Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Heidi wrote:Da, sama sam kriva sto nisam pretjerala
a jesi bila sama?
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
Ma da ste vi pile, slabo koja bi poranila sabahile na forumu
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
spacebound wrote:Ej, ozbiljno, cijelu noć sam čejfila flašu vina, ništa nisam osjetila, nikakvu promjenu, ni da malo zalila a jutros mi se tintara raspada
Ma čim to "naši" proizvode, nema od toga ništa..i sirće bi ti pružilo jači efekat
(Ahmed, Nesai)
Poslala sam (ako je to to) da me metnu u grupu šupak foruma
(Ahmed, Nesai)
I ja sam po vinu udarala i cudi me sto nemam ni m od mamurluka
Al sam lagano zabrinuta, popila bocu i pol i nista nisam osjetila ovo postaje preskup sport za mene