Izopacene turkinjerethna wrote:A ko je na slici s lijeva na desno?
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
Zar i mala?Pametnica wrote:Izopacene turkinjerethna wrote:A ko je na slici s lijeva na desno?

Question everything.
Pametnica wrote:Da ....a sad i santa klausUsername wrote:Istanbul?
Toliko o erdoganovoj islamizaciji

Ako si ovo ti -- ljepotica --

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
@Pametnica .. Ti koja znas kako odgajati djecu, ti ne bi trebala ni kacati djecije foto na forum koji je pristupačan svakome..da je ovo neko drugi uradio odmah bi ga prozvala " lišim roditeljem"...
al' hajd pa od tebe je -...
necemo biti iznenađeni ... 

.
..Ne vidim veliku razliku od postanja na FB , koji je vjerovatno posjeceniji.
..Da, za djecu je problem , jer nisu tu svojom voljom.
No. zakon to ne odredjuje.

..Da, za djecu je problem , jer nisu tu svojom voljom.

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Ja nemam nista protiv postavljanja slika ovdje
Moze i u pp
Moze i u pp

Question everything.
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1491 times
- Been thanked: 1397 times
Jutros nailazim pored susjednog ulaza,u kojem inače žive problematične obitelji i pojedinci i začujem 4-5 pucnjeva iz pištolja koji udaraju kao u neki lim...
Okrećem se oko sebe,gledam gore,gledam u pumpu pored da nije možda pljačka i sve čekam da me zalutali metak pogodi u leđa...
Srećom danas nisam ništa pročitao u crnoj kronici na netu iz čega zaključujem da neka budala u 7:30 vježba pucanje iz pištolja u sred grada...
Okrećem se oko sebe,gledam gore,gledam u pumpu pored da nije možda pljačka i sve čekam da me zalutali metak pogodi u leđa...

Srećom danas nisam ništa pročitao u crnoj kronici na netu iz čega zaključujem da neka budala u 7:30 vježba pucanje iz pištolja u sred grada...

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Ma ista stvar, ali posto smo na forumu.. Pa reko "samo da kazem"..SPINERKA wrote:..Ne vidim veliku razliku od postanja na FB , koji je vjerovatno posjeceniji.
..Da, za djecu je problem , jer nisu tu svojom voljom.No. zakon to ne odredjuje.

.
zloćko tokmak wrote:Jutros nailazim pored susjednog ulaza,u kojem inače žive problematične obitelji i pojedinci i začujem 4-5 pucnjeva iz pištolja koji udaraju kao u neki lim...

Bočinje do Maoče

Jok ja sam čekala redSPINERKA wrote:Pametnica wrote:Da ....a sad i santa klausUsername wrote:Istanbul?
Toliko o erdoganovoj islamizaciji![]()
Ako si ovo ti -- ljepotica --
To sam slikala onima da imam kao argument islamizaciji turske

--------------------------------------------------------------------------------
(Ahmed, Nesai)
(Ahmed, Nesai)
Dala bih ti karmu al nema ti jeSPINERKA wrote:..Ne vidim veliku razliku od postanja na FB , koji je vjerovatno posjeceniji.
..Da, za djecu je problem , jer nisu tu svojom voljom.No. zakon to ne odredjuje.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
(Ahmed, Nesai)
(Ahmed, Nesai)
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
kad moj mačak Bubi i ja surfamo svašta se dešava sa postovima ... 

- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
FB "vjerovatno posjeceniji"?SPINERKA wrote:..Ne vidim veliku razliku od postanja na FB , koji je vjerovatno posjeceniji.

Crvena bi ti za ovo trebala dati funkciju forumskog propagandiste.

. . . . . . . . .
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Otišao večeras s društvom u šetnju, ni sluteć' šta će se desiti, i umal' ne nastradasmo. Šetamo tako cestom i pošto sam ja išao u rikverc-drito gledam kako nekih tridesetak metara dalje od nas(prije toga savladao ili je mislio savladati popriličnu krivinu) ide automobil velikom brzinom(išao je 80/90 km/h sigurno), a potom krenu plesati po cesti bukvalno bez smanjenja brzine i srećom na nekih 10-15 metara od nas skrenu desno, izbježe garažu, i strovali se u nečiju avliju kroz puteljak kojim se jedva spustiš u po bijela dana s minimalnom brzinom, i udari u žičanu ogradu koja je kao coknu imala nake betonske stubove. A što je najgore mi to sve gledali onako kao u kinu sa sve sloumoušnom. Bukvalno svaki detalj vidjeli, od plesanja, strovalenja, udarca u betonske stubove i udarca vozača o krov(i tako upali svjetlo u unutrašnjosti auta kao da nama priredi bolji "snimak") pa potom od suvozačev dio kontrolne table.
I na sve to izlazi lik u čiju je avliju proletio i dere se kolik' grla ima "šta radiš to?! Sa'ću ti zvati policiju." Ni da vidi je l' se čovjek povrijedio, je l' uopće živ, ledteneyebo
I na sve to izlazi lik u čiju je avliju proletio i dere se kolik' grla ima "šta radiš to?! Sa'ću ti zvati policiju." Ni da vidi je l' se čovjek povrijedio, je l' uopće živ, ledteneyebo

Samo sabura
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1634 times
- Been thanked: 3045 times
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Socrates wrote:FB "vjerovatno posjeceniji"?SPINERKA wrote:..Ne vidim veliku razliku od postanja na FB , koji je vjerovatno posjeceniji.
![]()
Crvena bi ti za ovo trebala dati funkciju forumskog propagandiste.

Ne diraj lava dok spava.

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Sabah hajrullah i dobro jutro ....
... danas je zadnji radni dan u ovoj godini. Da nam je hairli.