Moderator: VIP
IstoPasaga wrote:...grah se vec kuha....i pokoji komadic suhog mesa ....![]()
piše ti dole, drug, čovek i komunistagreeneyes wrote:Koji si ti
pa šta bi sad svi bili šveđani, ko ibrahimovićSocrates wrote:I sto samo bosanska banda?
Jel' ovo nesto nacionalisticko-sovinisticki ksenofobicno?
drug moj zeleni, nije valda ti mene stvarno zaboraviogreeneyes wrote:Haj drug i komunista mogu zajedno. Ali da pritom budes i co'ek-ne'a saMse.
Ooooo Sarajko, drugarice stara, šta ima novoBijeli badem wrote:Oooo crveni...dobro si našao put ovamokomunist wrote:Malo sam svratio, da vas nerviram, bando bosaMska
Ma jok. Malo se zezamkomunist wrote:drug moj zeleni, nije valda ti mene stvarno zaboraviogreeneyes wrote:Haj drug i komunista mogu zajedno. Ali da pritom budes i co'ek-ne'a saMse.
To su samo glasine.komunist wrote:Ooooo Sarajko, drugarice stara, šta ima novoBijeli badem wrote:Oooo crveni...dobro si našao put ovamokomunist wrote:Malo sam svratio, da vas nerviram, bando bosaMska![]()
U mene 2016 bila katastrofa, al eto, što te ne ubije, samo te ojača
Dobro je drugar, nego kako ti, jesi našao neku ribicugreeneyes wrote:Ma jok. Malo se zezamkomunist wrote:drug moj zeleni, nije valda ti mene stvarno zaboraviogreeneyes wrote:Haj drug i komunista mogu zajedno. Ali da pritom budes i co'ek-ne'a saMse.
da nije blento, nebi dolazio na bosamski forumdr laganini wrote:..jel ovo onaj blento