I tako te Bog uci?

Moderator: spacebound
Juce je postavljena, tako da je to "nikad" malo pretjerano.Bla wrote:ovo je jedna od tema koje nikad ne otvaram
Sve bi pobio?Mutevelija wrote:Neću da trolam sa hadisima ali zna se koja je kazna.
Kazna kamenovanja je za blud.
Sve je to ista gamad sa Lejlom Čolak, pederi feministkinje ateisti.
Znas li ti razmisljat ili su ti hadisi uputstva za apsolutno sve?Mutevelija wrote:Neću da trolam sa hadisima ali zna se koja je kazna.
Kazna kamenovanja je za blud.
Sve je to ista gamad sa Lejlom Čolak, pederi feministkinje ateisti.
Pa ako su ista gamad, a neki hadis naredjuje kako da pobijes homoseksualce, zakljucak se namece...Mutevelija wrote:Što mi stavljaš riječi u usta da bi ja pobio.
Kažem da će se boriti pederi i ateisti i feministi zajedno.
Ne mogu ih ja pobiti nego kadija to odluči.Socrates wrote:Pa ako su ista gamad, a neki hadis naredjuje kako da pobijes homoseksualce, zakljucak se namece...Mutevelija wrote:Što mi stavljaš riječi u usta da bi ja pobio.
Kažem da će se boriti pederi i ateisti i feministi zajedno.Nemoj da se pravis lud.
Da Šerijat važi znao bi ti ko jeSocrates wrote:Koji kadija? To u nekom otomanskom carstvu?
Na kraju ces morati negdje u Kuwait, kad vec neces u Saudijsku Arabiju.Mutevelija wrote:Sve se plaća pa i ta "naprednost"
Krokodil Behko wrote:Pun mi q ispovijesti.
Imam i ja šta ispovijediti, samo ne mogu da dođem na red, od raznih Lejli i gay zeničana.
Sledeći tvoju logiku bog je napravio grešku jer se ljudi ne rađaju vjernici nego čak će nam i neki psiholozi reći da je to iz ranijeg djetinstva.Mutevelija wrote:To što doktori više ne smiju diagnosticirati homoseksualizam kao bolest je druga stvar.
Da li se ljudi rađaju sa parafilijama. Ja ih mrzim zbog vjere, i što Bog će prokleti one što ne raguju na to zlo.
Sa homoseksualizmom se ne rađa, samo lijeni ljudi mogu to reći, čak će vam i psiholozi neki reći da je to iz ranijeg djetinjstva, zašto ti doktori kad se bave nekim poremećajom uvijek se vraćaju u djetinjstvo.
Reći da se ljudi rađaju kao homoseksualci je isto kao reći da je Bog napravio grešku.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests