Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
-
- Na probnom
- Status: Offline
Re: Donald Trump
Kada je Bog stvarao svijet, odlučio je svakom narodu podariti dvije vrline. Tako su Švicarci postali precizni i poslušni. Japanci radišni i strpljivi. Talijani veseli i romantični. Španjolci temperamentni i ritmični. Kada je došao do Hrvata, Bog reče anđelu: - Hrvati će biti pametni, dobri ljudi i hadezeovci! Nakon završenog posla, pita anđeo: - Bože, svima si dao dvije vrline samo Hrvatima tri. Zar neće tako biti nadmoćniji od svih drugih naroda? Bog reče: - Hmm, imaš pravo, ali kako se Bogom dane vrline ne mogu naknadno ukidati, Hrvati će ih imati sve tri, ali svaki Hrvat može imati kao i drugi samo po dvije osobine: Tko je dobar i hadezeovac ne može biti pametan. Tko je pametan i hadezeovac ne može biti dobra osoba. I tko je dobar i pametan ne može biti hadezeovac. I bi riječ Božja
- dr laganini
- Inventar foruma
- dr laganini
- Inventar foruma
- Mohr
- Inventar foruma
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Re: Donald Trump je novi predsjednik SAD-a
Klintonjare, suočite se s istinom - zločinačka baba je jednostavno bila očajan kandidat za poslati na izbore protiv ikog, pa čak i protiv ovog reality show cirkusanta. Bernie bi pomeo Trumpa, baba je uspjela izgubiti protiv kandidata kojeg se praktično odreklo pola njegove stranke (a desničari se NIKAD ne odriču "svojih") i za koga je glasalo manje republikanaca nego za neke kompletno ništavne kandidate. Ovaj graf jasno pokazuje da je zla baba izgubila jer je nju napustio još daleko veći broj njenih glasača, nego je Trumpa napustilo republikanskih.
Govorim ovo bez ikakvog komentara ičije politike. Berniejeve ideje su mi često smiješne, ali kod kampanje uopće nije bitno jesu li ideje smiješne, nego koliko dobro uspiješ prodati spiku i kako emotivno rezoniraš s biračima. Dakle govorim samo kroz kladioničarske šanse da netko prođe a netko drugi ne, a ne kroz analizu "političkih ideja". Nitko od njih i nema nikakvih ideja.
Clintonica je personifikacija najgoreg u politici, i ljudi jednostavno ne žele glasati za nju i po meni je to dobra vijest za cijeli svijet, iako ne baš toliko dobra vijest, kad se vidi koliko njih ipak puši tu spiku unatoč svemu i sad gorke suze lije što je popušila.
Što više ljudi prozre demokraciju kao cirkus i shvati da ovise samo o sebi, i da ih vode budale i zločinci, kojima a priori treba oduzeti moć odlučivanja o tuđim životima i novcu, to bolje. Ovi američki izbori su korak u pravom smjeru, sitan, ali u pravom smjeru. Bolje i cirkus nego organizirano zlo. Neka živi cirkus
Oleg Maštruko.
Govorim ovo bez ikakvog komentara ičije politike. Berniejeve ideje su mi često smiješne, ali kod kampanje uopće nije bitno jesu li ideje smiješne, nego koliko dobro uspiješ prodati spiku i kako emotivno rezoniraš s biračima. Dakle govorim samo kroz kladioničarske šanse da netko prođe a netko drugi ne, a ne kroz analizu "političkih ideja". Nitko od njih i nema nikakvih ideja.
Clintonica je personifikacija najgoreg u politici, i ljudi jednostavno ne žele glasati za nju i po meni je to dobra vijest za cijeli svijet, iako ne baš toliko dobra vijest, kad se vidi koliko njih ipak puši tu spiku unatoč svemu i sad gorke suze lije što je popušila.
Što više ljudi prozre demokraciju kao cirkus i shvati da ovise samo o sebi, i da ih vode budale i zločinci, kojima a priori treba oduzeti moć odlučivanja o tuđim životima i novcu, to bolje. Ovi američki izbori su korak u pravom smjeru, sitan, ali u pravom smjeru. Bolje i cirkus nego organizirano zlo. Neka živi cirkus

Oleg Maštruko.
dr laganini wrote:...ne priznaju demokratske izbore..jeli pokra..drogerasi..

. SVE JE DOZVOLJENO -NAJAVIS -DOBIJES -DODJES -PROTESTUJES- MIRNO

--Mislim da se TRUMP jos uvijek -stipa za obraze-- da li je ovo istina ili san.
..
..

- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Znam da se od tebe ne moze ocekivati inteligentan komentar, ali ipak pokusaj. Jesu li i ovo drogerasi?dr laganini wrote:...ne priznaju demokratske izbore..jeli pokra..drogerasi..

We Have Seen This Before.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
A,ako kojim slučajem uspije ustoličenje Trampe muslimanima je najbolje da sami skaču u okean.
Last edited by KOMESAR on 10 Nov 2016, 20:09, edited 2 times in total.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- dr laganini
- Inventar foruma
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Ne samo muslimanima, nego i Crncima, Meksikancima, zenama. U Americi se radja neofasizam. Indikativno je da se podrzava od nekih na ovom forumu.
Last edited by Lavlje_srce on 10 Nov 2016, 23:48, edited 1 time in total.
Memento Mori
- dr laganini
- Inventar foruma
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Jel' ovo o Zimbabweu?Mohr wrote:Klintonjare, suočite se s istinom - zločinačka baba je jednostavno bila očajan kandidat za poslati na izbore protiv ikog, pa čak i protiv ovog reality show cirkusanta. Bernie bi pomeo Trumpa, baba je uspjela izgubiti protiv kandidata kojeg se praktično odreklo pola njegove stranke (a desničari se NIKAD ne odriču "svojih") i za koga je glasalo manje republikanaca nego za neke kompletno ništavne kandidate. Ovaj graf jasno pokazuje da je zla baba izgubila jer je nju napustio još daleko veći broj njenih glasača, nego je Trumpa napustilo republikanskih.
Što više ljudi prozre demokraciju kao cirkus i shvati da ovise samo o sebi, i da ih vode budale i zločinci, kojima a priori treba oduzeti moć odlučivanja o tuđim životima i novcu, to bolje. Ovi američki izbori su korak u pravom smjeru, sitan, ali u pravom smjeru. Bolje i cirkus nego organizirano zlo. Neka živi cirkus![]()
Oleg Maštruko.
Ako je o Zimbabweu, slazem se.

. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
Ne, eto, Dalmatinci znaju iz svojih HDZ rupetina.dr laganini wrote:..intersantno da bosnjaci najbolje znaju sto valja amerima..

. . . . . . . . .
- dr laganini
- Inventar foruma
..jebo demokraciju vratimo komunizam...veliki vodja ce mislit za nas.. 

- dr laganini
- Inventar foruma
..ti si dozivio civilizaciju prvi put kad su te doveli u dalmaciju..Socrates wrote:Ne, eto, Dalmatinci znaju iz svojih HDZ rupetina.dr laganini wrote:..intersantno da bosnjaci najbolje znaju sto valja amerima..

- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
A nekad su bili u svim titinim udarnim brigadama ?Socrates wrote:Ne, eto, Dalmatinci znaju iz svojih HDZ rupetina.dr laganini wrote:..intersantno da bosnjaci najbolje znaju sto valja amerima..
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Socrates
- Forum [Bot]
Sudeci po tebi, tesko da je Dalmacija civilizacija.dr laganini wrote:..ti si dozivio civilizaciju prvi put kad su te doveli u dalmaciju..Socrates wrote:Ne, eto, Dalmatinci znaju iz svojih HDZ rupetina.dr laganini wrote:..intersantno da bosnjaci najbolje znaju sto valja amerima..

. . . . . . . . .
- dr laganini
- Inventar foruma
...eto tebe kanada civizirala..rekli bi kod nas tovar je tovar isto reve ma gdje bio..