srculence7 wrote:Lepo bi bilo organizovati neko okupljanje kao one tradicionalne proslave mature nakon 10 i više godina, pa ko želi da se sretnemo zašto da ne, ja ne bih imala problem sa tim i bilo bi mi drago sa nekim ljudima da se upoznam
Ma bjež ba, kakvo okupljanje? Većina vas bi me pretukli ili pljusku opalili kad me vidite. Tako da iz svoje lične sigurnosti nikakvo okupljanje ne dolazi u obzir.
A i tebi je daleko. Ne ispalati ti se dolaziti radi upoznavanja forumaša.
srculence7 wrote:Lepo bi bilo organizovati neko okupljanje kao one tradicionalne proslave mature nakon 10 i više godina, pa ko želi da se sretnemo zašto da ne, ja ne bih imala problem sa tim i bilo bi mi drago sa nekim ljudima da se upoznam
Ma bjež ba, kakvo okupljanje? Većina vas bi me pretukli ili pljusku opalili kad me vidite. Tako da iz svoje lične sigurnosti nikakvo okupljanje ne dolazi u obzir.
Ne brini ti za mene, a sumnjam da bi i ti odoleo toj znatiželji da me upoznaš
Hannibal Lecter wrote:AL DA BUDE U SARAJEVU
Hani, ja se za lokaciju slažem, svakako sam planirala tu posetu
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
Ne brini ti za mene, a sumnjam da bi i ti odoleo toj znatiželji da me upoznaš
Hannibal Lecter wrote:AL DA BUDE U SARAJEVU
Hani, ja se za lokaciju slažem, svakako sam planirala tu posetu
Odolio sigurno ne bih.
Ja se za lokaciju ne slažem. Zašto mora uvijek biti Sarajevo ?