SRETAN ROĐENDAN

Horoskop, numerologija, kolačići sudbine, proroci, razni testovi i zanimljivosti.
Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1661 times
Been thanked: 1493 times
Status: Online

Re: SRETAN ROĐENDAN

Post by Tokmak »

Sretan rodjendan Heidi... :cvijece
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10064 times
Been thanked: 17062 times
Status: Offline

Post by spacebound »

Tigris wrote:molim vas, dajte sliku jednu sa velikom korpom limuna :pusi :D.
Image
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
nora
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by nora »

Heidi da ne pisem karmu na kaladontu kao neki :hihi

Sretan ti rodjendan kraljice :cvijece
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates »

Draga Moja Heidi,

Sretan ti Rodjendan, mio Corazon, meine herzika :cvijece :srce

Sjedim sinoc i gledam kroz prozor. Padao snijeg, one krupne prebijele i prenjezne pahulje. Nježne, gorde i nepobjedive. I nekako me ta bjelina, taj neki ukupni bijeli
(praznicni) ugodjaj, podsjetio na tebe. A ima li ista lijepo da me ne podsjeća na tebe, pita se analitička strana moje ličnosti. Ma nema, a i tako treba da bude. Zato i mislim da će ljepota, taj wow moment, spasiti svijet, kako onaj plaho pametni Rus reče,a ja ga tako velicanstveno poruzni svojim dodacima. :zubi
Sutra kad budem morao cistiti ovaj snijeg necu biti tako nadahnut. Nego pali masinu I cisti sve u okrugu dva kilometra :D.

Anyway, htio sam da kazem barem jednu stvar. Čovjek mora sebe prepustiti tom wow trenutku jer bez tog je mrtav. Bez njega, moze da bude pametan, može da bude dovitljiv, može da bude duhovit, sam sebi dovoljan, sarkastican, ironičan, ciničan, tehnološki usavrsen, prividno savrseni self-help produkt modernog svijeta, i još milion riječi mogu da dodam ovdje.
Ali, bez te neobjasnjive wow zayebancije, covjek ne može da bude živ. I onda mu, covjeku ne preostaje ništa drugo nego da je mrtav. I turbo-folker, dodao bih ovdje. :p Mrtvi kvazi-cinicni turbo-folkeri su svuda oko nas, jedu, piju,hodaju, deru se - samo se okreni. U Kanadi, Bosni, Zimbabweu i na Kubi. Na drugoj planeti, u drugoj Galaksiji. I to nema nikakve veze sa muzikom. Ovu prethodnu recenicu sam dodao da me ne bi Udruzenje Ljudi Koji Slusaju Turbo-Folk kolektivno napalo na pp. :lupa

Da ne duzim, Frau Von Beethoven, ti si moj wow. :pusa

Pišem ti ovu cestitku iako si me zamolila, indirektno, da je ne pišem. A sta ću bona nego pisat', malo sam i prepio vina sinoc i preslusao hrpe pjesama iz mog rodnog kraja i okoline? I jednu od Rokera S Moravu. :D. I svaka od tih pjesama sa tvojim originalnim pecatom. :ljub
Samo, imam izvjesnih poteškoća pisati ovo, moram priznati. I to je zato jer je nas povezala samo jedna rijec, a definisala druga. Dvije rijeci. Mogao sam samo njih napisati i bilo bi dovoljno. Sta imam dalje da pametujem? Ali, eto, u ime svih onih porodica i djece kojima si zivot uljepsala I olaksala,u ime svih savskih ribica koje hranis izgovarajuci pjesmicu koju si naucila od Dede the Legende, u ime svih ostalih, morao sam nesto da I kazem, Meine Liebe. :kiss

Morao sam iako si me toliko si me puta ostavila bez rijeci. Mene usutkaju samo posebne okolnosti, I samo ponekad rijeci. Usutkala me Zvjezdana Noc Van Goghova koja visi u New Yorku. Usutkalo me mjesto Isusovog krstenja, jedna dzamija u Damasku, mjesto gdje je onaj kreten ubio Lenona. Od živih ljudi slabo ko. A valjda sam i sam kriv za to. Mozda sam i ja bio samo turbo-folker. :hm
Al' eto, ti si me ostavila bez rijeci toliko puta. Kad ljudima hoces reci nesto lijepo, da li je vazno da im kazes kakvi su oni ili kakav osjecaj proizvode u tebi? Ili je to sve isprepleteno? Ja nespretno upraznjavam obje ove discipline, svejedno, jer sam ocigledno deficitiran u svom kapacitetu da izrazavam osjecaje. :ooo

Evo, zavrsavam ovu cestitku I opet me ovaj jedan davi kako se razvodi I kako bi mu zivot bio ljepsi da se ne razvodi. No kidding, genius!!! Tacno mi dodje da mu lupim samar. Dok nije bio u procesu razvoda, nabacivao se svakoj zeni. A sad kad se razvodi, ququ lele, mila majko, "postacu samo statisticki podatak". Anyway, digresiram. :p To mi je obicaj.

Ipak je bolje da sutim I osjecam. Jos jednom, Sretan Rodjendan I da dodam;

Madam Heidi from Njemacku, ti si mene bona ostavila bez ijedne jedine rijeci a sve ovo gore I sve sto ti ikad ispricam je moj neuspio pokusaj da prikrijem tu cinjenicu. :pusa

https://www.youtube.com/watch?v=lWfcj0R0kfY

Iskreno Tvoj

Satarash :ljub
. . . . . . . . .
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm »

:klanja e brate soc :pivo respect
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3486 times

Post by Chloe »

Jaoooo, kako fino :rozi ... :julia

Svaka ti čast @Soc ... Image
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

:love
Heidi, da sam ja ti rekla bih mu: "Pristajem!" i nek me vodi de hoce :sram
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1677 times
Been thanked: 3195 times

Post by Mutevelija »

Ne ide to tako :jok

Jedno vrijeme će on nju ganjati, ona će se praviti hladna, pa će onda ona njega ganjati.

Ti sapace kao da nis inikad gledala sapunice.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Mutevelija wrote:Ne ide to tako :jok

Jedno vrijeme će on nju ganjati, ona će se praviti hladna, pa će onda ona njega ganjati.

Ti sapace kao da nis inikad gledala sapunice.
Ma nije to, nego ti još nisi izašao iz puberteta :oo
rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 2 times

Post by rethna »

Last edited by rethna on 15 Dec 2016, 19:01, edited 1 time in total.
Question everything.
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

Image
zajeba me sto jest jest.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 39 times
Been thanked: 905 times

Post by Sibila »

:love

....jel joj sike pipnuo :rozi .... :julia
Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 39 times
Been thanked: 905 times

Post by Sibila »

mislim na soca i heidi :julia
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Tigris wrote:mislim na soca i heidi :julia
Hajd sto Mutevelija, al' sto ti kvaris romantiku :daca
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

Ja i Tigris smo zajedno je li tako Tigri :srce
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 7 times

Post by Heidi »

Hvala vam na lijepim rijecima i zeljama, uzvracam istom mjerom ako ne i vise. Budite mi zdravi i sretni. :)

Nisam skrta na rijecima, neka ovo bude dovoljno za sada, uzvratim drugi put.... posto su me pookle emocije, oprostite, moram prvo da dodjem sebi :oo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi »

Socrates wrote:Draga Moja Heidi,

Sretan ti Rodjendan, mio Corazon, meine herzika :cvijece :srce

Sjedim sinoc i gledam kroz prozor. Padao snijeg, one krupne prebijele i prenjezne pahulje. Nježne, gorde i nepobjedive. I nekako me ta bjelina, taj neki ukupni bijeli
(praznicni) ugodjaj, podsjetio na tebe. A ima li ista lijepo da me ne podsjeća na tebe, pita se analitička strana moje ličnosti. Ma nema, a i tako treba da bude. Zato i mislim da će ljepota, taj wow moment, spasiti svijet, kako onaj plaho pametni Rus reče,a ja ga tako velicanstveno poruzni svojim dodacima. :zubi
Sutra kad budem morao cistiti ovaj snijeg necu biti tako nadahnut. Nego pali masinu I cisti sve u okrugu dva kilometra :D.

Anyway, htio sam da kazem barem jednu stvar. Čovjek mora sebe prepustiti tom wow trenutku jer bez tog je mrtav. Bez njega, moze da bude pametan, može da bude dovitljiv, može da bude duhovit, sam sebi dovoljan, sarkastican, ironičan, ciničan, tehnološki usavrsen, prividno savrseni self-help produkt modernog svijeta, i još milion riječi mogu da dodam ovdje.
Ali, bez te neobjasnjive wow zayebancije, covjek ne može da bude živ. I onda mu, covjeku ne preostaje ništa drugo nego da je mrtav. I turbo-folker, dodao bih ovdje. :p Mrtvi kvazi-cinicni turbo-folkeri su svuda oko nas, jedu, piju,hodaju, deru se - samo se okreni. U Kanadi, Bosni, Zimbabweu i na Kubi. Na drugoj planeti, u drugoj Galaksiji. I to nema nikakve veze sa muzikom. Ovu prethodnu recenicu sam dodao da me ne bi Udruzenje Ljudi Koji Slusaju Turbo-Folk kolektivno napalo na pp. :lupa

Da ne duzim, Frau Von Beethoven, ti si moj wow.

Pišem ti ovu cestitku iako si me zamolila, indirektno, da je ne pišem. A sta ću bona nego pisat', malo sam i prepio vina sinoc i preslusao hrpe pjesama iz mog rodnog kraja i okoline? I jednu od Rokera S Moravu. :D. I svaka od tih pjesama sa tvojim originalnim pecatom. :ljub
Samo, imam izvjesnih poteškoća pisati ovo, moram priznati. I to je zato jer je nas povezala samo jedna rijec, a definisala druga. Dvije rijeci. Mogao sam samo njih napisati i bilo bi dovoljno. Sta imam dalje da pametujem? Ali, eto, u ime svih onih porodica i djece kojima si zivot uljepsala I olaksala,u ime svih savskih ribica koje hranis izgovarajuci pjesmicu koju si naucila od Dede the Legende, u ime svih ostalih, morao sam nesto da I kazem, Meine Liebe. :kiss

Morao sam iako si me toliko si me puta ostavila bez rijeci. Mene usutkaju samo posebne okolnosti, I samo ponekad rijeci. Usutkala me Zvjezdana Noc Van Goghova koja visi u New Yorku. Usutkalo me mjesto Isusovog krstenja, jedna dzamija u Damasku, mjesto gdje je onaj kreten ubio Lenona. Od živih ljudi slabo ko. A valjda sam i sam kriv za to. Mozda sam i ja bio samo turbo-folker. :hm
Al' eto, ti si me ostavila bez rijeci toliko puta. Kad ljudima hoces reci nesto lijepo, da li je vazno da im kazes kakvi su oni ili kakav osjecaj proizvode u tebi? Ili je to sve isprepleteno? Ja nespretno upraznjavam obje ove discipline, svejedno, jer sam ocigledno deficitiran u svom kapacitetu da izrazavam osjecaje. :ooo

Evo, zavrsavam ovu cestitku I opet me ovaj jedan davi kako se razvodi I kako bi mu zivot bio ljepsi da se ne razvodi. No kidding, genius!!! Tacno mi dodje da mu lupim samar. Dok nije bio u procesu razvoda, nabacivao se svakoj zeni. A sad kad se razvodi, ququ lele, mila majko, "postacu samo statisticki podatak". Anyway, digresiram. :p To mi je obicaj.

Ipak je bolje da sutim I osjecam. Jos jednom, Sretan Rodjendan I da dodam;

Madam Heidi from Njemacku, ti si mene bona ostavila bez ijedne jedine rijeci a sve ovo gore I sve sto ti ikad ispricam je moj neuspio pokusaj da prikrijem tu cinjenicu.

https://www.youtube.com/watch?v=lWfcj0R0kfY

Iskreno Tvoj

Satarash :ljub

Ma ti si moj Nonplusultra Wow :ljub :srce

I da spasim post dok nisi obrisao haha
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates »

Preduhitrila si me za sekundu ili dvije. :D.

Dok se ja svadjam oko tovarisha Staljina, ti iskoristi priliku. :p
. . . . . . . . .
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi »

Gotovo je :oo Sto nije zapisano i ne postoji :oo

Sad cu da te vezUm S lancU :D. :ljub
Vladimir RUS
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Vladimir RUS »

Image

:hihi
Post Reply

Return to “Astrologija, testovi, mozgalice”