__Witch__ wrote:Ja ne lazem ... ali nekad nesto presutim ...
Uoste ne volim one laf 'iskrene osobe bez dlake na jeziku' koje tako nazivaju svoj bezobrazluk ... samo bezveze dovode ljude u nezgodne situacije svojim glupim pitanjima i izjavama ...
Bitno mi je da su ljudi sretni ... npr. ako mi se ne svidjaju njene nove cizme, a ona je odusevljena i stalo joj je do mog misljenja, ja cu reci da je najbitnije da se njoj svidjaju i da su odmah i meni super ... necu reci .bas su ruzne, ne vidim ni jedan razlog zasto bi ih iko nosio, kamo li dao tolike pare za njih. i onda reci .pa ja sam samo iskrena. ... to mi je uzasna osobina ...
Postoje jednostavno neke stvari koje je najbolje presutati i treba znati ocijeniti koje su to stvari

hahaha nadjo se u 95% ovog opisa :lol ... bas sam takva i znam i sama da to nije bas osobina koja covjeku otvara sva vrata i podstice stvaranju simpatija... al´ ja tu svoju osobinu nizasta ne bih mijenjala i oni koji me dooobro znaju i vole, znaju i te kako tu osobinu cijenit´ i vole me dobrim dijelom zbog te osobine...
ja jednostavno kazem sto mislim, jedino biram nacin kako da to nekome kazem... mislim da je grozno nekome nesto sto za njega nije bas prijatno reci u sirem drustvu... toliko netakticna nisam... ako mislim da neko nije u pravu, kazem... ako je oja prijateljica obukla nesto sto se njoj svidja al´ grozno joj stoji, zasto joj ne bih rekla... bolje nego da se provaljuje i hoda ko klaun...
ne smatram to bezobrazlukom... bezobrazluk bi bio onda kad ja ne bi´ dozvoljavala da drugi budu direktni prema meni... a ja cijenim kad su ljudi prema meni iskreni, bez obzira o cemu se tu radilo... ne volim kad mi prijatelji nesto presute, i najmanje sitnice koje su mi presucene mogu kod mene poljuljat´ povjerenje prema nekome...
a inace, maher sam za slagat´ :lol ... ali samo ako treba da se iz neceg izvucem, da zbog neceg ne nadrljam, ja ili moja familija i prijatelji... uuuu tu imam ideja neprisusnih
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole