... mail tamo neki sam sinoć sredila - jedino pozitivno ...
Da. Nedostajali ste mi ...
@muha mi je kolač servirao, @max igrao kaladonta sa mnom ali nije to to ....
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Znam ....Melek wrote:Clohi, brines me ..

Kad već ides na klix idi im se nagovori na temi"Pa se ti oženi djevojkom sa sela" u moje ime.S mitraljezom bih im tamo uletilaChloe wrote:Zbog nedostajanja foruma dan je bio katastrofa. Počevši od ustajanja i povraćanja malecke, pa razočaranosti naručenim artiklima koji nisu odrađeni kako sam zamislila, hrpu gluposti u toku službe, demonstrativni odlazak s posla prije vremena, ogrebano auto na parkingu
![]()
@muha mi je kolač servirao, @max igrao kaladonta sa mnom ali nije to to ....... ovdje sam kod kuće.

Mah, tamo treba teška artiljerija ....spacebound wrote:Kad već ides na klix idi im se nagovori na temi"Pa se ti oženi djevojkom sa sela" u moje ime.S mitraljezom bih im tamo uletilaChloe wrote:Zbog nedostajanja foruma dan je bio katastrofa. Počevši od ustajanja i povraćanja malecke, pa razočaranosti naručenim artiklima koji nisu odrađeni kako sam zamislila, hrpu gluposti u toku službe, demonstrativni odlazak s posla prije vremena, ogrebano auto na parkingu
![]()
@muha mi je kolač servirao, @max igrao kaladonta sa mnom ali nije to to ....... ovdje sam kod kuće.
![]()

Behkoni, srećom sam bila u obavezama, inače bih crkla bez kaladontaKrokodil Behko wrote:Đe li je Femeja igrala kaladonte

Bla wrote:eno sad svi imali nekakvih obaveza

Moram se sloziti sa tobomPodrinjac wrote:Zabrinut sam za vas.