Ne mogu oni bez banana.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sda je najveće zlo koje može zadesiti jedan narod.Dabogda joj se sjeme zatrlo!Yoker wrote:Udarnički se radi da se SDA shodno tome i Bošnjaci istisnu kao politički faktor na ovim prostorima tj. u Bosni i Hercegovini. Pokušano je sa CIK-om i uspjelo je, sada imamo grad slučaj "Stolac". Na redu je Sudstvo i Tužilaštvo BiH. Na svim čelnim pozicijama Bošnjaka ni na mapi??! SDA se mora boriti i izboriti da predsjednik Suda BiH mora biti Bošnjak jer to nalaže i Ustav BiH.
Ne mogu oni bez banana.

Fahro je jedinim djelo,dobrim,ovaj put iskoristenKrokodil Behko wrote:Ma Fahro je nebitan. Nimalo ne sumnjam, da će doživjeti potpuni potop, na sljedećim izborima.
Istu sudbinu, doživjet će i SDA, jer puno galame prave, a rezultati mršavi.

Socrates wrote:Ko ce onda dobiti izbore?
Bakir tone, a i SDA, jer čak i ako ne bude predsjednik, nemaju nekog drugog, normalnijeg, vrijednijeg, praktičnijeg. Jednostavno su svi u vrhu stranke neki klasični činovnici i foteljaši.Pasaga wrote:Fahro je jedinim djelo,dobrim,ovaj put iskoristenKrokodil Behko wrote:Ma Fahro je nebitan. Nimalo ne sumnjam, da će doživjeti potpuni potop, na sljedećim izborima.
Istu sudbinu, doživjet će i SDA, jer puno galame prave, a rezultati mršavi.
Pusten je niz vodu .....
Bake je suvise samouvjeren ......
...neko ga dobro laze ......
P.S.
KRKAN I SOKOLIC ,,,grade opasnu koaliciju.
Ako se ovi prvi ne uhavizaju,neki proboanski blok,....mrka kapa ...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pusti budalu!Pasaga wrote:...ovog...ne gotivim...ni pod razno....
...http://www.avaz.ba/clanak/267711/niksic ... radnje-bih

Koji kraljYusuf wrote:Malo sada pripazite sta govorite za SDA. Clan sam od samoh pocetaka ali sam ih zbog raznoraznih razloga morao napustiti na duze vrijeme. Eh, sada, ja smijem reci da se unutar stranke lopovi mnoze kao virus, ali ja sam clan. Vi niste. Kda se uclanite, onda izvolite kritikovati clanove (osim onih koji obavljaju funkcije na koje su dosli kao kandidati stranke).
Jesmol' se razumili? Ja prozivam lopove iz SDA. Vi iz SBB-a, SDP-a, DF-a, itd, itd, tlacite svoje (ili volite biti potlaceni?).