E, vidis, a mene nije ni uvrstila u listu iz istog razloga (otprilike isto dva mjeseca) , plus jos sto ti nisi bio ni registrovan cijele godine, tako da su sva pravila Dunjaluka
ovdje prekrsena. To jedna stvar, a druga stvar - tradicionalno gledano, bio sam u zadnjih desetak godina na nekoliko foruma koji poticu iz BiH i probosanski orjentisanih.
Na bas svakom od tih foruma je oscilirao nekakav cetnik iz Kanade provocirajuci sve bosansko i to skroz dole do majcinskog mlijeka takoreci, onako konstantno i neumorno.
I dok sam ja totalno odlucio da ga lokaliziram i da mu doslovno mater j.... dotle je moderacija reagovala poput onog nemocnog i "prelijepog" Salkica iz skupscine Vlaske Nizije.
Sta hocu da kazem, hocu da kazem da je moderacija svih tih bosanskih foruma u najmanju ruku vazda nelogicna, a sto se tice ovog
drugog, ja vise stvarno ne znam koliko vukovi s Ontarija mogu da mijenjaju dlaku vs cud (ko ce ga znati, mozda su i celavi).
Suma sumarum, ne vjerujem nicem kanadskom a jos manje bosanskoforumskimoderatorskom pa to ti je

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.