Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- dr laganini
- Inventar foruma
- Status: Offline
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Re: Donald Trump je novi predsjednik SAD-a
Zivi bili pa vidjeli.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- dr laganini
- Inventar foruma
..sto bi triba ubit ako ne bude ok..uostalom uvik nekome nece valjat..otac domocine je etvorio hr pa ga opet neki ne vole.. 

- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Re: Donald Trump
Postoji samo jedna stvar koja je nepobjedivija od gluposti - a to je bosanski smisao za humor.KOMESAR wrote:

Memento Mori
- dr laganini
- Inventar foruma
..kako je melani lipa..konacno da ne gledam onu muskobanjastu obamu.. 

- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Proročanstvo Mitra Tarabića:
"Poslije ovog rata na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čoek. Blago onome koji to doživi, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću. On će biti duga vijeka i vladat će sve do smrti svoje od Boga date...
Za vrijeme njegovo ni poslje njega ratova više nikad biti neće, ali će tamo u ko zna kojem vremenu i vijeku za ljude, zbog njiovijeh gluposti, nastupiti veliko zlo i omraza ljudska".
"Poslije ovog rata na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čoek. Blago onome koji to doživi, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću. On će biti duga vijeka i vladat će sve do smrti svoje od Boga date...
Za vrijeme njegovo ni poslje njega ratova više nikad biti neće, ali će tamo u ko zna kojem vremenu i vijeku za ljude, zbog njiovijeh gluposti, nastupiti veliko zlo i omraza ljudska".
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- dr laganini
- Inventar foruma
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
kad su bili ti izbori? što nije vikend
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Građani Kalifornije, najmnogoljudnije američke države, ogorčeni pobjedom Donalda Trampa na predsjedničkim izborima, pokrenuli su na Tviteru haštag ‘Caliexit’ kojim traže otcjepljenje od Sjedinjenih Američkih država…
Većinski su glasali za Hilari Klinton, ali razočarani pobjedom republikanskog kandidata sve su brojnije pristalice ideje da se, poput Britanaca koji su na referundumu izglasali izlazak iz Evropske unije, Kalifornija otcijepi od ostatka Sjedinjenih država.
Većinski su glasali za Hilari Klinton, ali razočarani pobjedom republikanskog kandidata sve su brojnije pristalice ideje da se, poput Britanaca koji su na referundumu izglasali izlazak iz Evropske unije, Kalifornija otcijepi od ostatka Sjedinjenih država.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1632 times
- Been thanked: 3041 times

"Postizborne reakcije / Slavna holivudska glumica "seli se u Sarajevo" zbog Trumpove pobjede"
Predsjednički izbori u Sjedinjenim Američkim Državama su završeni i cijeli svijet je iznenađen pobjedom Donalda Trumpa. Iako novom predsjedniku stižu čestitke sa svih strana, mnogo je onih koji su ogorčeni pobjedom Trumpa na izborima.
Veoma je zanimljivo cijeli dan pratiti društvene mreže, na kojima vlada prava bura komentara za i protiv Donalda Trumpa, a čak su se pojavile i neke neformalne grupe koje žele otcjepljenje pojedinih država iz sastava SAD-a zbog njegove pobjede na izborima.
Interesantan je bio podatak da je sinoć konstantno padala stranica kanadske imigracione službe, a kako su navodili pojedini mediji razlog je bila upravo Trumpova pobjeda koja je "primorala" državljane SAD-a da traže državljanstvo u drugim zemljama.
Brojne poznate ličnosti najavile su da će, zbog Trumpove pobjede, otići iz SAD-a, te se među njima našla i slavna holivudska glumica Meryl Streep, koja je već odavno najavila da u slučaju Trumpove pobjede odlazi iz svoje države i seli se u Sarajevo. Takve informacije potvrdio je Danis Tanović još u februaru prilikom razgovora s medijima po povratku s prestižnog 66. Berlinalea, na kojem je osvojio nagradu Srebreni medvjed za film Smrt u Sarajevu.
Tanović je tada kazao kako je Meryl Streep oduševljena njegovim filmom i kako je dobio sjajne kritike od nje, a zatim izrekao jednu rečenicu koja je danas u potpunosti aktualizirana.
"Čovjek samo čita loše vijesti, a treba insistirati na onim dobrim. Ima lijepih stvari. Clive Owen je rekao da će doći u Sarajevo, a Meryl da će pobjeći ovdje ako pobijedi Trump", izjavio je za medije tom prilikom Danis Tanović.

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9800 times
- Been thanked: 16487 times
Gledam na dnevniku srpsko odusevljenje Trampovom pobjedom. Slutim mokre snove večeras sirom srpske

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Piranski zaljev- i treba biti slovenskistatebriga wrote:piranski zaljevdr laganini wrote:..rdjavom kurcu svaka dlaka smeta..![]()
![]()
http://www.slovenskenovice.si/novice/sv ... nski-zaliv
Gdje je moj drug storm![]()

sami naziv- Piranski je jasan

Ozbiljno....ne kužim zašto se to ne riješi....slovencima na ono malo 42 km obale, dodati još taj zaljev....slovenci naprave hrvatima ustupak npr sv. Gera/ Trdinov vrh ....ili oko Mure tamo i sve 5 i svi zadovoljni ...
ali.....
gdje bi se kupili jeftini bodovi, podgrijavanjem demagoških državotvorno, nacionalističkim blebetanjima o povratku "naše" teritorije......prosjećni političar u obje države razmišlja- ne daj bože da se ovo nekad riješi

ma....zaboli me u biti

ponoviti ću 1000 put valjda....moje je samo ono unešeno u katastru i na sudu...
Habibti, ya nour el - ain... 

- Mohr
- Inventar foruma
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Jes', al' do exproprijacijestorm wrote:
ma....zaboli me u biti

šta je to sadMohr wrote:Jes', al' do exproprijacijestorm wrote:
ma....zaboli me u biti

de naški ( jesam to najebo nešto

Nećete bagro crvena.....bar do 2075 kad je baba Vanga najavila povratak komunizma.....a ja ću tada biti sretno mrtavMohr wrote:Ne može "naškije"