu sto si ti stor..urbani bisancic iz celja definiraj se ..i stio ti kazu lublani.. 

- dr laganini
- Inventar foruma
..i svi ovi sto su pobjegli il potjeranni sirom svita i koji su bili za hitlary..ubi ih urbanizam..prste njime..a sve seljak do seljaka..i prnjavora i slicni vukojebina..
- dr laganini
- Inventar foruma
.i sad odjednom tu floskulu ponavljaju te floskule a jos im u krvi ruke mi krvave i razbijene case.. 

Pa uopće nije definirano veličinom mjesta življenja, kakav ti je pogled na svijet... Onda bi hr bila mila majka i pjesma od države posto velika većina živi u gradovima... Samo zg nosi četvrtinu žitelja...dr laganini wrote:..nije se njemu lako budit svaki dan a tenkovi nikako da atignu do zagreba....a sal na stranu sto si ti stor..urbani bisancic iz celja definiraj se ..i stio ti kazu lublani..
Jako mi svejedno sto drugi kažu i misle...
Po čemu sam bo san cic? (malo sam razdvojio da idući put znaš napisati)
Valjda Bosanac

Napadaš ljude da se služe floskulama a izricaj na forumu ti je Floskula... Bezze

- dr laganini
- Inventar foruma
..prvo sto ce napravit ce se kaniti sirije...nema nepotrebni ratova..nema izbjeglica..za pocetak..
Sad?dr laganini wrote:..prvo sto ce napravit ce se kaniti sirije...nema nepotrebni ratova..nema izbjeglica..za pocetak..
Sirije više nema... A posto je Putinov frend mogu misliti nastavak priče..

- dr laganini
- Inventar foruma
.to sto ponavljate ko mantru je upitno inzistiranje na elitizmu..pa u hr sdp je bio elitisticka stranka..od kize pa dalje..zasto..jel sramota bit sljaker..seljak..jel on manje sposoban prokuzit ko je kvalitetniji il svi ti kvaziintelektuaci..neradnici..nauceni zivit na drustvenom novcu kroz razne udruge..
Posto si EU državljan... Malo razmisli
Zanemari na tren svoju desničarsku naci psihu...

Zanemari na tren svoju desničarsku naci psihu...

- dr laganini
- Inventar foruma
..oces rec da je obama ima ispravnu politiku prema siriji.. 

- dr laganini
- Inventar foruma
..jebote kako ti ne svacas..ako ti milanovic nije bio elitizam..il hillary za ni nista ne svacas..njihova sva politika se svodila na tzv.pravima razni populacijski skupina..i to je njihovo gasacko tijelo..i nikad nece dobit izbore osim ako hdz debelo ne zasere..storm wrote:... Aj dobro je... Odoh raditi... Nasmijah se uz pljugu
hdzovac o elitizmu
- dr laganini
- Inventar foruma
..slusam mirka ilica poznatog hr ilustratora kako brblja o podjeli amerike na ruralni i urbani..i nastavi kako su ruralni uglavnom bijelci..covik svasta nauci..
urbani su mexikanci arapi crnci...majko mila..

- dr laganini
- Inventar foruma
..a trump rodjeni njujorkacin..
bice da su samo demokrate urbani...