Franjo Tudjman
Moderator: Krokodil Behko
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Franjo Tudjman
Domovinski rat nije fingiran... Ali da je bilo velikih mučki, bilo je...
Kad je Seks uopće uspio napisati knjigu
Kad je Seks uopće uspio napisati knjigu
Habibti, ya nour el - ain... 
- dr laganini
- Inventar foruma

Ali onda ne prodaj priču o ocu nacije... Znaci govno ko i ostali mu kolege... Točka.dr laganini wrote:..mućke su sastavni dio politike..
- dr laganini
- Inventar foruma

..otac domovinje je stvorio modernu hr koja je ispunila sve strateške ciljeve..ako ne vidiš dobro cvike nisu skupe samo pojačaj dioptriju.. 
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
PERNAR...je ljudina ipo ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- dr laganini
- Inventar foruma

Imam ja za cvike, ne brinidr laganini wrote:..otac domovinje je stvorio modernu hr koja je ispunila sve strateške ciljeve..ako ne vidiš dobro cvike nisu skupe samo pojačaj dioptriju..
Nego ti požuri psihijatru dok je zdravstvo u Hrvata besplatno... A možda se probijes preko reda... Reci da si branitelj
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- dr laganini
- Inventar foruma

Re: dr tudjmani bošnjaci...
..na danasnji dan umro najveci hrvat u povjesti hrvatske otac domovine..pocivao u miru i neka ti je laka hrvatska zemlja..
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1663 times
- Been thanked: 1497 times
e moj Franjo...
da ustanes,da vidis na sta danas lice Hrvati i Hrvatska,vratio bi se nazad isti tren...
da ustanes,da vidis na sta danas lice Hrvati i Hrvatska,vratio bi se nazad isti tren...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25270 times
- Been thanked: 6631 times
...zemlja mu kosti izbacila,akobogda! ...a poplava odnijela bRez traga!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- dr laganini
- Inventar foruma

..crkni vjestice..Veca wrote:...zemlja mu kosti izbacila,akobogda! ...a poplava odnijela bRez traga!
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Krivousti Titov general, koji je radio na podjeli Bosne isto onoliko koliko je to radio i Milosevic, pa je zapravo Bosni radio sve ono sto su njemu u Hrvatskoj radili Srbi.
DAn danas u Hrvatskoj kao i u njegovo vrijeme njegova stranka ima podrsku mahom ruralnog polupismenog seljackog stanovnistva, sto je svojestveno nacionalnim liderima, i logicno HDZ ima podrsku kriminalca, koji samo u nacionalizmu isticuci svoju nacionalnu podobnost dobijaju alibi za sve sto cine tj dobijaju prostora za kriminal.Ne dao Bog pravne drzave u kojoj se gleda individualna sposobnost covjeka,a ne nacional vjerska podobnost, pa pola HDZa ne bi imalo sta da jede
DAn danas u Hrvatskoj kao i u njegovo vrijeme njegova stranka ima podrsku mahom ruralnog polupismenog seljackog stanovnistva, sto je svojestveno nacionalnim liderima, i logicno HDZ ima podrsku kriminalca, koji samo u nacionalizmu isticuci svoju nacionalnu podobnost dobijaju alibi za sve sto cine tj dobijaju prostora za kriminal.Ne dao Bog pravne drzave u kojoj se gleda individualna sposobnost covjeka,a ne nacional vjerska podobnost, pa pola HDZa ne bi imalo sta da jede
- dr laganini
- Inventar foruma

..je podijelio je kad je oslobodio..koji si ti neznalica zatrovana ideologijomposmatrac wrote:Krivousti Titov general, koji je radio na podjeli Bosne isto onoliko koliko je to radio i Milosevic, pa je zapravo Bosni radio sve ono sto su njemu u Hrvatskoj radili Srbi.
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Ne moze on, lagani, biti dobar nijednom Bosancu. Valjda ti je to jasno. Nego, kako ti nisi u stanju da sjednes, razmislis I donosis objektivne zakljucke?
Dijelio ti predsjednik Bosnu I gotovo. Vama bio dobar (?), ali Bosni nije I gotovo. Nije ni prvi ni posljednji sa kontroverznim politickim djelovanjem.
Zasto svima prigovaras da su idolopoklonici, a sam nisi u stanju da nadjes jednu jedinu Franjinu gresku? Ne razlikujes se mnogo od titoista.
Dijelio ti predsjednik Bosnu I gotovo. Vama bio dobar (?), ali Bosni nije I gotovo. Nije ni prvi ni posljednji sa kontroverznim politickim djelovanjem.
Zasto svima prigovaras da su idolopoklonici, a sam nisi u stanju da nadjes jednu jedinu Franjinu gresku? Ne razlikujes se mnogo od titoista.
. . . . . . . . .
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
dr laganini wrote:..je podijelio je kad je oslobodio..koji si ti neznalica zatrovana ideologijomposmatrac wrote:Krivousti Titov general, koji je radio na podjeli Bosne isto onoliko koliko je to radio i Milosevic, pa je zapravo Bosni radio sve ono sto su njemu u Hrvatskoj radili Srbi.
...nije nikad kuca lajala radi sela ...
Last edited by Pasaga on 11 Dec 2016, 07:34, edited 1 time in total.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- dr laganini
- Inventar foruma

..ne kužiš a...uzmimo teoretski da je ono što je hvo i hv oslobodili ostalo pod hrvatskoj vlasti preko herceg bosne ili već..
mislim dićeš bolje zgode za podijelit 
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Nista vi niste oslobodili sto nije Klinton vec dogovorio. Ja govorim o Franji prije Washingtonskog sporazuma, kad jeste dijelio Bosnu.
. . . . . . . . .
- dr laganini
- Inventar foruma