Molio bih cenjenu administraciju da obrišu moje žvrljotine ako je moguće a najviše bi mi prijalo kad bi mi vi Majo ispratili sa jednimMaja wrote:Jao Veco baš ti koja si poznata po kratkom fitilju u ophođenju s forumašima da mi to kažeš
Haj dobro.

Moderator: VIP
Molio bih cenjenu administraciju da obrišu moje žvrljotine ako je moguće a najviše bi mi prijalo kad bi mi vi Majo ispratili sa jednimMaja wrote:Jao Veco baš ti koja si poznata po kratkom fitilju u ophođenju s forumašima da mi to kažeš
Haj dobro.

Vidiš da možeš kad hoćeš.promaja wrote:Druže ,kad nisi poželjan i to ti se otvoreno kaže ,suludo je ostajati i čekati kad će ti faliti zarez il veliko slovo u postu da ti se prišije opomena,Ban il šta ima još .
Ja sam mislio da averzije na pojedine nikove ,avatare ,smajlije ne postoje al sam se sad prvi put uverio i da ima i toga .
Još jednom ,hvala vam svima na ova dva dana koliko sam proveo sa vama ,bilo mi je lepo i zanimljivo ,nadam se da vas nisam smorio ko administraciju ...Uživajte i smejte se što više

Hajde sad ozbiljno.promaja wrote:Ja ne znam da li trebam sačekati taj BAN il mogu da idem a vi će da se pobrinete za ostalo ...kakvi smajliji,kakve slike ,prvi put sam u situaciji da mi se ograničava nešto na dva smajlija ,nijedna slika(koja slika )

Bez sale, provjeri te kristale u srednjem uhu, oni to pocesto znaju pruzrokovati.Chloe wrote:Rajo ........ manta mi se opet .. "Kao da sam drogiran, kao programiran kao da me furaju, kao da me ljuljaju ... "
Laku noć ....