joj stereotipaSheval wrote:Lik je pedofil i rasist.
Pravi amer.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
joj stereotipaSheval wrote:Lik je pedofil i rasist.
Pravi amer.
dodji kod mene u stan,i pokazem ti americke proizvode,ali se ne izvoze u tovju drzavu,ali se izvoze sirom svijetaSTrendzer wrote:ima razlike statebriga,ima i te kako,ali ne bih o tome ovako ovdje...a sad o ekonomiji,evo pokusavam se pola sata sjetit sta ja to imam u stanu ili uopce a da je americko...nemam nista ..zbiljastatebriga wrote:eto,vidis,nema neke razlikeSTrendzer wrote:
naravno da i mnoge EU zemlje ratuju pod NATO zastavom zajedno,znamo mi to i sami..
puno pijes kafe pazi da te hercika ne stisne![]()
ali zasto si napsiao da je to tipicnan profil amerikancaSheval wrote:Zar nije pedofil i rasist?
koji si ti kompeksaš cccccSheval wrote:Ljudi ogranicene inteligencije...hrana u Mcu...zabava uz Raymonda...upoznao sam dosta amera i mogu reci na tom uzorku da su poprilicno zaostali i uskogrudni.Usiljeni lazni osmjeh...vjestacki na kvadrat.
90 % ih je VSS.
Jednostavno...drzava i narod bez povijesti.Zidovski protektorat.
eto,ti se javljas i zdrzave sa bogatom proslosti,pa sto ne zivite bolje od ostatka zapandog svijetaSheval wrote:Ljudi ogranicene inteligencije...hrana u Mcu...zabava uz Raymonda...upoznao sam dosta amera i mogu reci na tom uzorku da su poprilicno zaostali i uskogrudni.Usiljeni lazni osmjeh...vjestacki na kvadrat.
90 % ih je VSS.
Jednostavno...drzava i narod bez povijesti.Zidovski protektorat.
pusti ti tostatebriga wrote:eto,ti se javljas i zdrzave sa bogatom proslosti,pa sto ne zivite bolje od ostatka zapandog svijetaSheval wrote:Ljudi ogranicene inteligencije...hrana u Mcu...zabava uz Raymonda...upoznao sam dosta amera i mogu reci na tom uzorku da su poprilicno zaostali i uskogrudni.Usiljeni lazni osmjeh...vjestacki na kvadrat.
90 % ih je VSS.
Jednostavno...drzava i narod bez povijesti.Zidovski protektorat.![]()
meni Jeverji ne smetaju,imam ih sa mamine strane ,a i druzim sa se Jevrejima sa Balkana![]()
jako je tesko srseti sofisticirane osobe sa visokomi nivoom obrazovanja bilo gdje,ne iskljucivo u SAD![]()
vidis,moj uzroak je drugaciji ,i deiftivno tocniji od tvog
ima ovdje jos forumashica koje mozes upoznatibumerang wrote: pusti ti to![]()
![]()
šta ćemo mi za godine i status veze
![]()
![]()
A nisu one iz NYC-a desi se ljubav veliki grad metropola ...statebriga wrote:ima ovdje jos forumashica koje mozes upoznatibumerang wrote: pusti ti to![]()
![]()
šta ćemo mi za godine i status veze
![]()
![]()
Gdje da se uhvatim ???Sheval wrote:Smogovac...drzi se teme.
statebriga wrote: ima razlike statebriga,ima i te kako,ali ne bih o tome ovako ovdje...a sad o ekonomiji,evo pokusavam se pola sata sjetit sta ja to imam u stanu ili uopce a da je americko...nemam nista ..zbilja
[/quote]dodji kod mene u stan,i pokazem ti americke proizvode,ali se ne izvoze u tovju drzavu,ali se izvoze sirom svijeta
nisma ja napisala prvi kvotirani dio , zato je izbacenSTrendzer wrote:NYC je interesantna destinacija u svakom slucaju...vrijedilo bi truda a odavdje iz Frankfurta imam idealne avionske veze..popit kafu i pojest cheesburger ali onaj veliki na tanjurudodji kod mene u stan,i pokazem ti americke proizvode,ali se ne izvoze u tovju drzavu,ali se izvoze sirom svijeta
da, a zsto se ti toliko nervirasSheval wrote:I Frankfurt je upravo najamerickiji grad u Njemackoj...od infrastrukture do svega ostalog.
Bezveze.
da,ali se i dalje nervirasSheval wrote:Opusten maksimalno...majke mi...ali da ne spamamo...
Frankfurt kao da nije njemacki grad...cinjenica.
Ali...vratimo se temi...Donald...
pa pisis o njemu ako ti se piseSheval wrote:Jako![]()
Dakle...Donald Trump...
Ložiš li se ti na hilari moram priznati nije loša starka za svoje godineSheval wrote:Dakle...Donald zidovski klaun.
Sutra idemo dalje...
Samo bez offa molim...
Jervreji su pametniSheval wrote:Dakle...Donald zidovski klaun.
Sutra idemo dalje...
Samo bez offa molim...
statebriga wrote:nisma ja napisala prvi kvotirani dio , zato je izbacenSTrendzer wrote:NYC je interesantna destinacija u svakom slucaju...vrijedilo bi truda a odavdje iz Frankfurta imam idealne avionske veze..popit kafu i pojest cheesburger ali onaj veliki na tanjurudodji kod mene u stan,i pokazem ti americke proizvode,ali se ne izvoze u tovju drzavu,ali se izvoze sirom svijeta![]()
Frankfurt ima najvise amerikanaca u cijeloj Njemackoj
pravi si kalja stajl onntopikarošSheval wrote:Dzaba pisati o offu...humor iz tuzlanskog bazena aka kalja style i americki san su ipak iznad.
Nastavite...ne volim offtopicariti.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests