Aha mora se od zene koja doji. I morati sisom na oko nakapatiMaja wrote:Pasa za sve ocne probleme ide mlijeko iz sise
Nije zezancija, stvarno su to prije zene radile.
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1679 times
- Been thanked: 3209 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41557 times
- Been thanked: 28336 times
Ciganku kakvu pasaga
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4231 times
- Been thanked: 4412 times
A tebe to baš žulja da znaš-e baš se družimrethna wrote: Bas druzi ili je i on na terapijama?
Ako ti je tako lakše, evo prihvatam odgovornost za tvoje problematično ponašanjePodrinjac wrote: Profi je da pokvari čovjeka. Kad sam se ja počeo družiti sa njom i nekakve mi terapije pripisivala odmah nakon toga me banovaše sa foruma. Zato sam odlučio da se malo udaljim od nje i njenih terapija. Kvari čovjeka.
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
Ne da mi se sad traziti ona tema " Sta ste khmkhm danas", a i ovo, sto hocu da ispricam nije se desilo danas vec prije mjesec otprilike, pa stoga ovdje ...
Taj dan sam bila posebno aktivna; ono, kad istovremeno radis vise toga. Elem, opci haos.
A vec duze vremena kete mi jedne proslosezonske cizmice, ostavljene na mjesto da me "bodu u oci", da bih im pruzila odgovarajucu njegu i odlozila ih, da tako uredne zdravo odmaraju do proljeca. I nikako mi se nije dalo to odraditi.
Riba iz tave "zove" da ju se prevrne, voda za supu vrijeee i ceka na ubacivanje knedli, ves masina pisti da je zavrsila s pranjem, ... a ja spazih cizmice i pomislih "e, dosta vise. Ovo sad ima da odradim, bez odlaganja. Latim za cizme i dok desnom rukom naslijepo dohvatam sprej i onu spuzvicu, pogled bacam ka tavi, procjenjujem da riba moze jos minut da izdrzi i saceka. Nasprejam cizmice i spuzvicom ih sredim, postase kao nove. I odmah da vratim sprej na mjesto, stavljam poklopac i tek onda mi nesto nije jasno al u Tom momentu ne znam odmah sta.
Zazmurim, ono naduze, krivo mi, jer sam svjesna da nesto ne stima. I dok se tako jedem jos zmureci, odjednom sam kao svjesna da je sprej koji upravo ostavih velik, a znam da onaj za cizmice nije
o, nee ... kako i pomislih i uvjerih se pogledavsi, umjesto spreja za cizmice dohvatila sam sprej protiv insekata. I tek tad pomalo poceh razaznavati miris spreja
Al', cizmice su boli glava
Taj dan sam bila posebno aktivna; ono, kad istovremeno radis vise toga. Elem, opci haos.
A vec duze vremena kete mi jedne proslosezonske cizmice, ostavljene na mjesto da me "bodu u oci", da bih im pruzila odgovarajucu njegu i odlozila ih, da tako uredne zdravo odmaraju do proljeca. I nikako mi se nije dalo to odraditi.
Riba iz tave "zove" da ju se prevrne, voda za supu vrijeee i ceka na ubacivanje knedli, ves masina pisti da je zavrsila s pranjem, ... a ja spazih cizmice i pomislih "e, dosta vise. Ovo sad ima da odradim, bez odlaganja. Latim za cizme i dok desnom rukom naslijepo dohvatam sprej i onu spuzvicu, pogled bacam ka tavi, procjenjujem da riba moze jos minut da izdrzi i saceka. Nasprejam cizmice i spuzvicom ih sredim, postase kao nove. I odmah da vratim sprej na mjesto, stavljam poklopac i tek onda mi nesto nije jasno al u Tom momentu ne znam odmah sta.
Zazmurim, ono naduze, krivo mi, jer sam svjesna da nesto ne stima. I dok se tako jedem jos zmureci, odjednom sam kao svjesna da je sprej koji upravo ostavih velik, a znam da onaj za cizmice nije
o, nee ... kako i pomislih i uvjerih se pogledavsi, umjesto spreja za cizmice dohvatila sam sprej protiv insekata. I tek tad pomalo poceh razaznavati miris spreja Al', cizmice su boli glava
E sad necu ni kako ja hocu
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10084 times
- Been thanked: 17079 times
Maja wrote:Pasa za sve ocne probleme ide mlijeko iz sise
Nije zezancija, stvarno su to prije zene radile.
E, ovu su mi mnoge savjetovali dok sam dojila, sta god je kome god u kuci "De zakapaj" Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3941 times
- Been thanked: 2967 times
- Status: Online
...no coment .....spacebound wrote:Maja wrote:Pasa za sve ocne probleme ide mlijeko iz sise
Nije zezancija, stvarno su to prije zene radile.E, ovu su mi mnoge savjetovali dok sam dojila, sta god je kome god u kuci "De zakapaj"
![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Sabah hajrullah i dobro jutro ... 
@Paša jesi li bolje?
@Paša jesi li bolje?
- Pasaga
- Hadžija

...hvala na pitanju .....
...jest,ko..malcice...
moram opet danas kod hecima ....
...jest,ko..malcice...
moram opet danas kod hecima ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Chloe
- Žena za sva vremena

U 11,40 h godina dana od moje registracije ... 
- spacebound
- Urednik foruma

Je l' da čekamo do tada sa rođendanskom čestitkomo il' moRe odmahChloe wrote:U 11,40 h godina dana od moje registracije ...
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Hej @space
.... to je tu negdje ... prije ili kasnije ako je od
dobro je došlo. 
Last edited by Chloe on 18 Dec 2016, 09:24, edited 1 time in total.
- spacebound
- Urednik foruma

Sretna ti prva godina forumanja i da Bog da forumala dok ti ne omrzne

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Da si izostavila ovo iza crtice, mogla si me pristojno izmucitisrculence7 wrote:A tebe to baš žulja da znaš-e baš se družimrethna wrote: Bas druzi ili je i on na terapijama?![]()
Question everything.
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4231 times
- Been thanked: 4412 times
Ne znam odakle ti ideja da uživam u sadizmu, naročito kada su rekovalescenti poput tebe u pitanju 
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
Ovo iza zareza pobija ovo prije, drugim rijecima itekako uzivas. 
Question everything.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Aksamhajr'lagreeneyes wrote:Podnehajr'la
Mama napravila litrenjacu kafe. Ona i komsinica popile 3 fildzana zajednickim snagama. Pogodite ko se hrabro borio i izborio s ostakom zloglasne tekucine?
Samo sabura
- Pasaga
- Hadžija

...fala drug ...Socrates wrote:Drži se Pasha.
vec mi je mnogo bolje ....
P.S.
Smo me @spaice moze spasit .....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce