....http://www.avaz.ba/clanak/264127/objavl ... skim-grbom

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
..sta cojk da kaze...storm wrote:Znači Miss Piggy ode u Kanadu i fotka se sa ustaškom zastavom
gluplja je nego što sam pretpostavljao(a žestoko sam bio uvjeren
)
...zar je to bitno...Julia-Klara wrote:Ovaj Janicek Ceh, nije Hrvat
Normalan korak bi bio sad,kad je to procurilo...Julia-Klara wrote:Vazno je,ako zagrebes dublje![]()
Ali sta da ti pricam
...cuj...Komarac wrote:malo je podrzavaju tu BiH
..što je bila yuga..koji se jezikom govorilo..za koga se navijalo..i adio..zašto zato što je za jedne bila blagost a za druge tamnica..u političkom smislu ponajviše..pa baci paralelu s bih i razmisli..Komarac wrote:sto se tice mene covjek u pravo - herceg-Bosna je odavno realnost - treba se samo gledati sta se u skolama u Federaciji uci u gradovima hrvatskog mojoriteta i sve je ispricano. Za kako se u fudbalu navija? Koji se jezik govori? koje jezik se koristi i stambenovim i ostalim dokumentima? i pocemu to vise nije (H)erceg-Bosna ?
..djeti smiri hormone..Mutevelija wrote:Juga nije imala Dejtona.
I normalno da bilo kakvo prekrajanje dovodi rat, Bošnjaci kad su bili najjači su potpisali mir /Dejton.
Komarac wrote:Ocekiva se od BiH da mora priznavati sva manjinska prava blabla al u Mostaru ili negdje drugo gdje ima mojritet HR tu samo se HR akceptira - sto tu nema ta tolerancija za koju se polticki dere. Ta sicofrenija mi je bljak al jbg tako je kako je
...to je izgradio Grad Mostar.Prije rata.Krokodil Behko wrote:Komarac wrote:Ocekiva se od BiH da mora priznavati sva manjinska prava blabla al u Mostaru ili negdje drugo gdje ima mojritet HR tu samo se HR akceptira - sto tu nema ta tolerancija za koju se polticki dere. Ta sicofrenija mi je bljak al jbg tako je kako je
U neku ruku je tako, kako si rekao. Pod pojmom "BiH" podrazumijevaju se samo Bošnjaci i samo oni imaju neke posebne obaveze. Svaki put, kad se potegne neko pitanje, koje na primjer ne paše Hrvatima, to se tretira kao neodgovornost sa ošnjačke strane, namjerno blokiranje EU procesa itd..
Btw, kad smo već kod Mostara i segregacije, ima li ko da mi približi, imaju li Bošnjaci pravo, makar da prođu pored onog kliničkog centra?