...
vidim da ti je grejanje dobro, ten fin...mlečno beli poput mog...znači treba te mazati dobro sa kremom
Moderator: Krokodil Behko

E i to što kažeš. Imam i ja razbacanih komšija, ček samo da ih pofatam i uslikamZagorka wrote:Pa i rum fata komsiju osmana kad god treba kakvu fotku. Osman pronosao sve kontrine majice. Dobro njemu, dobro rumu.Krokodil Behko wrote:greeneyes wrote:Behkoni, daj baci kakav adut. Stanje na terenu nije bajno po tebe.
Ali, ja nemam adute
ms_fler wrote:ali imaš svoju simpatijuKrokodil Behko wrote:greeneyes wrote:Behkoni, daj baci kakav adut. Stanje na terenu nije bajno po tebe.
Ali, ja nemam adute![]()
jesi li video ona dva srca![]()
ms_fler wrote:auuuu fino to tu kod tebe...pa sad ne znam jel treba ja nešto da izvedem?
...
To je bilo nisko cak i za tebeRauber wrote:vidis sta birethna wrote:Banuj sebe, zasluzio si makar to
Ne razumije, u tome je poentaSPINERKA wrote:..Zbilja si pretjerao , pa ti si taj koji razumijue salu , i sali --cemu ovo sve ?Rauber wrote:mali fasovaces oces svih mirethna wrote:Banuj sebe, zasluzio si makar to

mali ne seri ,ajd jos jednu progovori smrdo smrdljivirethna wrote:Ne razumije, u tome je poentaSPINERKA wrote:..Zbilja si pretjerao , pa ti si taj koji razumijue salu , i sali --cemu ovo sve ?Rauber wrote:mali fasovaces oces svih mirethna wrote:Banuj sebe, zasluzio si makar to
Ali hajde ima ban, sta ce jadnik

greeneyes wrote:Mir, mir, mir, niko nije kriv
Behkoni, uputi joj onaj Klintvudski pogled. Nema jaceg aduta na dunjaluku.

Krokodil Behko wrote:greeneyes wrote:Mir, mir, mir, niko nije kriv
Behkoni, uputi joj onaj Klintvudski pogled. Nema jaceg aduta na dunjaluku.
E dobro si,.. prije nego što neko nastrada..
Momci, lijepo se družite, nemoj kasnije da pričate kako sam ja krokodil.

Smijesan si rumicu.Rauber wrote:mali ne seri ,ajd jos jednu progovori smrdo smrdljivirethna wrote:Ne razumije, u tome je poentaSPINERKA wrote:..Zbilja si pretjerao , pa ti si taj koji razumijue salu , i sali --cemu ovo sve ?Rauber wrote: mali fasovaces oces svih mi
Ali hajde ima ban, sta ce jadnik

ms_fler wrote:Bili Bob Torton i glavom i bradom...ne zvala se ja Krokodilkova simpatija :super:

ms_fler wrote:Bili Bob Torton i glavom i bradom...ne zvala se ja Krokodilkova simpatija :super:

Da da, gospodin sa asfalta koji nikad nije oro zemlju pa mu Sunce nije moglo sprziti mozak da se lozi na par zenskih nozica a da ne vidi lice, znaci i mjerenje treba zasluzitims_fler wrote:Ne nisam...jel' to onaj fini gospodin što odmah uzima meru?greeneyes wrote:Jesi upoznala Posmatraca?