Znači bitnije je da su ti nokti čisti nego da li ce porodica djeca dobit kakvu boleštinu od 5cm prašine...vi biste izgleda porodicu, ali da neko drugi brine o svemu..Čupava wrote:Imam vremena za sve ako zelim...Pametnica wrote:Znači priznaješ da nemate vremena za osnovne stvari? Zar te ne bi bilo stid da ti tudjin čisti prljavštinu koju ti proizvodiš? S aspekta šerijata muž može ženi nabaviti kućnu pomoćnicu.Čupava wrote:Uposlena zena ako zeli moze sebi priustiti kucnu pomocnicu, dok domacica ne-"za sve ima vremena"...Pametnica wrote:Ono što je meni tužno da vidim, pročitam da vas ispada sramota raditi kućne poslove. Ja i ti, većina kao da živimo u drugim svjetovima. Primjera radi, kod mene ovih par dana boravi muževna porodica. Dok meni to predstavlja zadovoljstvo, tebi bi to bio dodatni teret. A udala se!à ako mi se ne cisti tih dana...
"prljavstina"koju proizvodim, lakse je platiti... Volim duge nokte..
tako da svaki put kad ih mogu zastiti, nadem nacina da ih ocuvam.. Ciscenjem po kuci samo ih ostetim...
![]()
Jel shvaćaš da si upravo rekla beterna sam da održavan higijenu ruku, jer bi morala čačkatt, ribat nokte, vadit prljavštinu