Djeca iz Posavine su na sigurnom....sa EU putovnicama te vikendicama u BIH....KOMESAR wrote:Kasno je za mene.Nadam se da djeca naučila lekciju,naročito u Posavini.storm wrote:
Pa preseli se....čekaju te
eto kad me baš pitaš ...
Moderator: Krokodil Behko
Djeca iz Posavine su na sigurnom....sa EU putovnicama te vikendicama u BIH....KOMESAR wrote:Kasno je za mene.Nadam se da djeca naučila lekciju,naročito u Posavini.storm wrote:
Povampireno ustaštvo mi daje za pravo da fašista ostaje fašista bez obzira na protok vremena.Sve, sve više i više izlazi na vidjelo. Ivan Pernar mi jedino ostavlja malo nade da nije sve izgubljeno.Socrates wrote:
Prvo, ne mogu nikako da stanem na stranu bilo kakvog negiranja prava hrvatske drzave da bude samostalna. Kao sto I Bosna ima svako pravo da bude samostalna. Nista manje I nista vise.
A drugo, iebe se Meni sto bi se vi ubijali svako malo zarad nekih zabluda.
Sta je fasizam nego kriminal, a kriminalaca ce uvijek biti, tu si 100% u pravuKOMESAR wrote:Povampireno ustaštvo mi daje za pravo da fašista ostaje fašista bez obzira na protok vremena.Sve sve više i više izlazi na vidjelo. Ivan Pernar mi jedino ostavlja malo nade da nije sve izgubljeno.Socrates wrote:
Prvo, ne mogu nikako da stanem na stranu bilo kakvog negiranja prava hrvatske drzave da bude samostalna. Kao sto I Bosna ima svako pravo da bude samostalna. Nista manje I nista vise.
Mene je Tito učio da se obraz ne može oprati, pa ni eurima.storm wrote:Djeca iz Posavine su na sigurnom....sa EU putovnicama te vikendicama u BIH....KOMESAR wrote:Kasno je za mene.Nadam se da djeca naučila lekciju,naročito u Posavini.storm wrote:
eto kad me baš pitaš ...
Znači po tebi hrvati- ustaše?KOMESAR wrote:Povampireno ustaštvo mi daje za pravo da fašista ostaje fašista bez obzira na protok vremena.Sve, sve više i više izlazi na vidjelo. Ivan Pernar mi jedino ostavlja malo nade da nije sve izgubljeno.Socrates wrote:
Pa zato se I raspala Jugoslavija. Sto se je svako malo obracunavalo sa neprijateljima. Bio raj na Zemlji, a sve se raspade kao kula od karata. Malo mi cudna ta logika.posmatrac wrote:Ovako bi se ja obracunao sa svim nacionalistima![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Ph3I1xRMBe4
Baš te tip sa obrazom učio.....legenda siKOMESAR wrote:Mene je Tito učio da se obraz ne može oprati, pa ni eurima.storm wrote:Djeca iz Posavine su na sigurnom....sa EU putovnicama te vikendicama u BIH....KOMESAR wrote:Kasno je za mene.Nadam se da djeca naučila lekciju,naročito u Posavini.storm wrote:
eto kad me baš pitaš ...
Čitaj kako znaš i osjećaš!storm wrote:Znači po tebi hrvati- ustaše?KOMESAR wrote:Povampireno ustaštvo mi daje za pravo da fašista ostaje fašista bez obzira na protok vremena.Sve, sve više i više izlazi na vidjelo. Ivan Pernar mi jedino ostavlja malo nade da nije sve izgubljeno.Socrates wrote:
samo da znam kako čemo ubuduće ti i ja
SavršenoKOMESAR wrote:Čitaj kako znaš i osjećaš!storm wrote:Znači po tebi hrvati- ustaše?KOMESAR wrote:Povampireno ustaštvo mi daje za pravo da fašista ostaje fašista bez obzira na protok vremena.Sve, sve više i više izlazi na vidjelo. Ivan Pernar mi jedino ostavlja malo nade da nije sve izgubljeno.Socrates wrote:
samo da znam kako čemo ubuduće ti i ja
Ee stari, da su svi u sebi imali izgradjenu tu "Jugoslovesnku svijest" ne bi se onda imalo razloga sa bilo kim obracunavati.Socrates wrote:Pa zato se I raspala Jugoslavija. Sto se je svako malo obracunavalo sa neprijateljima. Bio raj na Zemlji, a sve se raspade kao kula od karata. Malo mi cudna ta logika.posmatrac wrote:Ovako bi se ja obracunao sa svim nacionalistima![]()
Meni se cini da Ste I vi sto bi se obracunavali kriminalci. Da je postojala jugoslovenska svijest drzava se ne bi raspala. Sad vam Hrvati sve krivi, a malo se vi zapitajte oko svojih stajalista.posmatrac wrote:Ee stari, da su svi u sebi imali izgradjenu tu "Jugoslovesnku svijest" ne bi se onda imalo razloga sa bilo kim obracunavati.Socrates wrote:Pa zato se I raspala Jugoslavija. Sto se je svako malo obracunavalo sa neprijateljima. Bio raj na Zemlji, a sve se raspade kao kula od karata. Malo mi cudna ta logika.posmatrac wrote:Ovako bi se ja obracunao sa svim nacionalistima![]()
Jugu su unistili kriminalci koji su se krili iza maske nacionalizma, tj kako oni kazu etno patriotizma.
Nije brate normalno da mrzis covjeka kojeg nikada u zivotu nisi vidio, o kojem pojma nemas, samo zato sto znas da negdje postoji i sto znas da ne pripada tvojoj naciji.
NAcionalizam je kriminal!
KAda sam ja rekao da su Hrvati za sve krivi? Ne kontam otkud ti to, zar nisam rekao da je Srpski nacionalizam probudio sve ostale pa i taj Hrvatski.Socrates wrote:Meni se cini da Ste I vi sto bi se obracunavali kriminalci. Da je postojala jugoslovenska svijest drzava se ne bi raspala. Sad vam Hrvati sve krivi, a malo se vi zapitajte oko svojih stajalista.posmatrac wrote:Ee stari, da su svi u sebi imali izgradjenu tu "Jugoslovesnku svijest" ne bi se onda imalo razloga sa bilo kim obracunavati.Socrates wrote:Pa zato se I raspala Jugoslavija. Sto se je svako malo obracunavalo sa neprijateljima. Bio raj na Zemlji, a sve se raspade kao kula od karata. Malo mi cudna ta logika.posmatrac wrote:Ovako bi se ja obracunao sa svim nacionalistima![]()
Jugu su unistili kriminalci koji su se krili iza maske nacionalizma, tj kako oni kazu etno patriotizma.
Nije brate normalno da mrzis covjeka kojeg nikada u zivotu nisi vidio, o kojem pojma nemas, samo zato sto znas da negdje postoji i sto znas da ne pripada tvojoj naciji.
NAcionalizam je kriminal!
dr laganini wrote:..i triba da se niamo petljali sad bi chloe slala.pozdrave iz rsrpske..ne govorim ja uzalud pomozi sirotu na sramotu..ali nema vise morace se dobro naguzit ako ceko ih uvest u eu..il bolje da se priklone turakoruskoj alijansi srbi ce jedva docekat
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests