I cak postoji I socijalna kategorija. Dakle, postoji 12 miliona samohranih roditelja u Americi, I 17.5 miliona djece koji su odgajani bez oca, I skoro polovina njih zivi ispod granice siromastva.
Moderator: spacebound
Možda taj pojam, treba prevesti sa našeg na naš jezik, da bi se malo bolje razumjelo.alma75 wrote: I nisam samohrana majka?
Što to točno mijenja razlog rastave??Mutevelija wrote:Jebiga ne zna se razlog rastave.
Šta misliš ako muž sazna da ga žena vara, i još mu odnese i dijete, da želi više čuti za njih.storm wrote:Što to točno mijenja razlog rastave??Mutevelija wrote:Jebiga ne zna se razlog rastave.
Je li ono manje njegovo dijete, ako je npr majka ostavila oca (čini mi se da želiš reći, ako ona njega ostavi, bezobraznici ništa ne daj)
Ja bi trebao odgovoriti na ovo?Mutevelija wrote:Šta misliš ako muž sazna da ga žena vara, i još mu odnese i dijete, da želi više čuti za njih.storm wrote:Što to točno mijenja razlog rastave??Mutevelija wrote:Jebiga ne zna se razlog rastave.
Je li ono manje njegovo dijete, ako je npr majka ostavila oca (čini mi se da želiš reći, ako ona njega ostavi, bezobraznici ništa ne daj)
Ili se možda želi taktikom iscrpiljivanja " vrati će se ona sama kad zagusti".
Ima i takvih slučajeva.
Ovo ja zamišljam kao neke eksperimenteChloe wrote:Dijete nije krivo za (ne)djela roditelja.
Nema opravdanja nijednom roditelju da se odrekne djeteta,
da nije uz njega onoliko koliko može.
@Mute, kad budeš imao porodicu onda se javljaj na ovakve teme
puno manje od 10 godina...navika wrote:Ako bi se svi razvodili kad ljubav splahne, pitam se da li bi iko vise bio u brakuCak je i naucno dokazano (da, i tim se bavili ) da se i najjace ljubavi ugase, najkasnije za 10 godina.
Nezavidan polozaj kad si razveden, nezavidan kad si u braku, zna li neko koji je zavidan polozaj?
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests