Republikanci/Donald Trump

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Ivan Dmitrič Gromov
Sitna buranija
Sitna buranija
Status: Offline

Re: Donald Trump

Post by Ivan Dmitrič Gromov »

Je Slobo je negativan lik, on je jedan od razbijača Jugoslavije i inicijatora rata. Šupak. On i Tuđman i Alija, kompanjoli u ubijanju i pljačkanju sopstvenih naroda. Nemam ja problem da uvidim pogrešnu srpsku politiku. Svi, cijeli taj establišment nacio šupaka kriminalaca sa ciljem uništavanja Juge vodili su pogrešnu politiku. Stvorili su gomilu malih nemoćnih kolonija u kojima oni, šupci, i njihove kaste, vedre i oblače, voze crne audije, šmrču kokain dok sirotinja gladuje i svađa se ko je počeo rat, ko je agresor a ko žrtva.
Last edited by Ivan Dmitrič Gromov on 12 Nov 2016, 18:03, edited 1 time in total.
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

..i uvik kene ono klasicno je sloba ali je i tudjman i alija..jebiga..klasicno izjednjecavanje politike..il mislis da se tudjmanu ratovalo il aliji..mozemo ih analizirat al sigurno im to nije bilo ni na kraj pameti..
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by SPINERKA »

:hihi

--i sta bi sa Donaldom :kafa :pusi
Image
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

..tresla se brda rodio se mis..jel protestitiraju jos :zubi
Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera »

SPINERKA wrote::hihi

--i sta bi sa Donaldom :kafa :pusi
jutors procitah da postoje sanse da se Tramponja tokom svog mandata nece preseliti iz Tower-a u Bjelkastu Kucu :kafa
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

.Da , bilo na tv -navodno zbog -sina , koji je cini mi se 'malo cudan''

:kafa
Image
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

..citam da ovaj od melani mali perfektno govori slovenski..
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

..pitah 10-ro za koga su glasali -- samo 2 -je za Trumpa .. :roll
Image
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

Kako mislis "cudan" :kafa

I ja sam bila cudno djete,ali nije problem da se mejanju skole ili sredina :kafa Bog zna,i danas sma malo drugacije od ostalog svijeta :kafa
dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini »

..ne sad si posebna :pusa
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

dr laganini wrote:..ne sad si posebna :pusa
to ce svijet jednog dana saznati kad postanem poznata po svojim aktivnostima :srce :kafa
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

statebriga wrote:

I ja sam bila cudno djete,ali nije problem da se mejanju skole ili sredina :kafa Bog zna,i danas sma malo drugacije od ostalog svijeta :kafa

onda razumijes na sta mislim---ostala si uvijek ista :aplauzz :cool
Image
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

SPINERKA wrote:
statebriga wrote:

onda razumijes na sta mislim---ostala si uvijek ista :aplauzz :cool
pa o tome su kao roditleji su mogli razmisljati ranije,a ovako mogu upropasitti djete :kafa

nije lako roditlejima sa djetetom koje ima stavove ,i sa kojim je teze postici kompromis :kafa
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

--Ako budu losi roditelji -- mali 'princ' ide u FOSTER HOME :hihi

..kod Obame je -punica od prvog dana u KUCI . :hm pitanje da li su je i placali

Image
Venera
Seksologinja
Seksologinja

Post by Venera »

ja ne bih mogla zivjeti u BK, uvijek si pod nadzorom,a to znaci,da znaju kad se seksas,kad pricas nesto sto ne zleis podjeliti sa durigm osim jedne osobe ,tj. intimni ido zivota ne postoji :kafa Znaju kad imas dajareju,kad imas gasove,kad moras ustati i raditi,kad moraas imati sastanke sa osobam koje ne bi ni na viberu htio sresti ,u svakom slucaju,zivot i rad prdejesnika je nezavhalan :kafa
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

statebriga wrote:ja ne bih mogla zivjeti u BK, uvijek si pod nadzorom,a to znaci,da znaju kad se seksas,kad pricas nesto sto ne zleis podjeliti sa durigm osim jedne osobe ,tj. intimni ido zivota ne postoji :kafa Znaju kad imas dajareju,kad imas gasove,kad moras ustati i raditi,kad moraas imati sastanke sa osobam koje ne bi ni na viberu htio sresti ,u svakom slucaju,zivot i rad prdejesnika je nezavhalan :kafa
-- :pusi ISPOD STOLA -NAJSIGURNIJE :DD
Image
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3072 times

Post by Lavlje_srce »

Ivan Dmitrič Gromov wrote:Misliš obim djela? Slažem se da su Srbi, moj narod, počinili najviše zločina u proteklom ratu. To je istina od koje se ne može pobjeći. Bili su najnaoružaniji, imali su oružje i tehniku JNA u posjedu. Izrodi, zločinci koji pljuju po obrazu naroda, u ime mog naroda počinili su strašne zločine, znam ja to, i da se ja pitam njima trebaju suditi Srbi, ne Hag, i osuditi ih na smrt. Samo, zločini nad Srbima u proteklom ratu, draga Lavlje Srce, osim po broju žrtava, nisu bili ništa manje strašni. Federacija je etnički čista. Logori. Ubijanja. Sve isto kao i ovamo. Nema nevinih. Svi smo bili bijesna paščad, i svi smo izišli krvavi. Kad jednom vidiš smrt nevinog u ratu, tada pa do kraja života znaš da neće postojati druga smrt nevinog koja je više ili manje važna, da su sve jednako važne. Od Srba možete očekivati da shvate i pokaju se, ali ne možete da su oni isključivo agresori a vi isključivo žrtve, jer to ne odgovara istini.
Necemo se igrati relativizacije I.D.G. I ne mozes ti meni objasnjavati sta se desilo u Bosni.

Iza ovog monitora sjedi ljudsko bice koje zna da su Bosanci bili neuporedivo najvece zrtve agresije na BiH. Sve je pocelo u Karadjordjevu a zavrsilo je (tj. zavrsava u Hagu). Svako bosansko dijete, zena i muskarac znaju za obim srpskih zlocina koje se ni na koji nacin ne mogu uporediti niti sa hrvatskim a pogotovo ne za bosanskim - ne zato sto to kazu Bosanci nego zato sto je to istina. Bosanci su prakticno bili pokusani biti eksterminirani, nista niti blizu tome se nije desilo Hrvatima a pogotovo ne Srbima. Ti bi izjednacio sistemske zlocine sa izoliranim zlocinackim djelima? E pa nece moci - ne kod mene.

Uzgred, za mene je ovo zavrsena prica (izuzev kad me neko uspije isprovocirati kao ti danas). Uz to, svijet kome je za Bosance sasvim svejedno, takodje ipak zna ono sto je istina.

Evo ti jedan od izvora koji je americki i s kojim naravno nemam bilo kakve veze, ali ga potpisujem od rijeci do rijeci - samo zato sto je istina (a ne zato sto je potisano americkim potpisom): http://www.history.com/topics/bosnian-genocide

Nemam vise bilo sta dodati o periodu April '92 - Novembar '95 u BiH.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

.. Image

Image
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

:poltron

vidi stipe a la prika lagani :hihi

upisujem ovo i pod temu "što vas je danas nasmijalo "

Image

Mesić čestitao Trumpu: Volio bih vas upoznati i pomoći svojim iskustvom
Klix.ba

Brojnim trenutnim i bivšim zvaničnicima koji su uputili čestitke Donaldu Trumpu na pobjedi na predsjedničkim izborima pridružio se i Stjepan Mesić. Kao neko ko ima bogato iskustvo u politici, bivši predsjednik Hrvatske ponudio je Trumpu pomoć.

Bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić putem svoje web stranice je čestitao pobjedu Donaldu Trumpu. Mesić je poručio Trumpu da je dobio veliku bitku.

"Suočili ste se udruženim snagama establišmenta i medija, fantastično ste se borili i dobili veliku bitku. Za razliku od vas, većinu sam života proveo u politici (uključujući 10 godina kao predsjednik Hrvatske), vjerujte mi da znam šta govorim kad vam kažem da ste pobijedili usprkos svim prognozama", napisao je Mesić. :poltron

Bivši predsjednik Hrvatske je naveo da je pratio predsjedničku kampanju i pozdravio je Trumpove planove kada je u pitanju vanjska politika i pozicija koju SAD mora zauzeti u svijetu.

"Provociranje sukoba s Rusijom bila je najveća greška koju je Washington činio posljednjih godina. Vjerujem da ćete vi biti sposobni voditi SAD i svijet prema boljoj, obećavajućoj budućnosti. Volio bih dobiti priliku da vas upoznam :poltron , posebno ako biste u nekom trenutku osjetili da vam iskustvo i znanje poglavara evropske države :ha (doduše male) mogu biti od bilo kakve koristi" :valja , poručio je Mesić predsjedniku SAD-a.
Habibti, ya nour el - ain... :srce
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Donald Trump je novi predsjednik SAD-a

Post by storm »

Već zaokreti....jedna poveznica sa brexitovcima ....nevjerodostojno do bola :rol

zbilja moraš biti tupav da pljugaš te ljude (figurativno rečeno)
Sad mu je i zla Killary ...jaka i pametna

Trump promijenio mišljenje o Clinton: Vrlo je jaka i pametna
Klix.ba

Donald Trump je tokom predizborne kampanje uglavnom vrijeđao svoju protukandidatkinju Hillary Clinton, nazivao je pogrdnim imenima i pokušavao je osramotiti. Nakon pobjede na predsjedničkim izborima promijenio je mišljenje i sada za Clinton ima samo riječi hvale.
Image
Foto: EPA
U intervju za emisiju "60 Minutes" novoizabrani predsjednik SAD-a Donald Trump pohvalio je svoju protukandidatkinju Hillary Clinton rekavši da je "vrlo jaka i pametna".

U svom prvom intervjuu nakon pobjede na izborima Trump je kazao novinarki Lesley Stahl da je poziv koji mu je Hillary uputila nakon pobjede vjerovatno teže pao njoj nego što bi njemu da je obrnuta situacija.

"Nije mogla biti ljubaznija. Samo je rekla: 'Čestitam Donalde, svaka čast'. Zahvalio sam joj se, rekao sam joj da je bila odličan protukandidat, da je veoma jaka i pametna", izjavio je Trump.

Trump je tokom intervjua bio potpuna suprotnost Trumpu koji je tokom predizborne kampanje koji je Clinton zvao "pokvarena Hillary", govorio je da je đavo, da je zadrta i odvratna.

U intervjuu je otkrio da ga je dan nakon izbora pozvao i Bill Clinton.

"Rekao mi je da je trka za Bijelu kuću bila nevjerovatna, jedna od najboljih. Bio je jako, jako ljubazan", kazao je Trump.

Trump je tokom kampanje pokušao iskorisiti Billovo nevjerstvo kako bi napadao i sramotio Hillary Clinton, a u intervjuu je kazao da nije isključeno da će tokom mandata od Clintonovih tražiti savjet.

"Oni su jako talentirana porodica. Razmislit ću o tome", rekao je novi predsjednik SAD-a.
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Post Reply

Return to “Svijet”