Ja sam vjerovala da je Bog dimnjak

Moderator: spacebound
kako si bio meden
Imam ja i par jos medenijih slika
Jos je to i dobro.. kad je meni,moj stariji buraz,rekao kako smo se nas trojica rodili,silence wrote:Dugo sam vjerovala da su me majka i otac našli u šumi![]()
![]()
![]()
![]()
Kada sam bila mala, pitala ja mamu kako sam se rodila. Kaže meni mama da su njih dvoje šetali šumicom i čuli iza nekog grma plače beba. Pogledali i bila to ja. Kaže da sam bila slatka i uzeli me.![]()
![]()
.
Hahahh, stvarno sam dugo vjerovala u ovu priču.
Hahahhaha. To ti izgledalo gore nego da su te u šumi našli?Krokodil Behko wrote:Jos je to i dobro.. kad je meni,moj stariji buraz,rekao kako smo se nas trojica rodili,silence wrote:Dugo sam vjerovala da su me majka i otac našli u šumi![]()
![]()
![]()
![]()
Kada sam bila mala, pitala ja mamu kako sam se rodila. Kaže meni mama da su njih dvoje šetali šumicom i čuli iza nekog grma plače beba. Pogledali i bila to ja. Kaže da sam bila slatka i uzeli me.![]()
![]()
.
Hahahh, stvarno sam dugo vjerovala u ovu priču.
zanijemio sam od cuda i zabezeknuto upitao: " To oni radili cak tri puta"
Nisam htio da pricam sa burazom tri dana zbog njegovog laganja
I kolika puta sam otišla u školu bez knjige jer se nisam mogla sjetiti da je pod jastukomeuphoria wrote:Ja sam vjerovala da kada stavis knjigu ispod jastuka i tako zaspis, ujutro se probudis i sve to znas
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest